noname007x
Użytkownik
Na ost 5 setow z poj mayer-pella bylo 5 tb. 2,34 na over 0,5 tb po 2,34 w maratonie to dobra opcja
Fumble recovery returned 0 yards for touchdown by Jacksonhttps://en.wikipedia.org/wiki/Malik_Jackson_%28defensive_end%29, McManus kick good
bez wchodzenia strzelam, że typ musiał być z Betano (?)Widzieli promocję z działu na Irvinga over 1,5 trójek? ????
3 minuty i zamordowane ????
Ty byl podany przed wynikiem 4-4(czy tam 3-4), nie było kursu na TB. Po chwili wogóle blok całkowity spotkania. A teraz to wogóle jaja Zhyrmont z 6-3 i 2 serwisów robi 6-7...Typ podany na 10 minut przed TB czyli przy jakim stanie gemowym w trzecim secie?
Nie sprawdziłeś czasem czy kurs na TB w secie nie był lepszy niż kombinowanie z dwoma powyższymi?
sprawiasz wrażenie takiego co siedzi w tenisie ?Zaraz Benek z Kolbą. Ja osobiście uważam, że lania nie będzie, a może nawet Francuz seta urwie. +5g Benek 2,21 w Maratonie. To już chyba lekka przesada. Masówka straszna na Kolbe to się może źle skończyć ????
Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem szukania "fixów", "3 za 3" itp.sprawiasz wrażenie takiego co siedzi w tenisie ?
Co sądzisz o typie na Dustova? W tamtym roku QF w tym turnieju. H2H 3-2 dla Uzbeka, co prawda niedawno przegrał z Besicem ale może "3 za 3" ?