>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
SUPER AKO z STS&#39;u narazie 2/3 wiec ide w x2 Valencia po 2,20 ( bet365 ).
Zobaczymy kto sie dzisiaj bedzie cieszyl, ja czy Janusze STS&#39;u.
PS Wickmayer mozna grac, przegrala 1 seta do 0 ale teraz sie przebudzila.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Prudel jest moim mistrzem, Rio zobaczy za rok jak przyjedzie, bo IO to będzie kibicował Kantorowi i Łosiakowi ????

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +1.5 - Suma goli
KV Mechelen U21 - Club Brugge U21
2.00⛔ betano
Powyżej +2.5 - Suma goli
Alianza Atletico - Juan Aurich de Chiclayo
1.85 ✅betano

Otrzymane punkty reputacji: +4
pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Alianza - Juan (Peru)
Typ: Alianza wygra/remis
Kurs: 2.10 buk:bet365

Alianza u siebie w 3 spotkaniach 3 wygrane i bilans bramek 9:1. Alianza nawet jak tego nie wygra to przynajmniej zremisuje. Nie daję żadnych szans Juan.

Fenerbahce - Sporting Braga
Typ: Powyżej 1.5
Kurs: 2.62 buk: bet365
✅
⛔

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Powie mi ktoś ile miały Strassery w drugim secie?
Patterson dalej wielka forma, jutro trafią na Fijałków to będzie mecz na poziomie festynu w Mielnie ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Pięknie Ingrosso/Ingrosso zagrali dla Brazoli, aż nie chcę się wierzyć, że tak nabili sobie małych punktów ????

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi w meczu Lube? Patrzę 3-1 w 3 secie i przerwa, poszedłem sobie zrobić kanapki, wracam po prawie 10 minutach i dalej 3-1 i dyskutują? Nie ma tematu teraz, gdzie można spytać, więc pytam tu, bo to potencjalny typ na żywo ;)

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
zauwazylem ze wiekszoc przesiadujacych tutaj to sa hazardzisci podajac 10-12 typow dziennie, z tego nie da sie nic ugrac. Nie powiem tez lubie pograc ale widze gdzie jest blad i staram sie dozowac moje typy zainm je podam, i przynajmniej nie podawac w ilosci jeden na godzine bo to do niczego nie prowadzi, a takie podawanie typow tylko moze innych przegladajacych temat wbic na muke, nie przecze , ze tacy ludzie nie znaja sie na temacie ale to jest jednym slowem odgrywanie sie.
A sam dzisiaj podałeś bo policzyłem...11 typów. A to nie koniec dnia.

????

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
zauwazylem ze wiekszoc przesiadujacych tutaj to sa hazardzisci podajac 10-12 typow dziennie, z tego nie da sie nic ugrac. Nie powiem tez lubie pograc ale widze gdzie jest blad i staram sie dozowac moje typy zainm je podam, i przynajmniej nie podawac w ilosci jeden na godzine bo to do niczego nie prowadzi, a takie podawanie typow tylko moze innych przegladajacych temat wbic na muke, nie przecze , ze tacy ludzie nie znaja sie na temacie ale to jest jednym slowem odgrywanie sie.
O przepraszam, ja trafiłem 29 live po gównianym kursie i nie narzekam ???? Kwestia zimnej głowy, tego co się gra i trochę przewidywania, doboru stawek itd. ;) No i kiedy powiedzieć stop ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom