>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na Żywo - Dyskusja [3]

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
over 48,5 na 3q w meczu Miami - LAC. W betano aż 1,95, w becie mniej.
W drugiej kwarcie poprawa skuteczności, zwłaszcza z półdystansu.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Real -0,5 @1,875 - bet365
Marsylia - PSG / powyżej 3, 3,5 gola @1,7 - bet365
Venus Williams - Magda Linette / poniżej 8,5 gema w 2 secie @1,80 - bet365
Venus Williams - Magda Linette / poniżej 9,5 gema w 2 secie @1,50 - bet365

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
over 48,5 na 3q w meczu Miami - LAC. W betano aż 1,95, w becie mniej.

W drugiej kwarcie poprawa skuteczności, zwłaszcza z półdystansu.
47 ⛔

Jordan 3/10 z wolnych w tej kwarcie, Aldrich 0/2 jeszcze 2 pudła Wade&#39;a pod koniec i jedno Bosha z wolnych :]

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Real -0,5 @1,875 - bet365 ✅ 2:1

Venus Williams - Magda Linette / poniżej 8,5 gema w 2 secie @1,80 - bet365 ✅ 6:2

Venus Williams - Magda Linette / poniżej 9,5 gema w 2 secie @1,50 - bet365 ✅ 6:2
✅✅✅

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Co McGee odwala? 0-5 w 1 secie. Jakaś kontuzja?
Właśnie nie wiem, a mam pogranego Donaldsona w dublu z over 2,5 w meczu PSG, który już wszedł i nie wiem, czy nie zamykać tego kuponu, bo głupio, jakby McGee skreczował i zwrot był tylko

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ja bym zamykał tym bardziej jeśli za jakąś grubszą kasę, a na Donaldosna 1,07 więc dużej straty mieć nie będziesz ;p

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
SBCA Red Lions Women vs SPUQC Gladiators Women. kosz filipiny babki
Gladiatorki +16.5 bardzo mocny bet, wg mnie linia jest błęęęęędnie wystawiona

Otrzymane punkty reputacji: +6
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Oglada ktos Super Bowl? Warto cos pograc, moze handi na Panthers?

Otrzymane punkty reputacji: +33
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Tenis - ATP Rotterdam
Rosol L. - Vesely J. LIVE 0:2
Vesely J. 1,70 ✅
Vesely J. 2:0 2,50 ✅ Bet365

Od ponad 6 lat w tym okresie gry Rosol tak naprawdę nie ma żadnych konkretnych wyników. Dwóch reprezentantów Czech na korcie, może być wesoło. Jeżeli mecz nie wejdzie, obiecuję, że do końca miesiąca nie zobaczycie w tym dziale mojego wpisu. Kupony wklejam, żeby nie było, że jestem gołosłowny. Czemu bet-at-home (baszek)? Bo aktualnie obracam tam bonus 800 zł. Niewykluczone są w tym meczu 3 sety, ale ja gram na 2. Vesely jeszcze nie wygrał w tym roku meczu.
Wynik: 4:6 2:6
@Edit: Mój realny zysk +199,25 PLN. Nie spałem całą noc i dopiero teraz zauważyłem, że zamiast zagrać na zwycięstwo w 2 secie, zagrałem przez pomyłkę na 3 sety - dyszka poszła w pizdu, a miało być ponad 200 zł z tego meczu. 100 zł jeszcze dołożyłem przy 0:2 w gemach w 1 secie.

Otrzymane punkty reputacji: +13
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie to, żebym się czepiał, ale jak podawałeś ten typ to jaki był kurs na live z tego zdarzenia? ;) 1,10? Mniejsza oto, patrzmy w przyszłość.
Od razu ostrzegam przed graniem na faworyta w meczu ATP Buenos Aires:
- Giraldo
- Mayer (ma H2H 1:2 z Pellą)

Według moich prognoz gdzieś tutaj padnie niespodzianka, dlatego polecam zarezerwować sobie dzisiaj czas na godzinę 18:30 i 0:30. Na LIVE jak zobaczycie, że faworyt gra jak dzisiaj Rosol to wiecie co macie robić...
Teraz będzie dużo turniejów pod rząd na mączce w Ameryce Południowej, więc zawodnicy będą sobie wybierać grę pod konkretny turniej. A te mecze mi dzisiaj wyjątkowo śmierdzą, dlatego też wspomniałem o nich żebyście zwrócili na nie szczególną uwagę.
W 1-2 rundach o wiele łatwiej jest znaleźć niespodziankę niż w dalszych fazach turnieju.
1.28, ale to tylko jako podbitka do Kokalovej.
Ok, dzięki za info przyjacielu ;).
Spojrz jednak w jakim kierunku ostatnio poszedl Mayer. Jesli widziales jego gre w Dausze czy na AO i porownasz z Pella to sam przyznasz ze ciezko nie liczyc na wygrana Mayera. Ja tu niespodzianki nie czuje
Najciemniej pod latarnią saltan ziomeczku ;). Zobaczymy jak to dzisiaj będzie. Zarówno Ty jak i ja śledzimy tenis nie od dzisiaj i sam zapewne dobrze wiesz jakie czasami potrafią być sensacje w tenisie, a skoro wspomniałeś już o Doha to odpowiedz Ci tak: półfinalista Illya Marchenko.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Nie to, żebym się czepiał, ale jak podawałeś ten typ to jaki był kurs na live z tego zdarzenia? ;) 1,10? Mniejsza oto, patrzmy w przyszłość.

Od razu ostrzegam przed graniem na faworyta w meczu ATP Buenos Aires:
- Giraldo
- Mayer (ma H2H 1:2 z Pellą)

Według moich prognoz gdzieś tutaj padnie niespodzianka, dlatego polecam zarezerwować sobie dzisiaj czas na godzinę 18:30 i 0:30. Na LIVE jak zobaczycie, że faworyt gra jak dzisiaj Rosol to wiecie co macie robić...

Teraz będzie dużo turniejów pod rząd na mączce w Ameryce Południowej, więc zawodnicy będą sobie wybierać grę pod konkretny turniej. A te mecze mi dzisiaj wyjątkowo śmierdzą, dlatego też wspomniałem o nich żebyście zwrócili na nie szczególną uwagę.

W 1-2 rundach o wiele łatwiej jest znaleźć niespodziankę niż w dalszych fazach turnieju.
Spojrz jednak w jakim kierunku ostatnio poszedl Mayer. Jesli widziales jego gre w Dausze czy na AO i porownasz z Pella to sam przyznasz ze ciezko nie liczyc na wygrana Mayera. Ja tu niespodzianki nie czuje ;)

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
ATP Rotterdam
Paire - Wygra mecz @4.50 LIVE BET365
4 BP były dla Francuza nie wykorzystał, głowa się zagotowała. Myślę, że jak się ogarnie to mecz może wyciągnąć. Lekko można puścić 1/10
Edit: Jednak nie grać, facet bez psychiki zaraz się połamie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom