KUPON NR 72
1. Chelsea - Wolverhampton -->
1 - 1,10
2. Real Madrid - Racing de Santander -->
1 - 1,13
3. Wisla Krakow - Lechia Gdansk -->
1X - 1,20
4. ???? Siarka Tarnobrzeg -
Prokom Gdynia -->
2 - 1,15
STAWKA: 50 zł
KURS: 1,72
WYGRANA: 85,77 zł
KUPON NR 73
1 - 1,10
2. ???? Siarka Tarnobrzeg -
Prokom Gdynia -->
2 - 1,15
3. Górnik Zabrze -
Lech Poznań -->
X2 - 1,36
4. Stoke -
Manchester United -->
X2 - 1,14
STAWKA: 40 zł
KURS: 1,96
WYGRANA: 78,45 zł
KUPON NR 74
1 - 1,10
2. Real Madrid - Racing de Santander -->
1 - 1,13
3. Real Zaragoza -
FC Barcelona -->
2 - 1,20
4. AC Fiorentina - AS Bari -->
1 - 1,70
5. ????
Basket Poznań - Zastal Zielona Góra -->
1 - 1,25
6. ???? Siarka Tarnobrzeg -
Prokom Gdynia -->
2 - 1,15
7. ???? Dinamo Sassari -
Pepsi Caserta -->
2 - 1,65
STAWKA: 6,39 zł
KURS: 6,01
WYGRANA: 38,43 zł
ANALIZA:
Dziś granie na typowych faworytów, niby pewniaków...Często się można na tym przejechać, ale cóż - spróbujemy.
Real i Chelsea. Dwa podobne spotkania. Dwaj faworycie grają jako gospodarze, nie chcę mi się wierzyć, żeby stracili punkty ze średnimi Racingiem Santander i Wolverhamptonem...
Inaczej ma się sprawa z
Wisłą Kraków, która gra tragicznie jak do tej pory i mówiąc szczerze poza argumentem bycia gospodarzem i wreszcie przełamania innego nie mam...Mam nadzieję, że nie zepsuje kuponu znów przez Wisłę...Grają jako gospodarz, nie wygrali jeszcze spotkania na nowo wyremontowanym stadionie, zresztą nie wygrali już od 5 spotkań w
Ekstraklasie. Nie mówię, że dziś na pewno wygrają dlatego typ 1X powinien wejść. Jak Wisła dziś przegra to po prostu to będzie koniec tego teamu w tym sezonie ????
No i ostatni mecz tym razem
kosz Siarki Tarnobrzeg z
Prokomem Gdynią. Wiadomo, że Gdynianie póki co traktują TBL niejako dodatkowo do VTB i Euroligi, ale nie wierzę, że pozwolą sobie na 2gą porażkę z beniaminkiem i z wszystko na to wskazuje najsłabszą drużyną tego sezonu. Jedna porażka z Zastalem na początku wystarczy.
Lech i Manchester United jutro więc i analiza jutro.
No i ostatni kupon więcej meczów tak raczej dla zabawy.
Barcelona ostatnio nie gra porywająco, ale stracić punkty z ostatnim tragicznie grającym Realem Saragossą ?? Nie chce mi się wierzyć. Tym bardziej, że w czołówce tabeli ligi hiszpańskiej dość tłoczno i punktów z outsiderami tracić nie wolno...
Fiorentina póki co ostatnia w tabeli i chyba czas po mału to miejsce opuszczać...Bari do najlepszych drużyn nie należy więc 3 punkty Fiorentina powinna zgarnąć. Z koszykówki został jeszcze Basket Poznań i Pepsi Caserta.
Basket Poznań zagra z Zastalem. Co prawda Zastal póki co zaskakuje wszystkich i ma na 2 mecze 2 zwycięstwa w tym z Asseco. Ale teraz przyjdzie prawdziwa weryfikacja teamu z Zielonej Góry. Bo Asseco 1wszy mecz olało, a Siarka jest najsłabszym teamem TBL w tym sezonie. Także myślę, że dość mocna drużyna z Poznania z bardzo dobrym trenerem Bogicevicem nie da się pokonać beniaminkowi i odniesie 3 zwycięstwo w TBL. Natomiast w lidze włoskiej
Pepsi Caserta z Łukaszem Koszarkiem w składzie zagra z Sassari. Szczerze mówiąc przeciwnik Pepsi Caserty za wiele mi nie mówi. Bukmacherzy dają im na chwile obecną najmniej szans na mistrzostwo ligi włoskiej, a Pepsi nieoczekiwanie przegrało 1wszy mecz więc 2ga porażka z rzędu z dużo niżej notowanym przeciwnikiem byłaby sporą niespodzianką.