>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Zeballos mial 5-4 i serwowal na mecz, pare chyba pilek meczowych, teraz topi w tie breaku, ciekawe czy Hank wygra tie break czy sie posra, prowadzi 4-2. Posral sie calkowicie ???? akurat Zeballos dal aut na 5-3, ale uznali mu punkt, 7-4 zeballos

P 1,8K

patced

Użytkownik
verona to jednak marny klub haha a baranowicz...ludzie swieci 9-7....12-15 o zgrozo pre kursy 1,12 po drugiej stronie gaspar i jakies ogorki a wlosi full opcja z sanderem kovacevicem stankovicem itp ... porazka po calosci no ale michal baranowicz zawsze byl lejkiem.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Myslicie ze Bayern teraz wygra w dogrywce czy może będą karne i zaryzykować na Juve po karnych co sadzicie?

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Ps. Radwanska 2 set kurs 1.80 przy 2;3 i swoim serwisie, ja obstawiłem przy 1;3 kurs 3 mysle ze warto ;)

D 0

dutra

Gość
Karne na tyle loteria że tu tylko ryzyko zostaje. Lepiej już sobie ten mecz obejrzeć i tyle ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
lehtonen/lahti graja duzo skuteczniej lepiej i ze szczesciem
do gry po 1,60 bo brazylijki straszna kupa teraz przerwa kursow nie ma bo swiatlo padlo haha

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
verona to jednak marny klub haha a baranowicz...ludzie swieci 9-7....12-15 o zgrozo pre kursy 1,12 po drugiej stronie gaspar i jakies ogorki a wlosi full opcja z sanderem kovacevicem stankovicem itp ... porazka po calosci no ale michal baranowicz zawsze byl lejkiem.
Jaki według Ciebie będzie kurs w rewanżu na Veronę?

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jaki według Ciebie będzie kurs w rewanżu na Veronę?
wyjazd pierwszy mecz w pale 1,4 wyjada bankowo. / zreszta debiliada po calosci te wyniki. nie zdziwie sie jak jutro dzik kubiak z kolegami odpali macerate bo oni tam nie graja nic wielkiego
e: ktos cos w brayzlii pograne juz dzisiaj ? bo stream wylaczony muzyczka gra i na boisku noc sie zrobila. tam planowo jeszcze 2 mecze mialy byc babek a tu dzwon.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Tak (GG) - Obydwa zespoły strzelą gola
Zulia FC - Atletico Venezuela
2.75 ✅1/10 betano
sorry ze 3 razy edycje zrobiłem!

P 1,8K

patced

Użytkownik
W brazylii chyba pograly. Nagle wygasili swiatlo i przy 13-1 ni z gruchy ni pietruchy koniec. Jakby ktos mial jakies info bylbym wdzieczny bo wbilem w te kulawe troche siana. Swoja droga wczoraj skonczyli szybko bo o 18 wiadomo kwale a dzisiaj mialy grac do 24.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Weź nic nie mów. Na kuponie over 8 miało być najpewniejsze ...

Zakwalifikuje się - Bayern @ 4,33 Bet365

Co to dla Bayernu strzelić 2 bramki i wygrac w dogrywce? W Turynie raczej nikt się nie spodziewał, że Juve doprowadzi do remisu. Prawdą jest to, że grają naprawdę słabo, ale jedna bramka dla nich i wszystko może się zdażyć. Za drobne zaryzykuje.
Ogólnie byłem za Juve, ale instynkt znowu na ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom