>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

!@ typuje wygrywam przegrywam @!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 58
1. ⚽ FC Köln - Borussia Dortmund --&gt; 2 - 1,85 ✅
2. ⚽ Arsenal - Birmingham --&gt; 1 - 1,33 ✅
3. ⚽ Górnik - Wisła --&gt; 2 - 2,35

STAWKA: 50 zł
KURS: 5,78
WYGRANA: 289 zł

KUPON NR 59 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Arsenal - Birmingham --&gt; 1 - 1,30 ✅
2. ⚽ Jagiellonia - Polonia --&gt; 1 - 1,40 ✅
3. ???? Kotwica Kolobrzeg - Trefl Sopot --&gt; 2 - 1,60 ⛔
4. ???? Zastal Zielona Gora - Siarka Tarnobrzeg --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 8,98 zł
KURS: 3,49
WYGRANA: 31,38 zł
KUPON NR 60 ✅✅✅

1. ⚽ Arsenal - Birmingham --&gt; 1 - 1,30 ✅
2. ???? Zastal Zielona Gora - Siarka Tarnobrzeg --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 70 zł
KURS: 1,56
WYGRANA: 109,29 zł
I w trakcie dnia postawiony jeszcze 1 kupon ( niepotrzebnie ???? )

KUPON NR 61
⛔⛔⛔
1. ⚽ Lech Poznan - Zaglebie Lubin --&gt; 1 - 1,45 ⛔
2. ???? Polpharma - PBG Basket Poznan --&gt; 1 - 1,45 ⛔
3. ???? Kotwica Kolobrzeg - Trefl Sopot --&gt; 2 - 1,45 ⛔
4. ???? Zastal Zielona Gora - Siarka Tarnobrzeg --&gt; 1 - 1,15 ✅
STAWKA: 5 zł
KURS: 3,51
WYGRANA: 17,53 zł

PODSUMOWANIE:
KUPONY:
✅ 25,31
PAŹDZIERNIK: ⛔ 141,46 zł
STAN KONTA: ✅ 64,29 zł
Rozczarował mnie dziś Trefl Sopot. Potrafią zmiażdżyć kolejkę wcześniej Koszalin różnicą 31 pkt, a dziś przegrywają 74-68 z Kotwicą i w 31 minut Scott rzuca Treflowi 28 pkt...Nie awansowali też do pucharów...Na plus Zastal - beniaminek i 2gie zwycięstwo pod rząd, pokryty też HC 8,5 pkt.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 58
3. ⚽ Górnik - Wisła --&gt; 2 - 2,35

KUPON NR 62
1. ⚽ LKS Nieciecza - LKS Lodz --&gt; X2 - 1,21
2. ⚽ Blackpool FC - Manchester City --&gt; X2 - 1,13
3. ⚽ Górnik - Wisła --&gt; X2 - 1,30
STAWKA: 29,20 zł
KURS: 1,78
WYGRANA: 51,90 zł
Mam nadzieję, że Wisła wykorzysta słabszą formę Górnika i wreszcie po dłuższej przerwie zdobędzie 3 pkt...Byłoby fajnie dla stanu mojego konta ???? Na lewą pomoc wraca Paljic, który na tle słabej w ostatnich meczach Wisły prezentował się naprawdę dobrze, Piotrek Brożek wraca na lewą obronę, na prawej obronie powinien z dobrej strony pokazać się nowy Branco, który w debiucie z Bełchatowem miał ciekawe wejścia ofensywne...Myślę, że powinna się dziś Wisła odblokować i na to szczerze liczę... ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 58 ⛔⛔⛔

3. ⚽ Górnik - Wisła --&gt; 2 - 2,35 ⛔ ????

KUPON NR 62 ⛔⛔⛔
1. ⚽ LKS Nieciecza - LKS Lodz --&gt; X2 - 1,21 ✅
2. ⚽ Blackpool FC - Manchester City --&gt; X2 - 1,13 ✅
3. ⚽ Górnik - Wisła --&gt; X2 - 1,30 ????????
STAWKA: 29,20 zł
KURS: 1,78
WYGRANA: 51,90 zł
KUPONY: ⛔ 29,20 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 170,66 zł
STAN KONTA:
✅ 35,09 zł
Ręce opadają...Wisła jednak się nie przełamała i nadal kompletnie bez formy. Na razie wygląda to tak, że Maaskanta głównym pomysłem na zwycięstwa Wisły są wspólne obiady przy Reymonta, zatem smacznego i powodzenia w walce o utrzymanie z taką grą.
1wszego kuponu nie dodaje do stanu konta, bo skorzystałem z promocji w Expect free bet 50 zł.
Statsy za 1 do 17 października jutro, bo już dziś Wisła mi odebrała chęć na jakiekolwiek podsumowania. Zostają od jutra 2 tygodnie na wzięcie się w garść, bo póki co październik spory ⛔ :;/:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI ==&gt; I i II TYDZIEŃ PAŹDZIERNIKA KUPONY # 42 - 62
TYPÓW: 72
TRAFIONYCH: ✅ 49
NIETRAFIONYCH: ⛔ 23
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 68 %

KUPONÓW: 21

TRAFIONYCH: ✅ 5
NIETRAFIONYCH: ⛔ 16
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 24 %

ZAINWESTOWANE: 542,45 zł
WYGRANE: 371,79 zł
ZYSK: ⛔ 170,66 zł ⛔

STAN KONTA:
✅ 35,09 zł ✅

Tragedia...Wakacje niezbyt mi posłużyły...Po powrocie załamanie formy :] W ciągu 9 dni duża strata...2 tygodnie października na nadrobienie i wyjście na plus jeśli chodzi o październik. Oby się udało. Trzeba się ogarnąć - do dzieła ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 63
1. ⚽ Ajax Amsterdam - AJ Auxerre --&gt; 1 - 1,55
2. ⚽ Olympique Marseille - MSK Zilina --&gt; 1 - 1,25
KURS: 1,94
WYGRANA: 96,88 zł
KUPON NR 64
1. ????
Bondarenko A. - Gavrilova D. --&gt; 2-0 - 1,55
2. ????
Li N. - Chakvetadze A. --&gt; 1 - 1,25
3. ????
Bellucci T. - Blake J. --&gt; 1 - 1,60
4. ????
Tipsarevic J. - Zeballos H. --&gt; 1 - 1,20
KURS: 3,72
WYGRANA: 18,60 zł
Auxerre ostatnie mecze tragicznie...Plaga kontuzji ( choć czy na pewno wszyscy przez Was wymienieni nie zagrają ?? ). Auxerre co prawda może stanąć murem w obronie i liczyć na kontry, ale dla Ajaxu to jest bardzo ważny mecz. Jeśli myślą o awansie dalej to muszą wygrać. Dlaczego mieliby nie wykorzystać kontuzji i słabej formy Auxerre ?? Jedyne zagrożenie to X. Na Olympique mały kurs, ale do dubla chyba powinien być ok. Olympique po słabszym początku sezonu zaczyna łapać formę. Żylina wg mnie skończy rozgrywki z zerowym bilansem. Może gdzieś urwie X, ale wątpię, że dziś we Francji. Znakomita szansa dla Olympique na kolejne punkty i walkę o awans

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 63 ✅✅✅
1. ⚽ Ajax Amsterdam - AJ Auxerre --&gt; 1 - 1,55 ✅
2. ⚽ Olympique Marseille - MSK Zilina --&gt; 1 - 1,25 ✅
KURS: 1,94
WYGRANA: 96,88 zł
KUPON NR 64 ⛔⛔⛔
1. ????
Bondarenko A. - Gavrilova D. --&gt; 2-0 - 1,55 ✅
2. ????
Li N. - Chakvetadze A. --&gt; 1 - 1,25 ⛔
3. ????
Bellucci T. - Blake J. --&gt; 1 - 1,60 ⛔
4. ????
Tipsarevic J. - Zeballos H. --&gt; 1 - 1,20 ⛔
KURS: 3,72
WYGRANA: 18,60 zł
KUPONY: ✅ 41,88 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 128,78 zł
STAN KONTA:
✅ 76,97 zł
Dobrze, że jednak wybrałem Ajax, a nie Rome ????
Dobry początek tygodnia. Trzeba odrobić minus z poprzedniego tygodnia.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 65
1. ⚽ Manchester United - Bursaspor --&gt; 1 - 1.20
2. ⚽ FC Barcelona - FC Kopenhagen --&gt; 1 - 1.15
3. ⚽ Manchester City
- Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20
STAWKA: 46,88 zł
KURS: 1,66
WYGRANA: 77,63 zł
KUPON NR 66
3. ⚽
Glasgow Rangers - CF Valencia --&gt; X2 - 1,24
STAWKA: 45 zł
KURS: 1,71
WYGRANA: 77 zł
KUPON NR 67
3. ⚽
Glasgow Rangers - CF Valencia --&gt; 2 - 2,05
4. ⚽ Manchester City - Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20
5. ⚽ Red Bull Salzburg - Juventus Turin --&gt; 2 - 1,75
KURS: 6,97
WYGRANA: 34,87 zł
Analiza krótka, bo i nie ma sensu się rozpisywać. Barcelona po ostatnim remisie w Rosji jeśli chce spokojnie awansować bez stresów powinna dziś wygrać. Zwłaszcza, że u siebie Barca rzadko traci punkty, a najczęściej gromi przeciwników. Zatem i HC -1 lub -2 bardzo prawdopodobny. Choć Kopenhaga gra dość defensywny futbol, ale Barca spokojnie te HC powinna pokryć. Natomiast Manchester United póki co w rozczarowywuje. Dzisiejszy mecz, jeśli chcą spokojnie awansować również muszą wygrać. Tym bardziej, że Bursaspor mówiąc łagodnie gra słabo. Ferguson zmobilizuje na pewno drużynę mimo ostatnich dziwnych sytuacji w tym klubie, m.in. z Rooneyem. HC -1 również możliwe do pokrycia przez United. Valencia jak gra i jaką ma formę każdy widzi. co prawda korzystny wynik dla Glasgow postawiłby ich w bardzo dobrej sytuacji, ale sądzę, że nie dadzą rady rozpędzonej Valencii, która po porażce w poprzedniej kolejce z Manchesterem United będzie chciała spokojnie zdobyć 3 pkt. Poza tym pół żartem pół serio Glasgow od 6 spotkań nie przegrało, a każda dobra passa się kiedyś kończy więc ???? Choć pewne ryzyko X jednak istnieje ???? Liga Europejska jutro, więc i analiza jutro.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 65
1. ⚽ Manchester United - Bursaspor --&gt; 1 - 1.20 ✅
2. ⚽ FC Barcelona - FC Kopenhagen --&gt; 1 - 1.15 ✅
3. ⚽ Manchester City
KUPON NR 66 ✅✅✅
3. ⚽
Glasgow Rangers - CF Valencia --&gt; X2 - 1,24 ✅
STAWKA: 45 zł
KURS: 1,71
WYGRANA: 77 zł
KUPON NR 67 ⛔⛔⛔
3. ⚽
Glasgow Rangers - CF Valencia --&gt; 2 - 2,05 ⛔
4. ⚽ Manchester City - Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20 ✅
5. ⚽ Red Bull Salzburg - Juventus Turin --&gt; 2 - 1,75 ⛔
KURS: 6,97
WYGRANA: 34,87 zł
KUPONY: ✅ 27 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 101,78
STAN KONTA: ✅ 103,97 zł
Dobrze, że na ważniejszym kuponie Valencia z X. Po mału trwa nadrabianie strat z zeszłego tygodnia :] Mam nadzieję - nie patriotycznie ???? - że jutro wygra City ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 65
3. ⚽ Manchester City
KUPON NR 68
1. ⚽ Manchester City - Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20
2. ⚽ Red Bull Salzburg - Juventus Turin --&gt; 2 - 1,75
3. ⚽
Karpaty Lviv - FC Sevilla --&gt; X2 - 1,22
STAWKA: 17 zł
KURS: 2,56
WYGRANA: 43,55 zł
KUPON NR 69
1. ⚽ Manchester City - Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20
STAWKA: 170 zł
KURS: 1,25
WYGRANA: 212,50 zł
No cóż...Typ bardzo niepatriotyczny ???? Mam nadzieję, że kupon o numerku 69 ???? okaże się szczęśliwy ???? ???? O meczu City z Lechem powiedziano napisałem już w innych działach naprawdę dużo...Podsumuwując - mimo iż City czeka ważny mecz w weekend w lidze angielskiej i, że wystąpią 2 składem - nie daję 1% szansy Lechowi w obecnej formie, którą prezentował w lidze. Wiem, że inaczej Lech gra w lidze, a inaczej w Pucharach, ale nawet przed Juventusem w lidze grał o niebo lepiej niż teraz. Będzie to dla mnie szok jeśli Poznaniacy wywalczą dziś remis. Bo nawet 2gi skład City miażdży nazwiskami. Poza tym ważnym czynnikiem jest jednak to, że zremisowali u siebie z Juve, więc kolejna strata punktów u siebie postawiłaby City w bardzo niekomfortowej sytuacji. A przecież nie po to szejkowie wydali miliony $, żeby City męczyło się w Pucharze na takim etapie. Skład jest tak szeroki, że nawet2gi skład musi roznieść Lecha. Tzn powinien ???? Co do Juventusu, to początek sezonu słabiutki, ale z meczu na mecz wygląda to lepiej. W lidze 0-0 z Interem i 4-0 z Lecce. W pucharze remis z City i remis z Lechem. Więc jeśli Juve myśli o wyjściu z grupy to dzisiejszy mecz musi wygrać, tym bardziej, że Salzburg ma słaby sezon jak do tej pory. Być może i pokryje HC 1-0 po kursie 3,10. Co do meczu Sevilli z Karpatami wydaje mi się, że Sevilla po porażce z PSG w 1wszej kolejce w tym meczu punktów stracić już nie może. Ostatnio wygrali z Borussią, więc myślę, że są podbudowani pucharowo. A Karpaty grają ostatnio naprawdę słano. I w lidze i w pucharach. Tak więc typ Sevilla lub remis jak najbardziej realne w tym meczu.

No i tak dodatkowo mówiąć szczerze w dzisiejszym meczu Lecha miałbym ochotę postawić na:

1.
⚽ Arboleda dostanie :zoltakartka: --&gt; 2,95
2. ⚽ Silva strzeli :gool: --&gt; 3,20

Ale niestety w bahu marna oferta...( chyba czas zmieniać buka ). Z 10 zł bym postawił ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 65 ✅✅✅
3. ⚽ Manchester City
- Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20 ✅
KUPON NR 68 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Manchester City - Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20 ✅
2. ⚽ Red Bull Salzburg - Juventus Turin --&gt; 2 - 1,75 ⛔ ????
3. ⚽
Karpaty Lviv - FC Sevilla --&gt; X2 - 1,22 ✅
STAWKA: 17 zł
KURS: 2,56
WYGRANA: 43,55 zł
KUPON NR 69 ✅✅✅
1. ⚽ Manchester City - Lech Poznan --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 170 zł
KURS: 1,25
WYGRANA: 212,50 zł

No i tak dodatkowo mówiąc szczerze w dzisiejszym meczu Lecha miałbym ochotę postawić na:

1.
⚽ Arboleda dostanie :zoltakartka: --&gt; 2,95 ⛔
2. ⚽ Silva strzeli :gool: --&gt; 3,20 ⛔

Ale niestety w bahu marna oferta...( chyba czas zmieniać buka ). Z 10 zł bym postawił ????
KUPONY: ✅ 56,25 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 45,53 zł
STAN KONTA: ✅ 160,22 zł
No i zgodnie z planem Lech poległ, choć trzeba przyznać, że w 2 połowie zagrali całkiem przyzwoicie. Co nie zmienia faktu, że rezerwowy skład City pokrył HC -1,5. Rozczarował za to Juventus :| Szkoda, bo fajnie by siadły 3 kupony. Można było dać Seville 2 a Juventus z X ???? Ale nie ma co narzekać, bo jest plus i głupoty z zeszłego tygodnia prawie nadrobione :] 3 dni z pucharami uznaje za udane ???? Zobaczymy co przyniesie weekend...
No i jednak może nie zmieniam buka, bo zabawowy kupon kompletnie by nie siadł ???? Ani Silva nie strzelił :gool: ani Arboleda nie dostał :zoltakartka: :]

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 70
1. ⚽ Polonia Bytom - Śląsk Wrocław --&gt; 2 - 2,90
STAWKA: 15 zł
KURS: 2,90
WYGRANA: 43,50 zł
KUPON NR 71
1. ⚽ Polonia Bytom - Śląsk Wrocław --&gt; X2 - 1,51
2. ⚽ Korona Kielce - Legia Warszawa --&gt; X2 - 1,49
3. ⚽
Hamburger SV - FC Bayern München --&gt; X2 - 1,42
STAWKA: 5,13 zł
KURS: 3,19
WYGRANA: 16,39 zł
Dziś liczę na przełamanie Śląska Wrocław. Wrocławianie pod wodza Lenczyka jak do tej pory 2 remisy - z Wisłą i Polonią. Więc czas najwyższy na zwycięstwo. Co prawda Bytom jest drużyna nieobliczalną, ale z kim wygrywać ma Śląsk jak nie z Bytomiem.
Legia również powinna wygrywać. Korona bez 3 swoich podstawowych playerów - Vukovica, Mihajlovica i Niedzielana. Choć nie zdziwię się jeśli ten ostatni jednak zagra co często ma miejsce jeśli o niego chodzi. Co nie zmienia faktu, że Legia powinna dziś urwać punkty Kielczanom. Wiecznie dobra passa trwać nie może ????
Jeśli chodzi o Bayern to typ troche na wyczucie. Bayern bardzo dobrze gra w Lidze Mistrzów wygrywając dotychczas wszystkie swoje mecze. Gorzej w lidze, gdzie póki co jest w środku tabeli. Nie twierdzę, że dziś wygra w Hamburgu, ale przegrać też nie powinien.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 70 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Polonia Bytom - Śląsk Wrocław --&gt; 2 - 2,90 ⛔
KURS: 2,90
WYGRANA: 43,50 zł
KUPON NR 71 ✅✅✅
1. ⚽ Polonia Bytom - Śląsk Wrocław --&gt; X2 - 1,51 ✅
2. ⚽ Korona Kielce - Legia Warszawa --&gt; X2 - 1,49 ✅
3. ⚽
Hamburger SV - FC Bayern München --&gt; X2 - 1,42 ✅
STAWKA: 5,13 zł
KURS: 3,19
WYGRANA: 16,39 zł
KUPONY: ⛔ 3,74 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 49,27 zł
STAN KONTA: ✅ 156,48 zł

