>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
3 set ..ruskie...kobiety i lokata ? prosze cie po tak smiesznych kursach nie warto bo na dluzsza mete to samobojstwo
na dłuższa metę tak ale oglądam i naprawdę Kazań jest lepszy w kazdym elemencie i nie widzę tutaj zadnych szans Piacenzy. Jak się robi zle idzie zagrywka(przy slabym przyjeciu) i do tego Gamova/Vasileva co kończą z beznadziejnych to robią dużaaaaa różnicę. Będzie na styku ale Kazań spokojnie ogarnie.
EDIT:
i Kazań z 13-15 na 16-15, a myślę że zaraz jeszcze odskoczą.
EDIT:
19-16 ???? i to by bylo na tyle. Nie da się wygrać meczu grając ze srodkowa na obieg co 2 akcje albo i lepiej.
E:
z 13-15 na 22-16 po secie!

Otrzymane punkty reputacji: +3
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Tyle miały i sędzia przękręcił jest z 16:14, na po 15 i dwa przyjęcia w krzaki ;) Dziewczyny tak się przejęly i zaczęły kłocić.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Tyle miały i sędzia przękręcił jest z 16:14, na po 15 i dwa przyjęcia w krzaki ;) Dziewczyny tak się przejęly i zaczęły kłocić.
no to na cholere czelendz ? przeciez mogly sprawdzic wiec o co kaman... zreszta norma one to maja w glowach. bo brazolki wielkie nic graja

e; tak czy srak 5,50 to za duzo bet365
e2; nic tutaj nie jest racjonalne. kompletnie nic ! brazylijki do stanu 13-10 gowno graly nasze seta mialy obowiazek dowiezc to obsrywka wiele pilek w koncowce. teraz tamte graja ida do konca teraz jedna zebami w linie i poszla do ataku jak dzik a nasze obsrane.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
One już to przerabiały z Antonelli/Lillane, dzisiaj to samo robią z Juliana/Tajana. Proste błędy, oddane punkty przyjęciem. Z Europejkami swobodnie grają, a jak przychodzi Brazylia to już kupa.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
LE 19:00 dubel
X - Wynik do przerwy
Fenerbahce - Braga
2.02✅ betano
X - Wynik do przerwy
Shakhtar Donetsk - RSC Anderlecht
2.15⛔ betano
AKO 4,34
// Bukmacher :!: Benek

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Wyjdą na jakieś 16:14 i potem będzie, tylko czekać na końcowki ????
TB choć go znając Polki nie będzie, ale mogą wygrać bo Juliana już ledwo dyszy ????
edit: 13:11 i dwa punkty za darmo oddane, ja wymiękam ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Wyjdą na jakieś 16:14 i potem będzie, tylko czekać na końcowki ????

TB choć go znając Polki nie będzie, ale mogą wygrać bo Juliana już ledwo dyszy ????

edit: 13:11 i dwa punkty za darmo oddane, ja wymiękam ????
ja tego nie ogarniam. brazolki z takim przyjeciem to powinny wlasnie konczyc mecz i zbierac 2-0 w cymbal tylko co z tego skoro polki nie potrafia 2-3 pkt poszanowac tylko durne decyzje. polskim zawodnikom to psychologow trzeba

13-11....13-14....16-15....16-18

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom