>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Tottenham w trąbe, Borussia zdecydowanie za mocna, Kane wszedł za późno.
Liverpool FC - Manchester United 1 @2,15 Bet365
Nie ma wielu straszliwszych rzeczy niż gniew Jürgena Kloppa. Z tym gniewem dzisiaj zderzą się Diabełki. O formie i jak wygląda gra obu zespołów pisać nie trzeba. Do tego karp traktuje LE po macoszemu, a Jürgen wie że to najprostsza droga do LM dla LFC. Rzucił najmocniejszy skład ze Sturridgem i Coutinho na czele. Jeśli dobrze wejdą w mecz, to się skończy pogromem jak ostatnio w ligowym z Man City.
✅✅✅ ManU dramat totalny.

Otrzymane punkty reputacji: +2
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Miał ktoś problem z wypłatą z Betano? Chodzi o ten cały dział ryzyka. Bo zaczynam się trochę martwić o pieniądze, które wygrałem, a nie jest to (przynajmniej dla mnie) mała suma. Wiem, że trochę nie na temat, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi, bo to sprawa dosyć pilna.
E: Jak coś to PW. Napisałem tu, bo dotrze to do większego grona osób, niż w odpowiednim dziale (tam też napisałem). Nie będę spamować, bo wiem, co to oznacza, ale bardzo proszę o nieusuwanie tego wpisu przynajmniej do jutra. Dziękuję.

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Miał ktoś problem z wypłatą z Betano? Chodzi o ten cały dział ryzyka. Bo zaczynam się trochę martwić o pieniądze, które wygrałem, a nie jest to (przynajmniej dla mnie) mała suma. Wiem, że trochę nie na temat, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi, bo to sprawa dosyć pilna.
Proszę zamieścić swój post w odpowiednim dziale.

D 0

dutra

Gość
Szacuneczek Alisony!

Fritz live można coś spróbować, może jak przełamie kurs będzie jeszcze ciekawy.

e; @1.75 uni
⛔
Niestety, czarni górą :cool:

kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
Nocne mecze :hokej: NHL, dwa typy od chłopaków z działu lekko zmodyfikowane, grane w Unibet. Jeśli na konto wróci 6/10 tego co zainwestowalem będzie ????
Boston - Hurriacanes ▶ Boston OT @ 1.50
Detroit - Winnipeg ▶ Red Wings OT @ 1.50
Panthers - Ottawa ▶ x2 @ 1.84
Montreal - Buffalo ▶ Sabres OT @ 2.25
Minnesota - Oilers ▶ Wild OT @ 1.55
Sharks - NJ Devils ▶ San Jose -1 (60&#39;) @ 1.95
Detroit tylko na ✅ wtopa po całości

D 0

dutra

Gość
Przyjęcie Schmidta w tym TB to jakaś porażka. 7:4 i trzy piłki nieskończone przez Oscara. Uff :]
Już myślałem że będzie luźno a znów dogonili na to 7-7, nerwowka trochę ale koniec już jak trzeba. Bruno robi robotę! Fajnie bo miałem z Villarealem w dublu.
Ja tak samo w Australii dzisiaj na bramki, spróbuję nawet over 3.5 @2.15 uni

D 0

dutra

Gość
I w przypadkach kiedy over wygląda smakowicie dzisiaj będzie posucha na przekór :cool:

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Antonescu. 2 set 2,62 4/5 bet365 ✅
a można było złapać i 5,00 na seta!

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom