????
Tenis ziemny -
ATP Buenos Aires
Giraldo S. - Cervantes I.
LIVE 6:1 2:3
Cervantes I. 4,20 Bet-at-home
Część I. Niedługo będzie cześć III, a o 0:30 część IV. Dziś znalazłem 4 podejrzane mecze, jeden już wszedł. Taki mamy teraz okres czasu, że Giraldo tego meczu wcale nie musi wygrać. Mamy tournee po kortach w Ameryce Południowej, Giraldo spokojnie będzie miał gdzie pograć. Patrzyłem na jego wyniki z poprzednich lat i gdzieniegdzie on odpadał już w 1 rundzie jako "niespodzianka". W tym roku może być to właśnie Buenos Aires. Giraldo jest w formie spadkowej, za to Cervantes rok temu był w okolic 250 miejsca w rankingu, teraz jest w 1 setce. Ostatnio zagrał bardzo fajny i mega zacięty mecz w Quito z Carreno-Bustą. Seta myślę, że spokojnie w tym meczu wygra. Na
live może coś jeszcze dołożę. Oglądam ten mecz i jest na dość niskim poziomie w mojej opinii. Próbuję za drobne na sensację.
@Edit: Chyba będzie lipa, szybki break zwrotny nastąpił. Giraldo chyba idzie po pewny win, ale zobaczymy jak to będzie. Na razie słabo to wygląda.
*Do
saltana, weź jeszcze pod uwagę z tym Mayerem, że w następnej rundzie czeka Tsonga.
Wynik:
6:1 7:5