>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na Żywo - Dyskusja [3]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
W meczu Sijsling-Mager można grać tb 1 set, teraz n ie wiem jaki kurs ale przed rozpoczeciem był @7,5 na unibet. Mager posiada dobry serwis i potrafi grac swoje gemy.

wynik: 6:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +24
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Cilic- Istomin
over 9,5 gema w 2 secie
2,20
Unibet

e/ a tu potrzebna chyba analiza. No wiec wyrownany mecz jest, w 1 secie bez zadnych BP i jeden MB w tie-breaku na korzysc Cilicia. Nie zapowiada sie zeby sytuacja sie zmienilla w 2 secie.

e// bylo ciezko, ale ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Wszystkie sety w tym meczu do 19 ????
Gramy Levski 5 set 1,83@ :!: Bet365
down: ładny kursik złapałeś ;) z 1-4 na 11-7 ????
⛔ z 14-11 --&gt;16-18 ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Tenis ziemny - ATP Buenos Aires
Giraldo S. - Cervantes I. LIVE 6:1 2:3
Cervantes I. 4,20 Bet-at-home ⛔

Część I. Niedługo będzie cześć III, a o 0:30 część IV. Dziś znalazłem 4 podejrzane mecze, jeden już wszedł. Taki mamy teraz okres czasu, że Giraldo tego meczu wcale nie musi wygrać. Mamy tournee po kortach w Ameryce Południowej, Giraldo spokojnie będzie miał gdzie pograć. Patrzyłem na jego wyniki z poprzednich lat i gdzieniegdzie on odpadał już w 1 rundzie jako &quot;niespodzianka&quot;. W tym roku może być to właśnie Buenos Aires. Giraldo jest w formie spadkowej, za to Cervantes rok temu był w okolic 250 miejsca w rankingu, teraz jest w 1 setce. Ostatnio zagrał bardzo fajny i mega zacięty mecz w Quito z Carreno-Bustą. Seta myślę, że spokojnie w tym meczu wygra. Na live może coś jeszcze dołożę. Oglądam ten mecz i jest na dość niskim poziomie w mojej opinii. Próbuję za drobne na sensację.
@Edit: Chyba będzie lipa, szybki break zwrotny nastąpił. Giraldo chyba idzie po pewny win, ale zobaczymy jak to będzie. Na razie słabo to wygląda. ;)
*Do saltana, weź jeszcze pod uwagę z tym Mayerem, że w następnej rundzie czeka Tsonga.
Wynik: 6:1 7:5

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
*Do saltana, weź jeszcze pod uwagę z tym Mayerem, że w następnej rundzie czeka Tsonga.
W sumie to samo może drugi gość pomyśleć ;)
Ja bym na miejscu Mayera myślał w ten sposób: &quot;gość spokojnie do ogrania, w kolejnej rundzie Tsonga. Co mi szkodzi teraz wygrać, najwyżej w kolejnej przegram, a kto wie, może mi się uda Grubego jakoś ograć? A jeśli nie, to będę miał dużo czasu żeby się do kolejnego turnieju przygotować a tak troszkę więcej kasy wleci i parę punktów&quot;
Takie jest moje zdanie. Zresztą według mnie mecz z Tsongą stanowiłby dla niego dobre przetarcie przed kolejnym turniejem, uwidoczniłby mankamenty grze Leo na których ten mógłby się skupić.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Corić - De Bakker / De Bakker win 1 set @2,00 - bet365
Coric poza serwisem nic nie pokazuje, dużo niewymuszonych błędów, Holender wydaje się dziś pewniejszym tenisistą i myślę, że da radę wygrać 1 seta oraz mecz.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Bydgoszcz set 4 @ 1,66 Bet365 :!: ⛔
2 setowe nie starczyły. A warto wspomnieć że miały w tym secie już 13-7 ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Mayer ostatnio 10-1 z LH. Będą trzymać serwis, ale myślę, że -2 gemy @ 1,68.
Obaj Argentyńczycy wiec będzie walka i nikt nie będzie patrzał ze później jest Tsonga.

e: zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom