>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Dobra Polki się kłócą, kontra Brzostek piękna, teraz 21:19 bankowo ????
edit: Przegrały mecz w sposób cyrkowy, kontr zepsutych jak naliczyłem 9 ????

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
co grasz do ht na lige europejska?
Czekam do 15 min i zobaczę kto będzie cisnął.
W Stambule powinny być bramki.
Ale oglądać będę BVB v Tottenham ????
BVB: Weidenfeller, Durm, Piszczek, Bender, Hummels, Schmelzer, Weigl, Castro, Mkhitaryan, Reus, Aubameyang
TOT: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Carroll, Mason; Onomah, Son, Eriksen; Chadli

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Jak Brzostek z kontry wali po autach, a potem boi się zaatakować to tak się musiało skończyć. Ja bym Brzostek wysłał na przymusowe wizytę u Psychologa, bo to już 150 mecz jej taki, gdzie w końcowkach podejmuję debilne decyzję.
edit: o cholera Samoilovs w jakiej beznadziejnej formie jest :O

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Erdman/Matysik 3,75! 3/5 bet365 ✅
EDIT:
Epicko Łotysze utopili ten 1 set :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +4
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur X2 @2,50 Bet365
No ktoś upadł na głowę. Tottenham to najmocniejsza aktualnie drużyna w Anglii i główny faworyt do tytułu. Grają widowiskowo i pomysłowo z przodu i twardo w obronie. W najmocniejszym składzie byliby faworytem bo grają lepszą piłkę niż BVB w Bundeslidze.
Skład Kogutów nie aż tak bardzo rezerwowy bo poza ogromnym osłabieniem w braku Kane&#39;a, to brakuje w zasadzie tylko Vertonghena (który w jakiejś mega wybitnej formie nie jest). Obecni na boisku to zawodnicy grający z powodzeniem w lidze, może pomimo nieco mniejszych nazwisk.
Kane bankowo wejdzie w drugiej połowie. Jak na typ z podpórką to naprawdę warto.

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 1,8K

patced

Użytkownik
ja mam w dupie..lotysze utopili sie z tymi ogorami ???? D ???? ???? D: ???? D ???? D
koniec grania plazowki patologia straszne jak ktos chce cos grac to na dogow a wieczorem polezam na licesport kliknac plazowka i luknac na kursy ;]

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
ja mam w dupie..lotysze utopili sie z tymi ogorami ???? D ???? ???? D: ???? D ???? D
koniec grania plazowki patologia straszne jak ktos chce cos grac to na dogow a wieczorem polezam na licesport kliknac plazowka i luknac na kursy ;]
W tym momencie, sprawdzałem na portalodds. W Turnieju Panów. Faworytów wygrało 10, a dogów 8 (zaraz w papę dostaną Łotysze to będzie 9) 50na50 ;) z dzisiaj oczywiście ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom