Sam komentator mówił, że Bagieta to taki tenisistka, który jak nie wygra 2-0 to przegra 1-2. Goffin się rozegrał, rozrzuca Marcosa i dopóki ten będzie serwował to mecz będzie równy. Jak coś nie pójdzie to Goffin 6-3 ogarnie ????No i Belg juz powinien dokonczyc dzielo, ja jednak jeden zaklad zamykam zeby nie miec ewentualnie strat jak mu cos odwali.
Wiem, wiem bo ogladam. Ale Cypryjczyk dzis takie cuda wyczynia ze wole miec zabezpieczenie.Sam komentator mówił, że Bagieta to taki tenisistka, który jak nie wygra 2-0 to przegra 1-2. Goffin się rozegrał, rozrzuca Marcosa i dopóki ten będzie serwował to mecz będzie równy. Jak coś nie pójdzie to Goffin 6-3 ogarnie ????
ile tam było 5-2 ? :-| kontuzja mozgu level hard 5-2...5-7David Goffin 1.90 bet365
5:2 i 2 swoje serwisy ????ile tam było 5-2 ? :-| kontuzja mozgu level hard 5-2...5-7
tak, ostatnia akcja swietna no ale jednak wtopił dobrze że pograłem w swoim temacie +5,5 wiec jestem na zero ale po przebiegu meczu nie sądziłem że przegra.ile tam było 5-2 ? :-| kontuzja mozgu level hard 5-2...5-7
O panie, ale żeś kurs ładny złapał. W porównaniu z tym co ja brałem to niebo a ziemia - 1,89... Ale spodziewałem się spadków prędzej a nie wzrostów a tu taka niespodziankahttp://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-memphis-buenos-aires-rotterdam-08-02-14-02-2016-a-129274-2.html#post5934220
Mecz niedługo startuje, ale kurs pre bardzo ciekawy. Można próbować coś odczekać i spróbować na live. Więcej o tym pojedynku w dziale w linku powyżej.
Muller/Zimonjic-De Bakker/Haase
Muller/Zimonjic 2.21 1xbet