Szkoda, że nie zdecydowałem się zagrać Legii na singlu tylko Śląsk...:;/: Póki co Lenczyk 3 mecze 3 remisy...W sumie od 3 meczy Śląsk Lenczyka za wiele się nie różni od Śląska Tarasiewicza...Co by nie powiedzieć, że momentami gorzej, bo dzisiaj Polonia powinna ten mecz była wygrać. Swoją drogą rozbroił mnie komentarz po meczu Fojuta: &quot;Ten punkt jest wywalczony, a nie 2 stracone&quot; :| No to naprawdę jest ciekawe, tym bardziej, że Śląsk miał bić się o puchary, a po zmienia trenera i okupowaniu ostatnich miejsc w tabeli cieszy się z punktu zdobytego w Bytomiu. No cóż...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 72
1. ⚽ Chelsea - Wolverhampton --&gt; 1 - 1,10
2. ⚽ Real Madrid - Racing de Santander --&gt; 1 - 1,13
3. ⚽ Wisla Krakow
- Lechia Gdansk --&gt; 1X - 1,20
4. ???? Siarka Tarnobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,15
KURS: 1,72
WYGRANA: 85,77 zł
KUPON NR 73
2. ???? Siarka Tarnobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,15
3. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań --&gt; X2 - 1,36
4. ⚽ Stoke - Manchester United --&gt; X2 - 1,14
STAWKA: 40 zł
KURS: 1,96
WYGRANA: 78,45 zł
KUPON NR 74
2. ⚽ Real Madrid - Racing de Santander --&gt; 1 - 1,13
3. ⚽
Real Zaragoza - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,20
4. ⚽ AC Fiorentina - AS Bari --&gt; 1 - 1,70
5. ???? Basket Poznań - Zastal Zielona Góra --&gt; 1 - 1,25
6. ???? Siarka Tarnobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,15
7. ???? Dinamo Sassari - Pepsi Caserta --&gt; 2 - 1,65
STAWKA: 6,39 zł
KURS: 6,01
WYGRANA: 38,43 zł

ANALIZA:
Dziś granie na typowych faworytów, niby pewniaków...Często się można na tym przejechać, ale cóż - spróbujemy.
Real i Chelsea. Dwa podobne spotkania. Dwaj faworycie grają jako gospodarze, nie chcę mi się wierzyć, żeby stracili punkty ze średnimi Racingiem Santander i Wolverhamptonem...
Inaczej ma się sprawa z Wisłą Kraków, która gra tragicznie jak do tej pory i mówiąc szczerze poza argumentem bycia gospodarzem i wreszcie przełamania innego nie mam...Mam nadzieję, że nie zepsuje kuponu znów przez Wisłę...Grają jako gospodarz, nie wygrali jeszcze spotkania na nowo wyremontowanym stadionie, zresztą nie wygrali już od 5 spotkań w Ekstraklasie. Nie mówię, że dziś na pewno wygrają dlatego typ 1X powinien wejść. Jak Wisła dziś przegra to po prostu to będzie koniec tego teamu w tym sezonie ????
No i ostatni mecz tym razem kosz Siarki Tarnobrzeg z Prokomem Gdynią. Wiadomo, że Gdynianie póki co traktują TBL niejako dodatkowo do VTB i Euroligi, ale nie wierzę, że pozwolą sobie na 2gą porażkę z beniaminkiem i z wszystko na to wskazuje najsłabszą drużyną tego sezonu. Jedna porażka z Zastalem na początku wystarczy.
Lech i Manchester United jutro więc i analiza jutro.
No i ostatni kupon więcej meczów tak raczej dla zabawy. Barcelona ostatnio nie gra porywająco, ale stracić punkty z ostatnim tragicznie grającym Realem Saragossą ?? Nie chce mi się wierzyć. Tym bardziej, że w czołówce tabeli ligi hiszpańskiej dość tłoczno i punktów z outsiderami tracić nie wolno...Fiorentina póki co ostatnia w tabeli i chyba czas po mału to miejsce opuszczać...Bari do najlepszych drużyn nie należy więc 3 punkty Fiorentina powinna zgarnąć. Z koszykówki został jeszcze Basket Poznań i Pepsi Caserta. Basket Poznań zagra z Zastalem. Co prawda Zastal póki co zaskakuje wszystkich i ma na 2 mecze 2 zwycięstwa w tym z Asseco. Ale teraz przyjdzie prawdziwa weryfikacja teamu z Zielonej Góry. Bo Asseco 1wszy mecz olało, a Siarka jest najsłabszym teamem TBL w tym sezonie. Także myślę, że dość mocna drużyna z Poznania z bardzo dobrym trenerem Bogicevicem nie da się pokonać beniaminkowi i odniesie 3 zwycięstwo w TBL. Natomiast w lidze włoskiej Pepsi Caserta z Łukaszem Koszarkiem w składzie zagra z Sassari. Szczerze mówiąc przeciwnik Pepsi Caserty za wiele mi nie mówi. Bukmacherzy dają im na chwile obecną najmniej szans na mistrzostwo ligi włoskiej, a Pepsi nieoczekiwanie przegrało 1wszy mecz więc 2ga porażka z rzędu z dużo niżej notowanym przeciwnikiem byłaby sporą niespodzianką.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 72 ✅✅✅
1. ⚽ Chelsea - Wolverhampton --&gt; 1 - 1,10 ✅
2. ⚽ Real Madrid - Racing de Santander --&gt; 1 - 1,13 ✅
3. ⚽ Wisla Krakow
- Lechia Gdansk --&gt; 1X - 1,20 ✅
4. ???? Siarka Tarnobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,15 ✅
KURS: 1,72
WYGRANA: 85,77 zł
KUPON NR 73
2. ???? Siarka Tarnobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,15 ✅
KUPON NR 74 ⛔⛔⛔
2. ⚽ Real Madrid - Racing de Santander --&gt; 1 - 1,13 ✅
3. ⚽
Real Zaragoza - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,20 ✅
4. ⚽ AC Fiorentina - AS Bari --&gt; 1 - 1,70 ✅
5. ???? Basket Poznań - Zastal Zielona Góra --&gt; 1 - 1,25 ⛔ :O
6. ???? Siarka Tarnobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,15 ✅
7. ???? Dinamo Sassari - Pepsi Caserta --&gt; 2 - 1,65 ⛔
STAWKA: 6,39 zł
KURS: 6,01
WYGRANA: 38,43 zł
KUPONY: ✅ 29,38 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 19,89 zł
STAN KONTA: ✅ 185,86 zł

PODSUMOWANIE:
Oj coś mnie ostatnio koszykóweczka zawodzi :] Brawa dla Zastalu, mimo, że przez nich m.in. nie wszedł jeden z kuponów :razz: Tak grającego beniaminka dawno nie pamiętam...3 mecze 3 zwycięstwa - z obrońcą tytułu Asseco (nie ważne jaki skład, bo jakby nie było to obrońca tytułu), z 2gim beniaminkiem Siarką, których zdeklasowali jeśli chodzi o wynik i dziś z Poznaniem wzmocnionym dużą ilością zawodników z Starogardu + trener Bogacevic. Duże brawa ???? dla trenera Herkta, który stworzył naprawdę ciekawy team. Jako ciekawostkę podam, że Zastal na ok. 15 sekund przed końcem przegrywał 3 pkt i na 9 sekund przed końcem czwartej kwarty za trzy trafił Walter Hodge doprowadzając do dogrywki, którą Zastal wygrał 5 pkt. Piłkę na koniec 4 kwarty mieli jeszcze Poznaniacy, ale Okafor nie trafił.
Pepsi Cesarte z Koszarkiem póki co zaczęło sezon bardzo słabo - 2 przegrane na 2 mecze...
No i na wyróżnienie dziś zasługuje bez 2 zdań Wisła. Wyraźnie się odblokowali. I gra w ataku od razu wyglądała tak jak powinna biorąc pod uwage jacy ofensywni gracze tam są. KIRM graczem meczu bez 2 zdań. Choć trzeba też zauważyć, że gdyby Lechia wykorzystała połowę sytuacji z początku meczu wynik mógłby być całkiem inny. Maaskant musi obudzić jeszcze defensywe.
Zobaczymy czy jutro będzie kolejne odblokowanie. Ja i moje kupony liczymy na przełamanie Lecha :razz: ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 73
KUPON NR 75
1. ⚽ Stoke City - Manchester United --&gt; X2 - 1,14
2. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,45
KURS: 2,79
WYGRANA: 41,90 zł
KUPON NR 76
1. ⚽ Stoke City - Manchester United --&gt; 2 - 1,65
2. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,45
3. ⚽ Liverpool FC
- Blackburn Rovers --&gt; 1 - 1,60
4. ???? Trefl Sopot - Polpharma --&gt; 1 - 1,30
KURS: 8,41
WYGRANA: 42,04 zł
KUPON NR 77
1. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań (HC 1-0) --&gt; 2 - 4,60

STAWKA:
5,77 zł
KURS: 4,60
WYGRANA: 26,54 zł

ANALIZA:

Dziś kupony za większą stawkę oparte na Lechu Poznań i Manchesterze United. Mam nadzieje, że w najgorszym wypadku będą remisy. A w najlepszym chłopaki powygrywają ????
Lech Poznań jak gra w pucharach a jak w lidze każdy wie. Diametralna różnica. Tyle tylko, że jeśli dziś dojdzie do jakiejkolwiek starty punktów w Poznaniu może dojść do trzęsienia ziemii, a tego nikt od piłkarzy po działaczy na kibicach kończąc nie chce. Skoro w pucharach potrafią się spiąć podejrzewam, że i w lidze do tego dojdzie i powinni wreszcie spokojnie wygrać. Tym bardziej, że Górnik od paru spotkań gra bardzo słabo. Zwycięstwo nad Wisłą to byłą bardziej porażka Wisły niż zwycięstwo Górnika. Tak więc w najgorszym wypadku przewiduję remis, w najlepszym wygraną poprzez pokrycie HC ????
Manchester United póki co w lidze jeszcze nie przegrał, ale zalicza sporo dziwnych remisów - aż 5 i tylko 3 wygrane - przez co już na początku sezonu zaczyna tracić punkty do czołówki tabeli ligi angielskiej. W klubie ostatnio nie działo się za dobrze głównie z powodu Rooneya. To zabawy z panienkami, to zgłaszana chęć odejścia, ale wydaje się, że wszystko zostało wyjaśnione bynajmniej jeśli chodzi o kontrakt.Ferguson zresztą nie raz udowodnił, że potrafi wychodzić obronną ręką z takich sytuacji. Tak więc podobnie jak U Lecha myślę, że w najgorszym przypadku będzie remis, ale myślę, że Manchester nie może sobie pozwolić na kolejną stratę i mimo braku paru podstawowych playerów - Rooney, Giggs - powinien dziś to spotkanie wygrać.
Liverpool póki co wielkie rozczarowanie. Problemy z pieniędzmi, długi, słaba gra. Dzisiejszy mecz może trochę obudzić Liverpool z bardzo słabej gry. Może nareszcie opuszczą dolne rejony tabeli, w których dawno nie byli. Grają z sąsiadem z dolnych rejonów tabeli - z Blackburn - którzy póki co też graja poniżej oczekiwań. Liverpool jest gospodarzem, więc sądzę, że powinien wreszcie zaskoczyć i pokonać słabszy team od siebie.
No i ostatnie spotkanie na dziś. Trefl Sopot początek sezonu nie może zaliczyć do udanych. Odpadnięcie z pucharów z belgijską drużyną, w poprzedniej kolejce porażka z Kotwicą...Póki co rozczarowywuje. Polpharma podobnie. W tamtym sezonie 3 miejsce na koniec sezonu, a obecnie 2 mecze 2 porażki - w tym z beniaminkiem. Ale trzeba zauważyć, że z Polpharmy odeszła praktycznie większość podstawowych graczy, którzy wywalczyli medal i trener Bogacevic. Dlatego też uważam, że dziś w spotkaniu 2 największych rozczarowań początku sezonu wygrać powinien Trefl, który poczynił dość ciekawe transfery przed sezonem - Waczyński, Dylewicz, itp. Tym bardziej, że Trefl to drużyna swojego parkietu. Rzadko kiedy przegrywa u siebie, wątpię, aby przegrał i dziś ze słabą jak na razie Polpharmą.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 73 ⛔⛔⛔
3. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań --&gt; X2 - 1,36 ⛔ ????
4. ⚽ Stoke - Manchester United --&gt; X2 - 1,14 ✅
KUPON NR 75 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Stoke City - Manchester United --&gt; X2 - 1,14 ✅
2. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,45 ⛔
KURS: 2,79
WYGRANA: 41,90 zł
KUPON NR 76 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Stoke City - Manchester United --&gt; 2 - 1,65 ✅
2. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,45 ⛔
3. ⚽ Liverpool FC
- Blackburn Rovers --&gt; 1 - 1,60 ✅
4. ???? Trefl Sopot - Polpharma --&gt; 1 - 1,30 ✅
KURS: 8,41
WYGRANA: 42,04 zł
KUPON NR 77 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań (HC 1-0) --&gt; 2 - 4,60 ⛔
STAWKA: 5,77 zł
KURS: 4,60
WYGRANA: 26,54 zł
I postawiony jeszcze 1 kupon po Lechu, niestety też nie trafiony:
KUPON NR 78 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Zaglebie Lubin - Ruch Chorzow --&gt; 1X - 1,30 ✅
2. ⚽ Manchester City - Arsenal --&gt; over 2,5 - 1,80 ✅
3. ⚽ Inter Mailand - UC Sampdoria --&gt; 1 - 1,50 ⛔
STAWKA: 10 zł
KURS: 3,51
WYGRANA: 35,10 zł
KUPONY: ⛔ 75,77 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 95,66 zł
STAN KONTA: ✅ 110,09 zł

PODSUMOWANIE:
Cóż...Lech zburzył całą koncepcje na niedzielę... ???? Spora wtopa. Już nawet się zabezpieczyłem z X, ale niestety. Niedziela zawsze idzie mi fatalnie :;/: Było już blisko plusa za październik, a tu zonk. Oby ostatni tydzień był tak dobry, żeby skończyć październik na plusie ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI ==&gt; III TYDZIEŃ PAŹDZIERNIKA KUPONY # 63 - 78
TYPÓW: 49
TRAFIONYCH: ✅ 36
NIETRAFIONYCH: ⛔ 14
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 73 %

KUPONÓW: 16

TRAFIONYCH: ✅ 6
NIETRAFIONYCH: ⛔ 10
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 38 %

ZAINWESTOWANE: 491,17 zł
WYGRANE: 566,17 zł
ZYSK: ✅ 75 ✅

STAN KONTA:
✅ 110,09 zł ✅

PODSUMOWANIE:
Niby tydzień na plus, ale o ile więcej by było gdyby nie dziś...No trudno. Ostatni tydzień, żeby zakończyć październik na plusie. Oby ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 79
1. ⚽ FC Porto - Uniao Leiria --&gt; 1 - 1,15
2. ⚽ AD Ceuta - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,20
3. ???? Portland - Phoenix --&gt; 1 - 1,30
KURS: 1,79
WYGRANA: 71,76 zł

ANALIZA:

FC Porto
ostatnio wielka forma. I w lidze portugalskiej i w lidze europejskiej wygrywają praktycznie mecz za meczem, więc i dziś powinni sobie poradzić tym bardziej, że grają w roli gospodarza.
FC Barcelona w pucharach krajowych nie grała nigdy zbyt fantastycznie, ale myślę, że za wcześniej, żeby odpadać z dużo niżej notowanym rywalem ????
Portland uzbierało całkiem fajny skład i po ostatnich średnich sezonach ten powinien być dla nich przełomowy. Jako 1wszy przeciwnik Phoenix, które pozbyło się swojego najlepszego zawodnika - Stoudemire&#39;a. Co prawda nadal gra tam Nash, ale już przybąkuje, że chce grać mniej minut, itd. Także 1wszy mecz Portland spokojnie powinno wygrać z mocno osłabionymi Słońcami.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 79
1. ⚽ FC Porto - Uniao Leiria --&gt; 1 - 1,15 ✅
2. ⚽ AD Ceuta - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,20
3. ???? Portland - Phoenix --&gt; 1 - 1,30
KUPON NR 80
1. ⚽ KSZO - Polonia Warszawa --&gt; 2 - 1,60
STAWKA: 20 zł
KURS: 1,60
WYGRANA: 32 zł

ANALIZA:
Dziś dzień pucharów. Co prawda poprzednia kolejka pucharowa odbyła się bez większych niespodzianek, jednak osobiście nie mam zaufania do pucharów. Dlatego też wybrany 1 mecz. Myślę, że Polonia Warszawa powinna wygrać dziś w Ostrowcu Świętokrzyskim z 1 ligowym KSZO. Wiadomo, że puchary to puchary, ale nawet jeśli część zawodników będzie z rezerwy to dla nich szansa na pokazanie się. No i jednak Polonia po ostatnim łatwym zwycięstwie przełamała się i dziś powinna iść za ciosem.
Barcelona i Portland zanalizowane w poście wyżej.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 79 ✅✅✅
1. ⚽ FC Porto - Uniao Leiria --&gt; 1 - 1,15 ✅
2. ⚽ AD Ceuta - FC Barcelona --&gt; 2 - 1,20 ✅
3. ???? Portland - Phoenix --&gt; 1 - 1,30 ✅
KUPON NR 80 ⛔⛔⛔
1. ⚽ KSZO - Polonia Warszawa --&gt; 2 - 1,60 ⛔
STAWKA: 20 zł
KURS: 1,60
WYGRANA: 32 zł
KUPONY: ✅ 11.76 zł
PAŹDZIERNIK: ⛔ 83,90 zł
STAN KONTA: ✅ 121,85 zł

PODSUMOWANIE:
Polonia Warszawa wygrała, ale...po dogrywce :] Szkoda. Jednak z pucharami różnie to bywa.
Reszta zgodnie z planem. Wyniki pokryte nawet w HC.

Do góry Bottom