>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

!@ typuje wygrywam przegrywam @!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nadrabiam zaległości. Wczorajsze kupony:

KUPON NR 81
⛔⛔⛔
1. ⚽ OKS 1945 Olsztyn - Ruch Chorzow --&gt; 2 - 1,50 ⛔ ????
2. ???? Prokom Gdynia - Caja Laboral --&gt; 2 - 1,50 ✅
3. ???? San Antonio Spurs - Indiana Pacers --&gt; 1 - 1,15 ✅
STAWKA: 31,76 zł
KURS: 2,59
WYGRANA: 82,18 zł
KUPON NR 82 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Offenbacher Kickers - Borussia Dortmund --&gt; 2 - 1,45 ⛔ ????
2. ???? Prokom Gdynia - Caja Laboral (+4.5/-4.5) --&gt; 2 - 1,80 ✅
3. ???? San Antonio Spurs - Indiana Pacers --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 10 zł
KURS: 3,13
WYGRANA: 31,32 zł
KUPON NR 83 ✅✅✅
1. ????
Prokom Gdynia - Caja Laboral --&gt; 2 - 1,45 ✅

STAWKA: 100 zł
KURS: 1,45
WYGRANA: 145 zł

KUPONY: ✅ 3,24 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 80,66 zł
STAN KONTA: ✅ 125,09 zł

PODSUMOWANIE:
Puchary...:;/: ???? 2 dzień z rzędu puchary pokazują jak dają zarobić bukom...Wczoraj Polonia Warszawa, dziś Ruch Chorzów i Borussia...Wcześniejsza kolejka pucharów nie była tak zaskakująca, no ale trudno.
Na szczęście Caja Laboral udowodniła, że w tym sezonie może sporo namieszać i wygrała. Choć Logan spalił się przepięknie ???? Widać, że jednak gra przeciwko byłemu klubowi wcale nie była taką zabawą jak zapowiadał.
Poniżej screen wygranego kuponu co by nie było, że zmyślam ???? Wczoraj zabrakło już czasu na zamieszczenie kuponów. Przegranych nie umieszczam, bo chyba każdy wierzy ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 84
1. ⚽ Chievo - Sassuolo --&gt; 1 - 1,45
2. ???? Maccabi - Żalgiris --&gt; 1 - 1,20
3. ???? Panathinaikos - CSKA Moscow --&gt; 1 - 1,25
STAWKA: 5 zł
KURS: 2,18
WYGRANA: 10,88 zł

ANALIZA:
Za bogatej oferty na dziś nie ma. Także kupon puszczony na siłę w sumie :] Obiecałem sobie, że pucharów już grać póki co nie będę, ale zobaczymy jeszcze jak to będzie z włoskim pucharem i Chievo :] No i 2 mecze Euroligi mężczyzn. Maccabi 1wszy mecz przegrało, więc ten należałoby wygrać. A Panathinaikos u siebie jest bardzo mocny. Co prawda grają z CSKA, ale powinni sobie poradzić.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 84 ✅✅✅
1. ⚽ Chievo - Sassuolo --&gt; 1 - 1,45 ✅
2. ???? Maccabi - Żalgiris --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. ???? Panathinaikos - CSKA Moscow --&gt; 1 - 1,25 ✅
STAWKA: 5 zł
KURS: 2,18
WYGRANA: 10,88 zł
KUPON: ✅ 5,88 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 74,78 zł
STAN KONTA: ✅ 130,97 zł

PODSUMOWANIE:
O dziwo wszedł pucharowy mecz...:] Szkoda, że stawka tylko 5 zł, ale zawsze to plus ???? W weekend trzeba zagrać coś mocniej w celu skończenia miesiąca na plusie...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 85 ⛔⛔⛔
1. ???? Utah Jazz - Phoenix Suns --&gt; 1 - 1,35 ⛔
2. ???? Orlando Magic - Washington Wizards (-13.5/+13.5) --&gt; 1 - 1,85 ✅
3. :siata: Czechy - Holandia --&gt; 2 - 1,25 ✅
4. :siata: Niemcy - Kazachstan --&gt; 1 - 1,10 ✅
5. ⚽ Genoa - Inter Mailand --&gt; X2 - 1,25 ✅
STAWKA: 1,88 zł
KURS: 4,29
WYGRANA: 8,07 zł
KUPON NR 86 ⛔⛔⛔
1. :siata: Chorwacja - Kuba --&gt; 2 - 1,15 ⛔ (3-0 :|) ????
2. ⚽ Genoa - Inter Mailand --&gt; X2 - 1,23 ✅
3. ⚽ Arsenal - West Ham United --&gt; 1 - 1,15 ✅
3. ???? Boston Celtics - New York Knicks --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 19 zł
KURS: 1,95
WYGRANA: 37,09 zł
KUPONY: ⛔ 20,88 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 95,66 zł
STAN KONTA: ✅ 110,09 zł

PODSUMOWANIE:
Niestety piątek nie udany. Na dziś już koniec. Sorry za brak wcześniejszego wklejenia, ale ciężki dziś dzień miałem. Kupony już rozliczone, bo niestety Jazzmani się nie popisali i u siebie przegrali z Suns. Ale większym szokiem jest dla mnie łomot Kubanek. Nie wygrały nawet seta z Chorwatkami :| Rozumiem, że mogły przegrać, ale aż 3-0 ?? :| Zostaje sobota i niedziela na odrobienie, co by skończyć miesiąc na plusie...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 87
1. ⚽ Arsenal - West Ham --&gt; 1 - 1,15

STAWKA:
100 zł
KURS: 1,15
WYGRANA: 115 zł
KUPON NR 88
1. ???? Siarka Tarnobrzeg - PBG Basket Poznań --&gt; 2 - 1,30

STAWKA:
100 zł
KURS: 1,30
WYGRANA: 130 zł
KUPON NR 89

2. ???? Boston Celtics - New York Knicks --&gt; 1 - 1,20
3. ⚽ Arsenal - West Ham --&gt; 1 - 1,15
4. ⚽ Wolverhampton - Manchester City --&gt; X2 - 1,13

STAWKA:
20 zł
KURS: 2,03
WYGRANA: 40,54 zł
KUPON NR 90

2. ???? Zastal Zielona Góra - Trefl Sopot --&gt; 2 - 2,00
3. ???? Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,55
KURS: 4,03
WYGRANA: 40,30 zł

ANALIZA:
Ostatni weekend miesiąca, więc trochę większe ryzyko jeśli chodzi o stawki. Warto by miesiąc skończyć na plusie, ale zobaczymy jak to będzie.
Kupony oparte na Arsenalu. Po prostu nie wierzę w jakąkolwiek stratę punktów tej drużyny po tym co zobaczyłem w meczu Arsenalu z Manchesterem City. Londyńczycy mają niesamowitą łatwość zdobywania bramek. Jak dla mnie powinni dziś spokojnie wygrać różnicą 2-3 bramek.
Manchester City też powinien wygrać z Wolverhampton po ostatniej porażce 3-0 z Arsenalem. Będą chcieli zmazać plamę, ale dla pewności postawiłem z X.
No i spotkania dzisiejsze z PLK. Najpewniejsze z 3 wybranych przeze mnie to mecz Siarki Tarnobrzeg z Basketem Poznań. Nieoczekiwanie Poznań tydzień temu przegrał u siebie po dogrywce z rewelacją początku sezonu - Zastalem. Praktycznie wszystkie 3 mecze rozegrane do tej pory przez Poznan były bardzo zacięte. Wygrana 2, 4 pkt i porażka po dogrywce 5 pkt. Dziś wydaje mi się, że odniosą 1wsze zwycięstwo powyżej 10 pkt. Mając już porażkę z 1 beniaminkiem dziś muszą wygrać to spotkanie.
Bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie rewelacji początku sezonu Zastalu z Treflem Sopot. Wydaje mi się, że dziś skończy się wspaniałą passa beniaminka. Czas na 1wszą porażkę. Tym bardziej, że Trefl dość nieoczekiwanie przegrał z Kotwicą. Jeśli chcą się liczyć w walce o medale dziś muszą wygrać. Do składu wraca Dylewicz, a i bez niego wygrali tydzień temu różnicą 26 pkt z Polpharmą.
Ostatnie spotkanie wybrane przeze mnie to pojedynek Polpharmy z Czarnymi Słupsk. Wg mnie to pożegnalny mecz trenera Turkiewicza. Niestety nie bardzo udała mu się przygoda z Polpharmą. Energa gra bardzo dobry basket wygrywając do tej pory wszystkie spotkania i nie sądzę, że słaba do tej pory Polpharma wygra z Energą. Słupsk po tym spotkaniu będzie liderem z 4 wygranymi i żadną porażką.
Boston już wygrał więc analiza bezsensu ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 87 ✅✅✅
1. ⚽ Arsenal - West Ham --&gt; 1 - 1,15 ✅

STAWKA:
100 zł
KURS: 1,15
WYGRANA: 115 zł
KUPON NR 88 ✅✅✅
1. ???? Siarka Tarnobrzeg - PBG Basket Poznań --&gt; 2 - 1,30 ✅

STAWKA:
100 zł
KUPON NR 89 ⛔⛔⛔

2. ???? Boston Celtics - New York Knicks --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. ⚽ Arsenal - West Ham --&gt; 1 - 1,15 ✅
4. ⚽ Wolverhampton - Manchester City --&gt; X2 - 1,13 ⛔ ????

STAWKA:
20 zł
KURS: 2,03
WYGRANA: 40,54 zł
KUPON NR 90 ⛔⛔⛔

2. ???? Zastal Zielona Góra - Trefl Sopot --&gt; 2 - 2,00 ⛔
3. ???? Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,55 ✅
KURS: 4,03
WYGRANA: 40,30 zł
KUPONY: ✅ 15 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 80,66 zł
STAN KONTA: ✅ 125,09 zł

PODSUMOWANIE:
Fajnie, że plus, ale tak mały, że ciężko wyjść będzie na plus w tym miesiącu...Ciągle nie wchodzi 1 mecz na kuponach z 3-4 spotkaniami :;/:
Jak Manchester City mógł przegrać to spotkanie to ja nie wiem...Prowadził 1-0 i przegrał 2-1 z przedostatnią drużyną w tabeli...Żeby to już nawet z X nie weszło to ręce opadają...????
No i Zastal Zielona Góra zaskakuje w dalszym ciągu...???? Tym razem Trefl pokonany 1 pkt. Lekki szok, żeby beniaminek tak dobrze zaczął sezon. Szkoda, że nie pokusiłem się o HC +2,5 dla Trefla...No, ale trudno.
Zostaje ostatni dzień jutro, żeby coś wykombinować i skończyć miesiąc na plusie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jutro ostatni dzień miesiąca i parę ciekawych spotkań, więc mam nadzieję, że wreszcie niedziela okaże się szczęśliwa. Albo fajny plus za październik albo spory minus...Jak to mawiają kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.
KUPON NR 91
1. ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrze --&gt; 1 - 1,60

STAWKA:
100 zł
KURS: 1,60
WYGRANA: 160 zł
KUPON NR 92

1. :ręczna: Portugalia - Polska --&gt; 2 - 1,30

KUPON NR 93

1. ???? Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,55

STAWKA:
50 zł
KURS: 1,55
WYGRANA: 77,50 zł
KUPON NR 94
1. ???? Pepsi Caserta - Scavolini Siviglia Pesaro --&gt; 1 - 1,25
2. ???? Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,55
3. :ręczna: Portugalia - Polska --&gt; 2 - 1,30
4. ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrze --&gt; 1 - 1,60
5. ⚽ Lech Poznań - Wisła Kraków --&gt; X2 - 1,59

STAWKA:
30 zł
KURS: 6,41
WYGRANA: 192,23 zł
KUPON NR 95
1. ???? Pepsi Caserta - Scavolini Siviglia Pesaro --&gt; 1 - 1,25
2. ???? Aliaga Petkim - Besiktas Cola Turka --&gt; 2 - 1,25
4. :ręczna: Portugalia - Polska --&gt; 2 - 1,30
5. ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrze --&gt; 1 - 1,60
6. ⚽ Lech Poznań - Wisła Kraków --&gt; X2 - 1,59
STAWKA: 4 zł
KURS: 8,01
WYGRANA: 32,04 zł
KUPON NR 96

1. ???? Atlanta Hawks - Washington Wizards --&gt; 1 - 1,15
2. ???? San Antonio Spurs - New Orleans Hornets --&gt; 1 - 1,20
4. :siata: Peru - Serbia --&gt; 2 - 1,05
5. ⚽ Academica Coimbra - FC Porto --&gt; over 2,5 - 1,80
STAWKA: 1,09 zł
KURS: 10,17
WYGRANA: 11,09 zł

ANALIZA:

Legia Warszawa - Górnik Zabrze: Limit szczęścia i wykorzystywania nieudolności faworytów do mistrzostwa Górnik chyba już wykorzystał...Bynajmniej taką mam nadzieję. Jest to dla mnie naprawdę cud, że tak słabo grająca drużyna wygrała i z Wisła i Lechem. Inna sprawa, że ani Wisła ani Lech nie pokazały nic wielkiego. Górnik póki co 3 w tabeli co też mnie strasznie dziwi. Nie wierzę jutro w urwanie jakichkolwiek punktów przez Górnik. Legia wyszła z kryzysu. Nareszcie zaczęli pozytywnie grać. Radovic forma jak za najlepszych czasów. Generalnie wszystko zaczęło się w Legii układać po fatalnym początku sezonu. Skorża z ulgą odetchnął. Kucharczyk i Kiełbowicz wzięli udział w zajęciach więc pewnie jutro zagrają. Jedyne czego się obawiam to znów zamurowanie własnego pola karnego jak to miało miejsce w dwóch poprzednich spotkaniach. Pytanie czy Legia da radę rozbić tą obronę. Uważam, że tak. Legia musi wykorzystać to, że jest na fali. Jutro wygrywając Legia zbliża się do czołówki i zwiększa przewagę nad Wisłą lub Lechem, bo przecież te 2 drużyny jutro grają ze sobą.
Portugalia - Polska: Portugalia do najlepszych drużyn piłki ręcznej nie należy. Polacy takie spotkanie muszą wygrać tym bardziej, że przed nimi spotkanie z mocną Słowenią. Polacy jadą bez Bieleckiego, któremu trener Wenta daje odpocząć, ale myślę, że większego wpływu to nie powinno mieć na przebieg spotkania. Co prawda to wyjazd, ale inny wynik niż wygrana Polaków w dniu jutrzejszym będzie wielką niespodzianką.
Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk: Wydaje mi się, że jutro będzie pożegnalny mecz trenera Turkiewicza. Polpharma do tej pory 3 mecze - 3 porażki. Energa wprost przeciwnie 3 mecze - 3 pewne zwycięstwa w tym z Turowem i mocną Kotwicą. Co prawda Słupsk to drużyna swojego parkietu, ale wydaje się, że trener Adomaitis (jeszcze nie dawno czynnie grający zawodnik) stworzył ciekawą drużynę zdolną do wygrania każdego spotkania. Polpharma do tej pory gra po prostu bardzo słabo - przegrywając nawet z beniaminkiem Siarką. Jeśli Enera nie wykorzysta fatalnej postawy Polpharmy to będzie też niespodzianka. Co prawda team ze Starogardu może nagle zaskoczyć, ale osobiście w to nie wierzę.
Pepsi Caserta - Scavolini Siviglia Pesaro: Drużyna Łukasza Koszarka niespodziewanie przegrała dwa 1wsze mecze sezonu w lidze włoskiej dośc pechowo różnicą 4 i 5 pkt. Czas najwyższy na wygraną. Tym bardziej, że nie grają z wirtuozami basketu tylko ze średniakiem włoskiego basketu.
Aliaga Petkim - Besiktas Cola Turka: Szczerze mówiąc na tureckim baskecie za dobrze się nie znam, ale...Jak wiemy do Beiktasu przyszedł dobrze znany w Polsce Q. Woods. Co prawda nie jestem pewien czy on zagra, ale podejrzewam, że tak. Gra tam tez Ignerski. Głośno jest o Iversonie. Póki co obydwie drużyny mają bilans 1-1. Myślę, że wszystkie te informacje, które spływają do Stambułu pozytywnie podbudują Woodsa, Ignerskiego i całą resztę tego teamu i Besiktas wygra to spotkanie.
Lech Poznań - Wisła Kraków: No i hit dnia jutrzejszego. Obstawiłem tylko na 2 kuponach z niższymi stawkami, bo w zasadzie mecz w którym wydarzyć może się wszystko. Dla mnie najlepszym typem wydaje się być X2. Cały czas chodzą plotki mniej lub bardziej potwierdzone, że na ławce Lecha ma zasiąść Bakero. Co osobiście mnie niezmiernie dziwi, bo Hiszpan nic wielkiego w Polsce nie pokazał. Ale właśnie informacja ta wg mnie wpływa negatywnie i na drużynę i na trenera, bo powoduje pewien dyskomfort pracy. Z 2 strony jednak Zieliński może się spiąć i chcieć udowodnić, że Lech popełnia błąd. Co prawda Lech wygrał też ostatnio z Cracovią, ale jak pokazują ostatnie wyniki wygrana z Cracovią to nic trudnego. Dlatego nie szukałbym w tym pucharowym spotkaniu jakiegoś przełamania. Tak naprawdę jutrzejszy mecz pokaże na co stać i Lecha i Wisłę i w jakim miejscu się znajdują. Wisła ostatnio wygrała z Lechią 5-2 po słabym początku i wyeliminowała Widzew z pucharu Polski. Jeśli tylko wreszcie zacznie się rozumieć defensywa to wydaje mi się, że powinni jutro pokonać Lecha lub zremisować stąd X2.

To najważniejsze mecze na jutro. Ostatniego kuponu nie analizuję, bo bardziej dla zabawy puszczony i sprawdzenia się w NBA niż na serio - dlatego też niziutka stawka. Mam nadzieję, że niedziela wreszcie okaże się dniem szczęśliwym do typowania i zakończy się październik na plusie ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 91 ✅✅✅
1. ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrze --&gt; 1 - 1,60 ✅

STAWKA:
100 zł
KURS: 1,60
WYGRANA: 160 zł
KUPON NR 92 ⛔⛔⛔

1. :ręczna: Portugalia - Polska --&gt; 2 - 1,30 ⛔ tego nie zrozumiem...???? 27-27

KUPON NR 93
✅✅✅
1. ???? Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,55 ✅

STAWKA:
50 zł
KURS: 1,55
WYGRANA: 77,50 zł
KUPON NR 94 ⛔⛔⛔
1. ???? Pepsi Caserta - Scavolini Siviglia Pesaro --&gt; 1 - 1,25 ⛔
2. ???? Polpharma Starogard Gdański - Energa Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,55 ✅
3. :ręczna: Portugalia - Polska --&gt; 2 - 1,30 ⛔
4. ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrze --&gt; 1 - 1,60 ✅
5. ⚽ Lech Poznań - Wisła Kraków --&gt; X2 - 1,59 ⛔

STAWKA:
30 zł
KURS: 6,41
WYGRANA: 192,23 zł
KUPON NR 95 ⛔⛔⛔
1. ???? Pepsi Caserta - Scavolini Siviglia Pesaro --&gt; 1 - 1,25 ⛔
2. ???? Aliaga Petkim - Besiktas Cola Turka --&gt; 2 - 1,25 ⛔
4. :ręczna: Portugalia - Polska --&gt; 2 - 1,30 ⛔
5. ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrze --&gt; 1 - 1,60 ✅
6. ⚽ Lech Poznań - Wisła Kraków --&gt; X2 - 1,59 ⛔
STAWKA: 4 zł
KURS: 8,01
WYGRANA: 32,04 zł
KUPON NR 96 ⛔⛔⛔

1. ???? Atlanta Hawks - Washington Wizards --&gt; 1 - 1,15 ✅
2. ???? San Antonio Spurs - New Orleans Hornets --&gt; 1 - 1,20 ⛔
4. :siata: Peru - Serbia --&gt; 2 - 1,05 ✅
5. ⚽ Academica Coimbra - FC Porto --&gt; over 2,5 - 1,80 ⛔
STAWKA: 1,09 zł
KURS: 10,17
WYGRANA: 11,09 zł
KUPONY: ⛔ 47,59 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 128,25 zł
STAN KONTA: ✅ 77,50 zł

PODSUMOWANIE:
Z 3 najważniejszych kuponów zagranych za większą stawkę niestety 1 nie wszedł, co kompletnie zburzyło plan na ostatni dzień miesiąca...
Jestem w stanie dużo zrozumieć, nawet porażkę słabej w tym sezonie Wisły z Lechem ( dlatego też zagrana na kuponach za mniejszą stawkę )...ale remisu Polaczków z wirtuozami piłki ręcznej - Portugalczykami zrozumieć nie potrafię...Nawet biorąc pod uwagę, że ich bramkarz zagrał mecz życia...W relacji co chwila można było tylko przeczytać kolejny kontratak niewykorzystany...słupek...poprzeczka...No cóż. Gdyby Polakom chciało się zagrać na normalnym poziomie dzień byłby do przodu. Zamiast ⛔ 47,59 zł byłoby ✅ 82,41 zł...i cały słaby październik byłby nadrobiony z malutką nawiązką. I taki właśnie był plan minimum na ten dzień...Kompletnie nie brałem pod uwagę porażki czy tego śmiesznego remisu z Portugalią :;/:

No i zostając z dodatnim stanem konta ✅ 77,50 zł, ale ze stratą jeśli chodzi o ten miesiąc - październik - zagrałem ostatni kupon za całość stanu konta czyli 77,50 zł, żeby wyjść na plus za październik albo wyzerować się i niejako zacząć od początku.
KUPON NR 97 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Calcio Catania - Fiorentina --&gt; X2 - 1,46 ✅
2. ⚽ Uniao Leiria - Sporting Lissabon --&gt; X2 - 1,18 ✅
3. ???? Oklahoma City Thunder - Utah Jazz --&gt; 1 - 1,40 ⛔
4. ???? Los Angeles Lakers - Golden State Warriors --&gt; 1 - 1,15 ✅
STAWKA: 77,50 zł
KURS: 2,77
WYGRANA: 214,96 zł
Niestety Oklahoma dostała baty od Jazz 21 pkt...Także wyzerowałem się i zaczynam od nowa. Wiem, że niektórzy stwierdzą, że ostatni kupon został zagrany bez sensu i na siłę, ale coś w tym jest. Tyle, że po prostu chciałem skończyć miesiąc albo na plusie, albo się wyzerować. I szczerze mówiąc nawet gdyby Polacy dziś wygrali z Portugalią to i tak zagrałbym jeszcze jakiś kupon, bo byłbym wtedy tylko 2 zł do przodu za cały miesiąc. Tyle, że być może bez Oklahomy, bo długo się nad nimi zastanawiałem no i niestety źle to wykminiłem.
KUPON: ⛔ 77,50 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 205,75 zł
STAN KONTA: 0 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI ==&gt; IV TYDZIEŃ PAŹDZIERNIKA KUPONY # 79 - 97
TYPÓW: 55
TRAFIONYCH: ✅ 37
NIETRAFIONYCH: ⛔ 18
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 67 %

KUPONÓW: 19

TRAFIONYCH: ✅ 7
NIETRAFIONYCH: ⛔ 12
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 37 %

ZAINWESTOWANE: 820,23 zł
WYGRANE: 710,14 zł
ZYSK: ⛔ 110,09 zł ⛔

STAN KONTA:
0 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI ==&gt; MIESIĄC PAŹDZIERNIK KUPONY # 42 - 97
TYPÓW: 177
TRAFIONYCH: ✅ 122
NIETRAFIONYCH: ⛔ 55
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 69 %

KUPONÓW: 56

TRAFIONYCH: ✅ 18
NIETRAFIONYCH: ⛔ 38
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 34 %

ZAINWESTOWANE: 1853,85 zł
WYGRANE: 1648,10 zł
ZYSK: ⛔ 205,75 ⛔

YIELD: ⛔ 11 % ⛔

YIELD WRZESIEŃ: ✅ 21 % ✅

PODSUMOWANIE:
Niestety tym razem miesiąc na minus. Właściwie zaczynam od nowa. We wrześniu zarobiłem 205,75 zł teraz w październiku straciłem 205,75 zł. Masa błędów, za dużo spotkań na kuponach, sporo pecha...Mam nadzieję, że wyciągając wnioski z dodatniego września i ujemnego października postaram się wyeliminować błędy - szczególnie te z października - i listopad będzie jak najbardziej udanym miesiącem - ✅ dodatnim ✅ :razz: W końcu człowiek uczy się całe życie ????
Do dzieła ! :]

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
TYPY LISTOPAD - I TYDZIEŃ
KUPON NR 98
1. ⚽
FC Kopenhaga - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,40
2. ⚽
Bursaspor - Manchester United --&gt; X2 - 1,17
STAWKA: 50 zł
KURS: 1,64
WYGRANA: 81,90 zł
KUPON NR 99
1. ⚽
FC Kopenhaga - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,40
2. ⚽
Chelsea - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,25
KURS: 1,75
WYGRANA: 87,50 zł

ANALIZA:
1. FC Kopenhaga - FC Barcelona:
Kopenhaga póki co w tej edycji zadziwia. Chyba nikt nie przypuszczał, że po 1wszych 3 kolejkach drużyna z Kopenhagi będzie miała zdobytych 6 pkt. Wiadomo, że dla nich to bardzo ważny mecz, ale można powiedzieć, że swoje w tej edycji już wykonali...Co prawda przewaga punktowa nad 3cią i 4tą drużyną jest dość spora, ale tylko zwycięstwo powoduje, że Barcelona w znacznym stopniu przybliża się do awansu. Nie sądzę zatem, żeby Barca zremisowała ten mecz...O porażce nawet nie pisze. Dodatkowo ostatnia kolejka to pogrom Sevilli 5-0, a w ostatnich 4 spotkaniach bilans bramkowy Barcelony to 11 strzelonych bramek i 0 straconych...Wszystko wskazuje na pewne zwycięstwo Barcelony, która jest w dużej formie.
2. Bursaspor - Manchester United:
Można powiedzieć, że dla Bursasporu rozgrywki Ligi Mistrzów się zakończyły...3 mecze, 0 punktów i 0 strzelonych bramek przy 6 straconych. Debiut w Lidze Mistrzów dość brutalnie sprowadził Turków na ziemię. Pewnie będą chcieli się godnie zaprezentować w rundzie rewanżowej. Być może zechcą powalczyć o Ligę Europejską, ale nie sądzę, że dadzą radę. Manchester będzie chciał sobie zapewnić w tym spotkaniu spokojne prowadzenie w grupie. A są w dość dobrej formie mimo braku Rooneya. Ostatnie 6 spotkań to 2 zwycięstwa Manchesteru i 2 remisy. Dla asekuracji zagrałem z X, bo Turcja to jednak zawsze gorący teren i zawsze może być ten 1wszy raz w postaci 1 punktu :]
Chelsea gra w środę więc i analiza jutro. Jeśli Barcelona wygra :]

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
TYPY LISTOPAD - I TYDZIEŃ
KUPON NR 98 ⛔⛔⛔
1. ⚽
FC Kopenhaga - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,40 ⛔
2. ⚽
Bursaspor - Manchester United --&gt; X2 - 1,17 ✅
KURS: 1,64
WYGRANA: 81,90 zł
KUPON NR 99 ⛔⛔⛔
1. ⚽
FC Kopenhaga - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,40 ⛔
2. ⚽
Chelsea - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,25 ✅
KURS: 1,75
WYGRANA: 87, 50 zł
KUPONY: ⛔ 100 zł
LISTOPAD: ⛔ 100 zł
STAN KONTA: ⛔ 100 zł

PODSUMOWANIE:
Pedro w 91 minucie słupek...W sumie to tyle jeśli chodzi o dziś. Najważniejsze to dobrze zacząć miesiąc...

maloey 30

maloey

Użytkownik
Witam,
widzę że nie tylko mi Barcelona psuje kupon. Do reszty ich znienawidziłem. Wiadomo że jedno spotkanie nie siadło na kuponie. Mając tak znaczącą różnicę w posiadaniu piłki i nie potrafić to udokumentować w postaci bramek to potrafią tylko najwięksi szmaciarze. Mam nadzieję że opadną w 1/8 LM, a równie nie lubiany przeze mnie Real, ale za to z genialnym dla mnie trenerem zostanie mistrzem. Oby nic szmaciarze nie zdobyli już w tym roku ????.
Miał być wreszcie plus... po ciężkich typach, ciężko szło ... i idzie. Porażka - jedynie tak to można podsumować. Zawsze gra się te które nie siadają, chociaż wybrane spośród wielu.
Good for you. Jutro będzie lepiej..
Pozdrawiam.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 100 ✅✅✅
1. ????
Detroit Pistons - Boston Celtics (+6.5/-6.5) --&gt; 2 - 1,85 ✅
2. ???? Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies (-8.5/+8.5) --&gt; 1 - 1,8 ✅
KURS: 3,42
WYGRANA: 34,23 zł
KUPON: ✅ 24,23 zł
LISTOPAD: ⛔ 75,77 zł
STAN KONTA: ⛔ 75,77 zł

PODSUMOWANIE:
W nocy po wspaniałym meczu FC Barcelony zagrałem jeszcze 2 x HC w NBA, które na szczęście spokojnie siadły co troszkę poprawiło mi bukmacherski humor.
Poniżej screen kupony, bo nie umieściłem go wcześniej na forum:

A to kupon na dziś w Lidze Mistrzów, tym razem mam nadzieję bez niespodzianki...
KUPON NR 101
1. ⚽
Chelsea - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,25
2. ⚽ MSK Zilina - Olympique Marseille --&gt; X2 - 1,16
WYGRANA: 72,50 zł

ANALIZA:
1. Chelsea - Spartak Moskwa:
Myślę, że Chelsea będzie chciało sobie dziś spokojnie zapewnić awans i bez stresowo grać w kolejnych meczach i skupić się póki co na lidze. Szansa jest na to tym większa, że grają u siebie, gdzie są naprawdę mocni.
2. MSK Zilina - Olympique Marseille:
Asekuracyjnie z X, choć uważam, że Marsylia wykorzysta szansę i wygra to spotkanie zbliżając się do Spartaka. Za Żyliną nie przemawia jak do tej pory nic...Może tylko to, że będą walczyć o honor, żeby zdobyć jakieś 1wsze punkty w Lidze Mistrzów i godnie się z nią pożegnać. No i to, że grają jako gospodarz, ale myślę, że maks co mogą ugrać to X stąd ta podpórka.

Mając tak znaczącą różnicę w posiadaniu piłki i nie potrafić to udokumentować w postaci bramek to potrafią tylko najwięksi szmaciarze.
Szkoda tego słupka Pedro w 91 minucie...
Miał być wreszcie plus... po ciężkich typach, ciężko szło ... i idzie. Porażka - jedynie tak to można podsumować.
Heh, nie da się ukryć...Ale cóż - może będzie lepiej ????
Good for you. Jutro będzie lepiej.. Pozdrawiam.
Mam nadzieję i powodzenia również ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 102
1. ???? Zalgiris Kowno - Asseco Prokom Gdynia --&gt; 1 - 1,30
2. ???? Power Valencia - CSKA Moscow (+2.5/-2.5) --&gt; 2 - 1,85
3. ???? Boston Celtics - Milwaukee Bucks --&gt; 1 - 1,25
4. ???? Utah Jazz - Toronto Raptors --&gt; 1 - 1,15

STAWKA: 4,23 zł
KURS: 3,46
WYGRANA: 14,62 zł

ANALIZA:

Jeden kupon basketowy na dziś za mniejszą stawkę można spróbować :]
1. ???? Zalgiris Kowno - Asseco Prokom Gdynia:
Gdynianie w tym sezonie Euroligowym wg mnie nie awansują z grupy...Po 1wsze za ciężka grupa a po 2gie i przede wszystkim za późno zmontowali cały skład. Praktycznie cały czas ktoś dochodził i minie jeszcze sporo czasu zanim Prokom będzie prawdziwym Prokomem. Także myślę, że ten sezon euroligowy chyba będzie nie udany. Ale w VTB może coś ugrają. Żalgiris za to jest prawdziwym Żalgirisem. Nowi zawodnicy, zwiększony budżet, spokojne przygotowania do sezonu. Także Zalgiris wg mnie to wygra tym bardziej u siebie i kto wie czy nie pokryje HC, ale tego nie jestem pewien, bo może być zacięty mecz iróżnica może oscylowac w granicach 3-5 pkt dla Żalgirisu. Ale być może Zalgiris pokryje 6,5 pkt.
2. ???? Power Electronics Valencia - CSKA Moscow:
Czas najwyższy na zwycięstwo drużyny z Moskwy...Choć teren gorący - Hiszpania. Ale póki co Walencja nie prezentuje sie w eurolidze najlepiej przegrywając 16 pkt z Efesem i 16 z Panathinaikosem u siebie...W lidze hiszpanskiej 2 porazki pod rzad. to nie najlepiej wróży im w dzisiejszym spotkaniu. Choc z 2 strony zawsze moze byc przełamanie...CKSA całkiem dobrze sobie radziło przed sezonem ogrywając m.in. w sparingu Cleveland...Ale w eurolidze zaliczyli wpadkę na początek przegrywając inauguracje w Mediolanem aż 15 pkt i to u siebie !! Potem polegli 14 na wyjezdzie z Panathinaikosem. Takze dla CSKA to tez moze byc mecz na tzw przełamanie. W spotkaniu 2 drużyn, które póki co przegrały po 2 mecze stawiam na CSKA. No i w sumie wydaje mi się, że jeśli CSKA już wygra to większą ilościa pkt nic HC 2,5. Powinni wygrać ok. 4-7 pkt.
3. ???? Boston Celtics - Milwaukee Bucks:
Boston póki co pokazuje kawał fajnego basketu. Rondo wielka forma. Rozdaje masę asyst. A kozły z Milwaukee póki co rozczarowanie i słaba gra. Co z tego, że sporą część meczu fajnie sobie radzili z Portland skoro w końcowym rozrachunku przegrali...Wygrali 1 mecz z Bobcats u siebie, a 3 przegrali w tym ze słabiutką Minnesotą. Nie widzę opcji, żeby dziś pokonali dobrze dysponowanych Celtów. Rondo pewnie znów z 15 asyst sypnie.
4. ???? Utah Jazz - Toronto Raptors:
Jazzmani po słabym początku sezonu wreszcie się obudzili. W ładnym stylu pokonali Oklahome wygrywając każdą kwartę. A Toronto póki co nic specjalnego nie pokazali. Nie wierze w porażkę Jazzmanów na własnym parkiecie po takim przebudzeniu jakie mieli w Oklahomie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 101 ✅✅✅
1. ⚽
Chelsea - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,25 ✅
2. ⚽ MSK Zilina - Olympique Marseille --&gt; X2 - 1,16 ✅
WYGRANA: 72,50 zł
KUPON NR 102 ⛔⛔⛔
1. ???? Zalgiris Kowno - Asseco Prokom Gdynia --&gt; 1 - 1,30 ✅
2. ???? Power Valencia - CSKA Moscow (+2.5/-2.5) --&gt; 2 - 1,85 ⛔
3. ???? Boston Celtics - Milwaukee Bucks --&gt; 1 - 1,25 ✅
4. ???? Utah Jazz - Toronto Raptors --&gt; 1 - 1,15 ✅

STAWKA: 4,23 zł
KURS: 3,46
WYGRANA: 14,62 zł
No i wpłaciłem do BetClica 40 zł co by dostać 40 zł bonusa. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co postawiony 1wszy kupon tak żeby skumać jak ten bonus działa:
KUPON NR 103 ✅✅✅ (obrót bonusem w BetClicu)
1. ⚽
Szachtar Donieck - Arsenal --&gt; 2 gole lub więcej - 1,22 ✅
KURS: 1,22
WYGRANA: 12,20 zł

KUPON NR 104 ✅✅✅
(obrót bonusem w BetClicu)
1. ⚽
Chelsea - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,22 ✅
KURS: 1,22
WYGRANA: 12,20 zł

PODSUMOWANIE:
KUPONY: ✅ 18,27 zł
LISTOPAD: ⛔ 57,50 zł
STAN KONTA: ⛔ 57,50 zł
Kupony z BetClica podliczę na koniec jak obrócę bonusem bądź nie obrócę i przegram :]

Szokuje mnie postawa CSKA Moskwy w Eurolidze koszykarzy...
Oby jutro w Lidze Europejskiej tez co nie co siadło.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 105
1. ⚽
Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,30
2. ⚽
Lech Poznań - Manchester City --&gt; 2 - 1,60
3. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20
STAWKA: 20 zł
KURS: 2,50
WYGRANA: 49,92 zł
KUPON NR 106

1. ⚽
Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,25
2. ⚽
3. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20
4. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00
5. ???? Boston Celtics - Milwaukee Bucks --&gt; 1 - 1,20
6. ???? Utah Jazz - Toronto Raptors --&gt; 1 - 1,15
STAWKA: 2,50 zł
KURS: 6,62
WYGRANA: 16,56 zł

KUPON NR 107

1. ⚽
2. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20
3. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00
4. ???? Chicago Bulls - New York Knicks --&gt; 1 - 1,30
STAWKA: 20 zł
KURS: 4,99
WYGRANA: 99,84 zł
KUPON NR 108

1. ⚽
2. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20
3. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00
4. ???? Chicago Bulls - New York Knicks --&gt; 1 - 1,30
KURS: 4,99
WYGRANA: 49,92 zł
KUPON NR 109 (obrót bonusem w BetClicu)
1. ⚽
Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,30
2. ⚽
Lech Poznań - Manchester City --&gt; X2 - 1,10
3. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,22
STAWKA: 34,40 zł
KURS: 1,74
WYGRANA: 58,86 zł

ANALIZA:
Dzisiejsze spotkania oparte na Lidze Europejskiej.

Manchester City
mimo ostatnich niepowodzeń dziś musi wygrać. Cudem będzie remis. Piłkarze Lecha też przecież mają problemy...A zatrudnienie trenera Bakero to nie wiem czy początkowo nie będzie budziło zdziwienia i rozkojarzenia niż nowego bodźca do pracy. Także wg. mnie City dziś wygra.

Juventus Turyn
podobnie jak City jeśli chce awansować dzisiejsze spotkanie musi wygrać biorąc pod uwagę, że tydzień temu tylko zremisowali w Salzburgu. Są na fali - wygrali m.in. z AC Milanem w lidze. Oczekuję spokojnego zwycięstwa Juventusu.
Sevilla po wstydliwej porażce w lidze 5-0 z Barcą dziś za pewne będzie chciała przeprosić kibiców wygrywając wysoko z najsłabszymi w grupie Karpatami. Tabela póki co wygląda tak, że jakakolwiek strata punktów stawia Seville w średniej sytuacji, a wygrana w bardzo dobrej.
Chicago Bulls u siebie są naprawdę mocni. Póki co na 3 mecze 1 porażka z Oklahomą. A u siebie 2 wygrane ze słabym Detroit i mocnym Portland. Knicksi póki co bezbarwni. Bullsi u siebie powinni spokojnie popchnąć Knicksów.
Boston i Jazz wygrali dziś w nocy więc analizę odpuszczam. A Wisła Kraków gra jutro.

maloey 30

maloey

Użytkownik
1. Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,30
2. Lech Poznań - Manchester City --&gt; 2 - 1,60
3. FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20
Witam,
moja ostatnia seria - 6 przegranych kuponów, gdzie nie siadało po jednym spotkaniu. Tak się składa że już rano zagrałem identyczny kupon w BET365. Trzymam kciuki za Twój... i mój kupon. Mam nadzieję że czarna seria już minęła i wreszcie będzie plus.
Powodzenia.
Pozdrawiam.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Najbardziej obawiam się Juve :] Co prawda wygrali ostatnio z Milanem, ale jest masa kontuzji...W przegraną nie wierzę, ale X może Salzburg wywalczyć...Z 2 strony kiedy odnieść 1wsze zwycięstwo w Lidze Europejskiej jak nie dziś u siebie z ostatnim w grupie Salzburgiem...
Może damy radę ???? pozdro !

M 2

moskal_

Użytkownik
też troszkę wtrącę się co do typu na Juventus. Kurs na wygraną Starej Damy trochę mały i nie jest adekwatny do ryzyka. Wiadomo mają trochę kłopotów kadrowych z obrony wypadli Grygera i Chiellini z tego powodu na boku obrony zagra dzisiaj najprawdopodobniej nominalny skrzydłowy Pepe. W pomocy nie zobaczymy Lanzafame do tego nie pewni występu są Melo i Sissoko a Aquilani nie jest zgłoszony do tych rozgrywek. W ataku jednym w pełni zdrowym napastnikiem jest Del Piero obok którego może zagrać Amauri ale jego występ również jest nie pewny. Iaquinta jest kontuzjowany a Quagliarella podobnie jak Aquilani nie został zgłoszony do gry w europejskich pucharach. W takim wypadku 11- Juventusu może wyglądać następująco:
Storari - Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe - Marchisio, Giandonato, Melo (?), Krasić - Alessandro Del Piero, Amauri (Filippo Boniperti?)
Natomiast ekipa Salzburga zagra dzisiaj w optymalnym składzie dokładnie w takim samym jak w pierwszym meczu z Juve zakończonym wynikiem 1:1. Ogólnie powoli zaczynają grać coraz lepiej i nie zdziwiłbym się jeżeli dzisiaj będzie remis.
Moim zdaniem w tym spotkaniu lepiej zaryzykować Under 2,5. Salzburg ma problemy ze zdobywaniem goli w tej edycji ligi europejskiej. Do tego kłopoty kadrowe Juventusu. W końcu w bramce ustanie Storari który jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niż Manninger który dotychczas rozegrał wszystkie mecze w lidze europejskiej.
Typ: Poniżej 2,5 gola || 2,10
Pozdro. Oczywiście mam nadzieje że ten typ Tobie jak i koledze który wcześniej się wypowiadał wejdzie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom