>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
A sam dzisiaj podałeś bo policzyłem...11 typów. A to nie koniec dnia.

????
Miałem to samo napisać. :-D

Według mnie nie ma reguły, zobaczymy na moim przykładzie : statystycznie podaję tutaj mniej niż typ na dzień, bo staram się nie grać głupot dla &quot;zabicia czasu&quot;, na czym przez długi czas się topiłem. Teraz startuje IW więc będę śledził większość spotkań i podawał sporo typów - skoro ma to przynieść plus, to w czym problem? Rozróżniajmy granie zbyt dużej ilości typów mimo ubogiej oferty od okresów, kiedy jest ona niezwykle bogata.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
skoro liczyles ile podalem to policz jeszcze ile trafilem
I co z tego ile trafiles, Twoj wywod dotyczyl ilosci podawanych typow i sie zaliczasz do grona osob ktore skrytykowales. Co do trafien to dzisiaj trafisz tyle a jutro 5 razy mniej, nie ma reguly.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Jak tam walka o rangę, toczy się dalej czy poległeś? ;)
Nie. Odpuściłem, to może wyglądało tak że &quot;mega&quot; mi zależy. To było badanie.
Od początku wiedziałem że nie dostanę. Napisałbym 200 analiz i tak by było mało. ????
skoro liczyles ile podalem to policz jeszcze ile trafilem
To nie wyliczaj innym. Każdy podaje ile chce. A inni wybieraja co graja.
Lube -1.5 @ 1.40 [365]

D 0

dutra

Gość
innym to bym wyliczal jakbym napisal z nicka czepiasz kolunio ale sam za bardzo nie wiesz o co
Chłopie o czym ty mówisz, napisałeś teorie bez ładu i składu w która sam idealnie się wpasowałeś. :cool:

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Euroliga wjeżdża na salony ;)
???? Laboral - Khimki
Khimki @2.35 bet365
W ostatnim czasie Laboral nie zachwyca swoją grą w przeciwieństwie do Khimek które prezentują solidny poziom. Jeśli nie zaliczą jakiegoś postoju czy nie popełnią głupich błędów mogą spokojnie pokusić się o zwycięstwo. Myślę że warto spróbować
⛔To czego najbardziej się obawiałem... III kwarta run 16-2 dla gospodarzy i pozamiatane. Takie trochę deja vu z meczu z Olympiakosem

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Ostatni post, jaki tu podałem w weekend, był wygrany i dał spoko zarobek, mimo sporego szczęścia. Dziś liczę na mniejszą nerwówkę i łatwiejszą kasę, chociaż stawka wcale mocno się nie zmienia.
Znów to samo, co dało pieniążki, czyli Darts, ale tym razem coś innego niż maksy w Premier League. Trochę się spóźniłem, ale w końcówce można coś wyciągnąć.
Na poczatku MVG przełamał Chizzy&#39;ego, i mecz wcale nie musi potrwać tak długo, jak się spodziewałem. Dave jakiś dzisiaj zrezygnowany, powinno to się skończyć dość szybko. Niemniej jednak handi dość niskie, sam takiego bym nie wystawił, więc atakuję taki zakład po sympatycznym kursie, biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo i to, co wyczynia niejednokrotnie przy tarczy Shrek, to więcej niż dwa nie da sobie urwać i (miejmy nadzieję) ostatnie dwa legi będą należały do niego.
[LIVE 2-5]
Dave Chisnall - Michael Van Gerven
MvG -4,5 @ 2,20 Bet365

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
LE

Basel +0,25 - Sevilla @ 1,854 Pinnacle ✅/zwrot
Basel - Sevilla BTS @ 1,75 Bet365 ⛔
Borussia - Tottenham +1 @ 2,07 Marathonbet ⛔
Borussia - Tottenham over 2,5 @ 1,70 Marathonbet ✅
Liverpool -0,25 - Man United @ 1,98 Marathonbet ✅
Liverpool - Man United over 4,5 kartek @ 1,67 Bet365 ✅
Sparta - Lazio over 9 rożnych @ 1,825 Bet365 ✅
...

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +2.5 - Suma goli
Comerciades Unidos - Defensor La Bocana
1.70 ✅ szybciutko 10s betano
Powyżej +0.5 - Salgueiro PE Suma goli
Abc RN - Salgueiro PE
1.70✅ betano

Otrzymane punkty reputacji: +4
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Parmentier to mistrzyni w marnowaniu bp : co chwila 30:0, teraz 40:0 i nic, zapewne teraz się połamie i nawet tb nie będzie, to są jaja. :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom