>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

!@ typuje wygrywam przegrywam @!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Szczerze mówiąc stawiałem ten mecz wczoraj zaraz po Lidze Mistrzów. Wiedziałem, że są problemy kadrowe, ale nie że aż takie...Gdybym dziś stawiał już z tą wiedzą to może na 1nym kuponie za mniejszą stawkę bym ten mecz zagrał, ale nic więcej. Także no mój błąd, że się bardziej tym spotkaniem nie zainteresowałem, ale z 2 strony tak jak już pisałem w dziale Ligi Europejskiej wierzę w młodzież Juventusu. W końcu takie spotkania to dla nich otwarcie bram do wielkiej piłki...Nie jest to jakaś szkółka z Pcimia, a szkółka młodych Juventusu Turyn. No i jeśli nie dziś wygrana to nie wiem kiedy...Teoretycznie Salzburg jest najsłabszą drużyną w tej grupie...Przynajmniej jak do tej pory.
Cóż - zobaczymy jak to będzie ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 105 ⛔⛔⛔
1. ⚽
Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,30 ⛔
2. ⚽
Lech Poznań - Manchester City --&gt; 2 - 1,60 ⛔
3. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 20 zł
KURS: 2,50
WYGRANA: 49,92 zł
KUPON NR 106 ⛔⛔⛔

1. ⚽
Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,25 ⛔
2. ⚽
3. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20 ✅
4. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00 ✅
5. ???? Boston Celtics - Milwaukee Bucks --&gt; 1 - 1,20 ✅
6. ???? Utah Jazz - Toronto Raptors --&gt; 1 - 1,15 ✅
STAWKA: 2,50 zł
KURS: 6,62
WYGRANA: 16,56 zł

KUPON NR 107 ⛔⛔⛔

1. ⚽
2. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00 ✅
4. ???? Chicago Bulls - New York Knicks --&gt; 1 - 1,30 ⛔
KURS: 4,99
WYGRANA: 99,84 zł
KUPON NR 108 ⛔⛔⛔

1. ⚽
2. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00 ✅
4. ???? Chicago Bulls - New York Knicks --&gt; 1 - 1,30 ⛔
STAWKA: 10 zł
KURS: 4,99
WYGRANA: 49,92 zł
KUPON NR 109 (obrót bonusem w BetClicu) ⛔⛔⛔
1. ⚽
Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,30 ⛔
2. ⚽
Lech Poznań - Manchester City --&gt; X2 - 1,10 ⛔
3. ⚽ FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,22 ✅
STAWKA: 34,40 zł
KURS: 1,74
WYGRANA: 58,86 zł
KUPONY: ⛔ 52,50 zł
LISTOPAD: ⛔ 110 zł
STAN KONTA: ⛔ 110 zł
Kupony z BetClica tak jak pisałem podliczę na koniec jak obrócę bonusem bądź nie obrócę i przegram ????

PODSUMOWANIE:
Zbytnio nie ma co podsumowywać. Martwiłem się o Juventus - jak się okazało słusznie :] ale w zasadzie nie ma to znaczenia przy zwycięstwie Lecha. Można tylko pogratulować i współczuć dziś 2 osobom - trenerowi Zielińskiemu i Wichniarkowi :]
Daję sobie ten weekend na wyjście na plus. Jeśli nie będzie plusa od poniedziałku jakaś przerwa dla odpoczynku, bo ostatnie 10 dni mówiąc krótko - tragedia.

maloey 30

maloey

Użytkownik
1. Juventus Turyn - Red Bull Salzburg --&gt; 1 - 1,30
2. Lech Poznań - Manchester City --&gt; 2 - 1,60
3. FC Sevilla - Karpaty Lwów --&gt; 1 - 1,20
Witam ponownie,
te moje.... i Twoje pewniaki zawiodły. Z jednej strony szkoda że City tego nie wygrało.... a z drugiej wzrastają szanse Lecha w awans dalej.
Lubię to powiedzenie:
Have a little faith
Nie ukrywam że nie wierzyłem nawet w remis Lecha. Ale jak widać na własnym stadionie Lech może pokonać nawet tych z górnej półki.
Szanse na awans rosną, bo Juventus gubi punkty. Niestety ;/
Sevillę spokojnie można już &quot;za plusować&quot;.
Moja dobra rada - nie stawiaj tego samego typu na różne kupony, nawet jak jesteś ich bardzo pewny. Z doświadczenia wiem że to nic dobrego. Zauważ że 5 kuponów Ci nie siadło. Przez to że słaba dywersyfikacja spotkań na kupon. Lepiej dwa spotkania na dzień - a zagrane za dużą stawkę niż te kilka typów i kuponów i grane za sianko...
Good luck.
Pozdrawiam.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wiem, że to bezsensu stawiać parę kuponów z tymi samymi spotkaniami, ale akurat dziś wolałem je sobie porozbijać na różne warianty za mniejsze stawki niż zagrać 1 za 50 zł. Ale no na pewno takie granie nie ma sensu. A w ogóle kupon 107 i 108 są takie same, bo przez pomyłkę w sumie nawet nie wiem jak wcisnąłem postaw za 10 zł, ale po chwili się zreflektowałem i mówię, a tam zagram za 2 dyszki. A jak się okazało ten za 10 tez postawiłem...:] Tak więc dyszkę bezsensu postawiłem przez pomyłkę.
Początkowo grałem całkiem inaczej i trzeba do tego wrócić, bo były efekty, dlatego jeśli przez weekend nic się nie poprawi to jakaś przerwa dobrze powinna zrobić na odpoczynek i ochłonięcie.
Co do samych spotkań...Nigdy nigdzie nie napisałem, że to pewniaki ???? W sporcie nie ma pewniaków. Nigdy i nigdzie nic nie jest pewne ???? Zawsze gram typy, które po prostu wydaje mi się, że wejdą, ale nigdy nie nazywam ich pewniakami ????

maloey 30

maloey

Użytkownik
Co do samych spotkań...Nigdy nigdzie nie napisałem, że to pewniaki W sporcie nie ma pewniaków. Nigdy i nigdzie nic nie jest pewne Zawsze gram typy, które po prostu wydaje mi się, że wejdą, ale nigdy nie nazywam ich pewniakami
Wiem że nie ma pewniaków... są typy wielce prawdopodobne... i to wszystko ;)
Może weekend będzie na &quot;zielono&quot;.
Życzę powodzenia w typowaniu.
Pozdrawiam.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 110
1. ⚽
Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00
2. ⚽
Ruch Chorzów - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,40
STAWKA: 150 zł
KURS: 4,80
WYGRANA: 720 zł
KUPON NR 111 (obrót bonusem w BetClicu)

1. ⚽
Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,05

STAWKA: 50 zł
KURS: 2,05
WYGRANA: 102,50 zł
Tak jak napisałem wcześniej jeśli te kupony nie wejdą robię przerwę - odpoczynek od stawiania ???? Dlatego też stawka większa - właściwie wszystko co miałem do przeznaczenia na połowę listopada. Jak wejdzie to fajnie :] jak nie to odpoczynek :]

ANALIZA:
1. ⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków:
W piątek o godzinie 20:00 w Krakowie odbędą się derby
tegoż miasta. Tak nisko drużyny z Krakowa nie były od dawna więc w pewnym sensie będą to smutne derby ???? Cracovia na dnie, Wisła najsłabsza od lat.
Przed sezonem wydawało się, że Cracovia Kraków będzie w górnej połówce tabeli. Młody, utalentowany i ambitny trener - Ulatowski. Do tego dość ciekawe transfery m.in. z Holandii i byli reprezentanci jak Radomski i Rząsa w kierownictwie klubu. Rzeczywistość okazała się jednak bardzo brutalna. 1 wygrana, 1 remis i aż 9 porażek. I zdecydowanie najgorsza defensywa w lidze - 22 stracone bramki przy tylko 9 strzelonych. Nie dawno w Cracovii zmieniono trenera na Szatałowa. Zmiana ta pokaże czy Ulatowski sobie nie poradził czy po prostu Cracovia jest tak słaba. W spotkaniu tym okaże się czy zadziała efekt nowej ręki trenerskiej. Wydaje mi się, że zadziała, ale jeszcze nie w tym spotkaniu. Szatałow dopiero poznaje Cracovię. Wydaje mi się, że poradzi sobie z tym teamem i ułoży go - szczególnie w defensywie. Ale jestem zdania, że jeszcze nie teraz...Jeszcze nie dziś. Taką bynajmniej mam nadzieję. Choć z 2 strony Bakero wczoraj w 2 dni zdołał wygrać z City, ale jak sami zawodnicy mówią, duża w tym zasługa trenera Zielińskiego.

W Wiśle Kraków niby lepiej jeśli porównywać, ale jeśli brać pod uwagę jakie były założone cele przed sezonem to tragedia póki co równa tej w Cracovii. Najgorszą formacją Wisły jest podobnie jak w Cracovii defensywa. W poprzednim sezonie z Marcelo i Głowackim na czele najlepsza w lidze, a teraz jedna z gorszych jeśli chodzi o łatwość strzelania bramek przez przeciwników i głupie błędy. Może to wynikać z braku zrozumienia, ale czas ucieka, a lepszej gry nie widać. Wisła 8 w tabeli z bilansem 4 wygranych 3 remisów i 4 przegranych.Niby tragedii nie ma, ale Wisła ma się bić o mistrza, więc taki bilans po 10 kolejkach to nic dobrego. Do tego dochodzi kompromitująca przegrana 4-1 z Lechem, który formą nie zachwycał, bynajmniej do tamtego spotkania, bo co pokazał z City każdy wczoraj widział. Nie chcę już pisać, że Wisła musi wygrać, bo to żaden argument. Wcześniej tez musiała, a tego nie robiła. Cracovia też musi jeśli chce ratować ekstraklasę. Trener Maaskant póki co nie zachwyca. Nie widać w grze Wisły holenderskiej myśli szkoleniowej. Czy i jeśli w ogóle Wiślacy zaczną ją realizować ?? Nie wiadomo...Maaskant jednak już trochę czasu popracował w tym klubie. Jeśli Wisła zgubi kolejne punkty - tym razem z ostatnia w tabeli Cracovią Cupiał może już tego nie wytrzymać. Wydaje mi się - choć wiele razy Wisła mnie zaskakiwała - że powinni Wiślacy dziś wygrać. Cracovia pewnie zacznie grać lepiej, szczególnie w defensywie, bo trener Szatałow w Bytomiu stworzył dobrą defensywę z niczego można by powiedzieć. Więc pewnie uda mu się to i w Cracovii, ale na to potrzeba czasu. Mam nadzieję, że Wisła zaskoczy jak w 2 połowie z Lechią i zagra pewną piłkę spokojnie wygrywając to spotkanie. Szczególnie liczę na waleczność Małeckiego i Sobolewskiego, udowodnienie przez Kirma, że spotkanie z Lechią to nie przypadek i przebudzenie Brożka w ataku.

1.
⚽ Cracovia Kraków - Wisła Kraków (HC 1-0) --&gt; 2 - 3,60
Dla odważnych HC na Wiślaków po kursie 3,60, ale to raczej dla zabawy. Bo mecz należy do takich, gdzie Wisła może wygrać i 3-0, ale równie dobrze mecz może się tak ułożyć, że Cracovia wygra 3-0. Ale jeśli miałbym wybierać typ z HC to postawiłbym właśnie tak.

Z powodu kartek ????:zoltakartka: i kontuzji nie zagrają:

Cracovia: Mateusz Klich, Mariusz Sacha, Łukasz Mierzejewski i Radosław Matusiak
Osłabienia Cracovii wydają się dużo większe niż Wisły z tego względu, że kontuzjowani w Wiśle są od dawna Ci sami oprócz Clebera i Małeckiego (liczę, że jednak zagra). Poza tym tam ławka jest dużo szersza niż w Cracovii. Tu ze składu wypada utalentowany pomocnik Klich, najskuteczniejszy Sacha no i wyróżniający się defensor na tle miernej obrony Cracovii - Mierzejewski. Matusiak od dawna kontuzjowany.

Wisła: Rafał Boguski, Mateusz Kowalski, Wojciech Łobodziński i Cleber. Nadal pod znakiem zapytania stoi występ Patryka Małeckiego.
Małecki - bardzo ważne ogniwo Wisły, choć w ostatnim czasie mniej. Osobiście mam nadzieję, że zagra, bo jako jeden z nielicznych potrafi naprawdę walczyć i widać, że mu zależy, czasem aż za bardzo, ale lepiej za bardzo niż wcale.
Cleber - podobno, choć to nie potwierdzone Cleber kończy karierę. Smutna wiadomość, szczególnie wobec problemów defensywy w Wiśle, ale mam nadzieję, że Wiślacy zrobią wszystko, żeby pokonać w derbach Cracovię i zwycięstwo zadedykują Cleberowi.
Reszta absencji w Wiśle to właściwie żadna nowość.
To by było raczej na tyle jeśli chodzi o moją analizę dzisiejszego spotkania. Nie jestem przekonany co do wyniku, bo ostatnimi czasy padają przedziwne rezultaty. Także możliwe, że typ nie siądzie, ale taką podjąłem decyzję i mam nadzieję, że ok. 22:00 po obejrzeniu spotkania na Canale + będę mógł wpisać obok tego spotkania ✅✅✅ ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 110
1. ⚽
Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,00 ✅
2. ⚽
KUPON NR 111 (obrót bonusem w BetClicu) ✅✅✅

1. ⚽
Cracovia Kraków - Wisła Kraków --&gt; 2 - 2,05 ✅

KURS: 2,05
WYGRANA: 102,50 zł

PODSUMOWANIE:

O rany co za fart ???? Boukhari mnie uratował ???? Więcej o podsumowaniu derbów Krakowa napisałem w dziale Ekstraklasy więc nie będę już tu kopiował. Mam nadzieję, że Lech wygra...
BetClic rozliczę jak obrócę bonusem.
Poniżej 1 kuponik. Jutro coś jeszcze puszczę.

KUPON NR 112 (obrót bonusem w BetClicu)

1. ????
Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks --&gt; 2 - 1,28
2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5) --&gt; 1 - 1,90
KURS: 2,37
WYGRANA: 5,92 zł

ANALIZA:
Stawka mała, tak dla sprawdzenia się. Coś za więcej zagram jutro. Dziś już jestem wyczerpany stresem meczu Craxy z Wisłą :razz:

1.
???? Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks:

Atlanta póki co 5 spotkań 5 zwycięstw...Nie sądzę, żeby to właśnie Minnesota miała być 1wszą drużyną, która pokona Hawks, tym bardziej, że grają bardzo słabo. Tylko mistrz świata Kevin Love nie zawodzi.
2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg:
Trefl póki co zawodzi. Siarka oprócz Polonii Warszawa to kandydat do spadku. Sopocianie są zespołem swojego parkietu i w u siebie grają naprawdę bardzo dobrze. Zaraz przed zakończeniem okienka transferowego kupili jeszcze ciekawych graczy - Harrington (jeszcze nie dawno w Asseco) i Ljubotina. Czy są w stanie pokryć HC 14,5 pkt ?? Uważam, że tak, ale wszystko zależy od determinacji i formy dnia.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 113 (obrót bonusem w BetClicu)

1. ⚽
Górnik Zabrze - Polonia Bytom --&gt;
X2 - 1,52
2. ⚽ Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok --&gt; 2 gole lub więcej - 1,40

KURS: 2,13
WYGRANA: 42,60 zł

ANALIZA:
1. ⚽ Górnik Zabrze - Polonia Bytom:

W sobotę o godzinie 14:45 na stadionie w Zabrzu odbędą się kolejne derby tej kolejki - tym razem DERBY ŚLĄSKA.

Najważniejszym aspektem tego meczu są kartki :zoltakartka: ???? i kontuzje:

Polonia Bytom: Pod znakiem zapytania stoi tylko występ Jareckiego, ale raczej i on powinien wystąpić. Problemów kadrowych zatem właściwie żadnych.

Górnik Zabrze:
Z powodu kontuzji nie będą mogli zagrać Grzegorz Bonin i Piotr Gierczak. Za kartki pauzują też Adam Banaś, Michal Bemben, Aleksander Kwiek i Mariusz Przybylski. Tak więc jak widać prawdziwa plaga, bo nie są to zawodnicy rezerwowi czy 2go planowi a właściwie podstawa podstaw. Wiadomo - szansę dostaną rezerwowi i będą chcieli ją wykorzystać, ale są to zawodnicy raczej słabsi od tych nieobecnych.

W Polonii Bytom nastąpiła zmiana trenera. Szatałow poszedł do Cracovii, a na ławkę trenerską do Bytomia przyszedł Jan Urban. Trener, którego osobiście cenię, choć z Legią wielkich sukcesów nie odniósł. Tym razem podejmie pracę w klubie z niższej półki. Ciekawe jak sobie poradzi. Debiut udany - zwycięstwo z Cracovią. Na pewno możemy być świadkami zmiany stylu gry drużyny z Bytomia, ponieważ trener Urban zawsze kładł większy nacisk na skuteczną grę ofensywną z czym od dawna drużyna z Bytomia ma problemy. Polonia w tabeli zajmuje 10 miejsce mając bilans 3 wygranych, 4 remisów i 4 porażek. W razie wygranej na pewno wskoczą na 9 miejsce i prawdopodobnie znacząco oddalą się od strefy spadkowej. Biorąc pod uwagę w jakim stanie kadrowym jest Górnik mają o co walczyć i myślę, że tak właśnie będzie. Polonia w tym spotkaniu będzie walczyła o zwycięstwo. Czy się uda ?? Okaże się jutro, ale myślę, że X jak najbardziej realny.

W Górniku Zabrze jak na wstępie napisałem kadrowo wygląda to fatalnie. Zespół co prawda zagrał bardzo dobre 3 ostatnie spotkania pokonując m.in. Wisłę, Lecha i prawie urwał punkty Legii, która w samej końcówce strzeliła 2 gole. Bilans więc naprawdę bardzo dobry. Jednak w tych meczach główne role odgrywali Ci, którzy w tej kolejce nie będą mogli zagrać. Górnik w tabeli zajmuje 5 miejsce mając bilans 6 wygranych, 0 remisów i 5 porażek. Ciekawa sprawa z tymi remisami. Jeszcze ani jednego w tym sezonie, a spotkań rozegranych już 11. Wydaje mi się, że jutro realny jest 1wszy remis Górnika w lidze, jeśli nawet nie porażka z powodu tylu absencji.

2.
⚽ Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok --&gt; 2 gole lub więcej

W tym spotkaniu ograniczę się do krótszej analizy z powodu typu, który wybrałem. Mecz drużyn z czołówki. Legia 4, Jagiellonia 1. Dla Legii to bardzo ważny mecz - musi w końcu gonić Jagę do której traci 7 pkt. Więc remis wcale Legii cieszyć nie będzie, bo strata do lidera wynosić będzie nadal 7 pkt. Dlatego też spodziewam się ataków drużyny z Warszawy co znowu pozwoli Jagielloni na kontrataki w których brylować może Grosicki ze swoją szybkością. Legia w tym spotkaniu nie ma nic do stracenia, a tylko do zyskania. Dlatego przewiduję, iż będzie to ofensywny mecz ze strony Legii i sporo kontr ze strony Jagiellonii. Więc 2 bramki w tym spotkaniu powinny spokojnie paść.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 114 (obrót bonusem w BetClicu)

1. ????
Czarni Słupsk - Zastal Zielona Góra (-5,5/+5,5) --&gt; 1 - 1,80

2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5) --&gt; 1 - 1,85

KURS: 3,33
WYGRANA: 33,30 zł

ANALIZA:
1. ???? Czarni Słupsk - Zastal Zielona Góra (-5,5/+5,5):
Czarni to mistrzowie swojego parkietu. W Słupsku boi się grać każdy. Kibice tworzą tam taki kocioł, którego nie ma nigdzie indziej. Wiem, że Zastal zaskoczył już w tym sezonie wygrywając wszystkie 4 rozegrane spotkania, ale czas najwyższy na 1wszą porażkę. A gdzie jej doznać jak nie na tak gorącym terenie jak Słupsk ?? Moim zdaniem Czarni wygrają to spotkanie i dadzą radę pokryć HC zaproponowany przez BetClic - 5,5 pkt. Czarni grają bardzo fajną koszykówkę w czym zasługa debiutanta jako trenera - Adomaitisa. Stworzył swój autorski team i póki co odnosi sukcesy. A do tego wszystkiego bardzo ważny zawodnik Czarnych - Cesnauskis - dostał polskie obywatelstwo, co przy obowiązku przebywania na parkiecie Polaków jest idealną wiadomością dla Czarnych, a szczególnie dla ich trenera. Zwiększa mu się w tym momencie możliwość rotacji zagranicznymi koszykarzami. Wg mnie będzie to miało ogromny pozytywny wpływ na Czarnych. Przewiduję wygraną Czarnych różnicą ok.7-10 pkt.
2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5):
Trefl póki co rozczarowywuje. Bilans 2-2. Podobnie jak Czarni - są wyjątkowo mocni w swojej hali. 2 mecze u siebie 2 zwycięstwa dość pokaźną różnicą punktową: 31 z Koszalinem i 26 z Polpharmą. Na wyjazdach minimalne porażki 6 z Kotwicą i 1 z Zastalem. Do tego 2 nowe transfery tuż przed zamknięciem okienka transferowego - Harrington (w poprzednim sezonie grał w Asseco więc nasza ligę zna) i Ljubotina. Choć tu w kwestii pokrycia HC te transfery mogą nie pomóc ???? bo w wypadku wysokiego prowadzenia trener da pograć nowym, a Ci pewnie jeszcze nie zgrani z kolegami, no ale zobaczymy. Siarka jak już wcześniej pisałem od początku sezonu jest dla mnie głównym kandydatem do spadku. Co prawda walczą i nawet im to wychodzi, ale w przekroju całego sezonu myślę, że spadną. Na razie zagrali 1 wyjazdowy mecz i dostali łomot od Zastalu - 22 pkt. Co prawda nie grał wtedy jeszcze Taylor, który sporo wniósł do gry Siarki, ale nie zmienia to faktu, że Trefl powinien spokojnie popchnąć Siarkę różnicą ok. 20 pkt, co pozwoli pokryć HC -14,5 pkt.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 113 (obrót bonusem w BetClicu) ✅✅✅

1. ⚽
Górnik Zabrze - Polonia Bytom --&gt;
X2 - 1,52 ✅
2. ⚽ Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok --&gt; 2 gole lub więcej - 1,40 ✅

KURS: 2,13
WYGRANA: 42,60 zł
Kupon z obrotu bonusem z BetClica, więc tak jak wspominałem wcześniej BetClica rozliczę jutro po zakończeniu wszystkich kuponów.
A dziś szczęścia ciąg dalszy ???? Kolejna bramka w 95 minucie mnie ratuje ???? Oby jutro Lech jeszcze wygrał i niedziela nareszcie okazała się szczęśliwa...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 114 (obrót bonusem w BetClicu) ⛔⛔⛔

1. ????
Czarni Słupsk - Zastal Zielona Góra (-5,5/+5,5) --&gt; 1 - 1,80
⛔
2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5) --&gt; 1 - 1,85 ✅

KURS: 3,33
WYGRANA: 33,30 zł
Jednak limit szczęścia na dziś wyczerpany ???? Oby jutro jeszcze go starczyło dla Lecha :p Słupsk wygrał tylko 2 pkt, a miał wygrać 6 żeby pokryć HC :] Tylko albo i aż, bo śledząc relację to właściwie cały mecz prowadził Zastal tylko w końcówce Czarni wygrali...Jedno jest pewne. Zastal jest w tym sezonie piekielnie mocny i każdy musi się z nim liczyć. A przypominam, że to beniaminek...
Kupony z BetClica rozliczam jutro po obrocie bonusem i ostatnim kuponie, który dziś puściłem.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 110

1. ⚽
2. ⚽

1. ????
Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks --&gt; 2 - 1,28 ✅

KUPON NR 115 (obrót bonusem w BetClicu)

1.
⚽ Ruch Chorzów - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,30
STAWKA: 12,60 zł
KURS: 4,26
WYGRANA: 53,67 zł

To są 3 decydujące kupony na jutro. Szczególnie ważny jest 1wszy...I wygrana Lecha Poznań.✅ 570 zł za ten kupon... Już Trefl i pokrycie przez niego HC 14,5 pkt zbytnio mnie nie obchodzi, choć jeśli wygra Lech, a Trefl pokryje HC będzie jeszcze lepiej. Wszelkie analizy w dniu jutrzejszym przed meczem. Dziś już brak czasu, a chcę zrobić tą analizę dość konkretnie. Jak kupon siądzie jestem w grze. Jak przegram zostaje z drobnymi w BetClicu i raczej robię przerwę. Jeśli Lech wygra i Trefl pokryje HC jestem ✅ 675 zł za te kupony...Jeśli Lech nie wygra jest kapiszon.
Analizę spotkania Lecha i Trefla podam jutro.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 110

1. ⚽
2. ⚽

1. ????

KUPON NR 115 (obrót bonusem w BetClicu)

1.
⚽ Ruch Chorzów - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,30

ANALIZA:
1. ⚽
Ruch Chorzów - Lech Poznań:
Na forum ostro i gorąco jeśli chodzi o to spotkanie. Moja opinia jest taka, że Lech po fatalnym okresie odblokował się. Choć rzeczywiście z tą oceną czy na pewno tak jest do końca trzeba będzie poczekać do meczu. Nie widzę żadnych argumentów za Ruchem poza tym, że graja w roli gospodarza. Bo jakie mają to być argumenty ?? Najlepszy strzelec Ruchu Jankowski - 2 bramki ?? Ruch nie ma zawodników ofensywnych...Tzn ma, ale są młodzi i dopiero się uczą. Nie wierzę, żeby byli w stanie zagrozić Lechowi. Pytanie tylko czy Lech będzie w stanie zagrozić Ruchowi pod ich bramką...Ostatnie 3 spotkania to 11 strzelonych bramek przez Poznaniaków przy 3 straconych. Czy Lechici będą mieć power ?? Uważam, że muszą go złapać jeśli spojrzą w tabele, bo widmo pozycji spadkowe coraz bliżej. A przeciwnicy uciekają - Legia, Wisła. A znów do Jagielloni i Korony może dziś Lech nadrobić 3 pkt. Sam nie wiem co może przynieść zmiana trenera w dzisiejszym spotkaniu...Mam nadzieję, że Bakero jest ambitny i ma co nie co do udowodnienia w Polsce, co tylko wyjdzie i jemu i Lechowi na dobre. Żeby była sprawa jasna - nie przewiduję łatwego 0-5 dla Lecha. Wszystko może się zdarzyć. To jest sport, a Lech zmiennym jest ???? Ale taką mam wizję na dziś i mam nadzieję, że się ona spełni bo dość fajny kupon by siadł...

2. ???? Trefl Sopot
- Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5):

Trefl póki co rozczarowywuje. Bilans 2-2. Podobnie jak Czarni - są wyjątkowo mocni w swojej hali. 2 mecze u siebie 2 zwycięstwa dość pokaźną różnicą punktową: 31 z Koszalinem i 26 z Polpharmą. Na wyjazdach minimalne porażki 6 z Kotwicą i 1 z Zastalem. Do tego 2 nowe transfery tuż przed zamknięciem okienka transferowego - Harrington (w poprzednim sezonie grał w Asseco więc nasza ligę zna) i Ljubotina. Choć tu w kwestii pokrycia HC te transfery mogą nie pomóc :grin: bo w wypadku wysokiego prowadzenia trener da pograć nowym, a Ci pewnie jeszcze nie zgrani z kolegami, no ale zobaczymy. Siarka jak już wcześniej pisałem od początku sezonu jest dla mnie głównym kandydatem do spadku. Co prawda walczą i nawet im to wychodzi, ale w przekroju całego sezonu myślę, że spadną. Na razie zagrali 1 wyjazdowy mecz i dostali łomot od Zastalu - 22 pkt. Co prawda nie grał wtedy jeszcze Taylor, który sporo wniósł do gry Siarki, ale nie zmienia to faktu, że Trefl powinien spokojnie popchnąć Siarkę różnicą ok. 20 pkt, co pozwoli pokryć HC -14,5 pkt.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 110 ⛔⛔⛔

1. ⚽
2. ⚽
Ruch Chorzów - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,40 ⛔

KUPON NR 112 (obrót bonusem w BetClicu) ✅✅✅

1. ????
2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5) --&gt; 1 - 1,90 ✅

KUPON NR 115 (obrót bonusem w BetClicu) ⛔⛔⛔

1.
⚽ Ruch Chorzów - Lech Poznań --&gt; 2 - 2,30 ⛔
2. ???? Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg (-14,5/+14,5) --&gt; 1 - 1,90 ✅

KUPON: ⛔ 150 zł
OBRÓT W BETCLICU ✅ 65,93 zł (wpłacone 40 zł - na koncie 105,93 zł)
STAN KONTA: ⛔ 194,07 zł
Jutro statystyki za ten tydzień, bo nie chce mi się już liczyć dziś.
Głupia pomyłka z Lechem - niestety. Trefl HC fajnie siadł, ale Lech :;/:
Obrót w BetClicu wygląda tak, że na koncie po wpłaceniu 40 zł mam 105,93 zł. Tym obróconym bonusem coś jeszcze pogram, ale na razie spokojniej, bo od 2-3 tygodni nie za dobrze to wygląda :;/:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI ==&gt; I TYDZIEŃ LISTOPADA KUPONY # 98 - 115
TYPÓW: 45
TRAFIONYCH: ✅ 29
NIETRAFIONYCH: ⛔ 16
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 64 %

KUPONÓW: 18

TRAFIONYCH: ✅ 7
NIETRAFIONYCH: ⛔ 11
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 39 %

ZAINWESTOWANE: 366,73 zł
WYGRANE: 106,73 zł
BetClic (obrót bonusem)
ZAINWESTOWANE: 40 zł
WYGRANA: 105,93 zł

ZYSK:
⛔ 194,07 zł ⛔

STAN KONTA:
⛔ 194,07 zł ⛔

PODSUMOWANIE:
Niestety porażka. Wszystko dziś miało inaczej wyglądać, ale niestety Lech kolejna przegrana i obecnie ten zespół, który wygrywa z City i remisuje z Juventusem jest w strefie spadkowej ligi polskiej. Sytuacja dla mnie nienormalna...Ryzyko tym razem się nie opłaciło. Trochę poratował mnie BetClic i bonus, który obróciłem. Zostało mi 105,93 zł i tylko tym spróbuje teraz pograć. Co z tego będzie - zobaczymy. Oby było lepiej niż ostatnie 2 tygodnie, bo to jest słabizna jeśli chodzi o skuteczność kuponów...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
TYPY LISTOPAD - II TYDZIEŃ
KUPON NR 116
1. ????
Lakers - Portland -&gt; 1 - 1,25

2. ???? Mahut - Gasquet --&gt; 2 - 1,28
3. :siata: Serbia - Rosja --&gt; 2 - 1,30

STAWKA: 5,93 zł
KURS: 2,08
WYGRANA: 12,33 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 116 ✅✅✅
1. ????
✅
2. ???? Mahut - Gasquet --&gt; 2 - 1,28 ✅
3. :siata: Serbia - Rosja --&gt; 2 - 1,30 ✅

KUPON: ✅ 6,40 zł
LISTOPAD: ⛔ 187,67 zł

KUPON NR 117

1.
???? Monfils - Becker --&gt; 1 - 1,18
2. ???? New Orleans Hornets - Los Angeles Clippers --&gt; 1 - 1,20
3. ???? Prokom Gdynia - Partizan Belgrad
(-6.5/+6.5) --&gt; 2 - 1,85

KURS: 2,62
WYGRANA: 26,20 zł

Polecam w dniu jutrzejszym ciekawy mecz Prokomu z Partizanem. Dla Prokomu mecz o wszystko. Kolejna przegrana chyba zakończy szanse na awans do dalszych rozgrywek Prokomu...Dla Partizanu mecz może nie o wszystko, ale też bardzo ważny. Prokom może i wygra, ale czy pokryje HC 6,5 pkt ? Wydaje mi się, że nie.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
17 sierpnia 2010 roku do Naszego szerokiego grona dołączył kolega dawczan.Z urzędu mógł sobie założyć swój temat
by dzielić się swoja szeroką wiedzą o sporcie jak i o odpowiedzialnym graniu.Tak też się stało.4 września 2010 roku
swoja działalność o godzinie 13:10 rozpoczął w dziale Kupony ze Statystykami.Z racji jego wstępnego wpisu
Teraz trzeba by zagrać za trochę większe stawki. W BetClicu dobra promocja, więc jakby co na początek zwrócą
bardzo zainteresowałem się jego tematem gdyż od razu wiedziałem że będzie to koleś na &quot;poziomie&quot; I wszystko było by dobrze gdyby nie nasze jakże odmienne zdanie co do dyspozycji Lecha Poznań.Ale pomału. Kilka godzin po starcie w swoim temacie Dawczan zaskoczył nas swoimi pierwszymi zakładami &quot;bez ryzyka&quot; pewnie stawiając za 50 złotych taki oto doubel-------&gt;&gt;
KUPON NR 2
1. Nigeria - Madagaskar --&gt; 1 - 1,12
2. Egipt - Sierra Leone --&gt; 1 - 1,12
3. Turcja - Francja (-9,5/+9,5) --&gt; 1 - 1,80
KURS: 2,26
WYGRANA: 113 zł
Można by zapytać i po co mi było te 1,12... Nauczka.
Ale nic trzeba żyć dalej pomyślał kolega dawczan dzielnie nie poddając się. Kupon 3,4,5 a nawet 6,7 i 8 okazały się wygrane i rzecz by można było &quot;nic dwa razy się nie zdarza&quot; taka seria też. Po dobrych i starannie wyselekcjonowanych typach dawcio powrócił do standardowego grania &quot;na pałę&quot;
TYPY WRZESIEŃ - III TYDZIEŃ
KUPON NR 17
1. Bayern München - FC Köln --&gt; 1 - 1,20
2. Zaglebie Lubin - Legia Warszawa --&gt; X2 - 1,38
3. Sunderland - Arsenal --&gt; 2 - 1,65
STAWKA: 30 zł
KURS: 2,73
WYGRANA: 81,97 zł
Co za weekend... TRAGEDIA. Żeby już nawet z X Jagiellonia nie weszła ehh Zła passa.
Kto stawiał kupon 29 chyba sam Dawczan nie wie
KUPON NR 29 1. Juventus Turin - US Palermo (0-1 HC) --&gt; 1 - 2,70 2. CF Villarreal - Deportivo La Coruna --&gt; 1X - 1,14
3. Korea Południowa - Brazylia --&gt; 2 - 1,12 4. Mali - Hiszpania --&gt; 2 - 1,01
5. Senegal - Francja --&gt; 2 - 1,01
6. Grecja - USA --&gt; 2 - 1,01
7. Kanada - Australia --&gt; 2 - 1,01
STAWKA: 5 zł KURS: 3,59
WYGRANA: 17,94 zł
I tutaj się chwilkę zatrzymam.Z racji tego że zasypywałeś mi skrzynkę dennymi wiadomościami typu ze mi nie wchodzi Borussia z kursem 1,25 Inter z kursem 1,30 postanowiłem tak jak Ty mój ja przejrzeć twój temat.Powiem tak.Żaden szanujący się typer nie gra nawet za 1złoty
kursów 1,01.Ty przeszedłeś wszystkich bo drugiego tutaj takiego na forum nie znajdę.
porównujesz moje kursy z kuponu za 300 złotych a popatrz na swoje z kuponu za 5 złotych.Czy jak byś stawiał za 300 złotych to szukał bys kursu 1,00???
Masz kolego drogi więcej kursów na poziomie 1,01-1,30 w swoim temacie niż ja w swoim i śmiesz się naśmiewać i nazywać mnie oszustem i wyśmiewać mój przegrany kupon za 300 złotych gdzie jak byś widział mecz to tylko nieporadność Lewego przeszkodziła w wygraniu tych pieniędzy.
Jedziemy dalej bo pewnie są chętni na kolejne porcje śmiechu
KUPON NR 47 1. Brazylia - Kuba --&gt; 1 - 1,30 2. Ghana - Sudan --&gt; 1 - 1,15 STAWKA: 70 zł KURS: 1,50
WYGRANA: 104,65 zł

KUPON NR 48 1. Wozniacki - Zvonareva --&gt; 1 - 1,70 2. Portugalia U19 - Azerbejdżan U19 --&gt; 1 - 1,15 3. Brazylia - Ukraina (HC 0-1) --&gt; 1 - 2,21
STAWKA: 10 zł KURS: 4,32
WYGRANA: 43,21 zł
Coś koledze 1,15 nie leży to tak jak mi 1,25 ????
A teraz do wszystkich. Użytkownik dawczan obrażał mnie na PW i wyśmiewał cudze kupony co jest nie dopuszczalne i karygodne na takich forach.Wszyscy jesteśmy tutaj po to żeby ogrywac bukmacherów a nie wysmiewac sie z siebie nawzajem.
Chciałbym również prosić panów moderatorów aby nie usuwali tego postu gdyż ja nie mam na myśli nim obrażać użytkownika Dawczana
lecz pokazać mu ze przy odrobinie czasu tez mogę powytykać jego błędy i sportowe wtopy których nigdy nie unikniemy i zawsze nas będą one dręczyć nie wazne czy zagramy za 5 złotych czy za 300 złotych.
A do Ciebie kolego napisze jeszcze raz propozycje miesięcznej rywalizacji kursami powyżej 1,70 o to kto skończy działalność na tym forum. Wiem że tego nie przyjmiesz bo na starcie czujesz się przegrany no ale rozumiem.jednak zastanów się nad tym.
I naprawdę koledzy to nie była napinka w jego stronę.Po prostu dyskusja przerodziła się w spore zamieszanie które chciałem zakończyć tym wpisem i mam nadzieje ze kolega dawczan da sobie już spokój.Ja nie mam zamiaru już nic do Ciebie pisać.Także życzę Ci wszystkiego dobrego i ogrywania bukmacherow!!!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nawet nie będę zgłaszał tego, żeby usunąć. W sumie nawet tego nie przeczytałem, bo mi się nie chce. Typ zachowuje się jakbym mu matkę zabił. Poświęcił już parę godzin na pisanie do mnie privów, na wypisywanie takich postów, itp. Mam parę postów, które mi napisał wyzywając mnie, moją rodzinę (czego nienawidzę), której nawet nie zna. I do tego nazwał ludzi ze Śląska biedakami w temacie z 6 kolejki ekstraklasy. Myślę, że takie zdanie pokazuje żenujący poziom tego usera. W sumie to nawet mi go żal. Strasznie chce być zauważany, a tak mu się to nie udaje.
Jedna rada --&gt; uważajcie na tego typa (L)egionista87 bo gość jak się doczepi to się odczepić nie może...Po prostu masakra. Żal, że tacy ludzie istnieją. I nie zabrudzaj mi już tematu kolejnymi wpisami chory człowieku.
KUPON NR 116 ✅✅✅
1. ????
✅
2. ???? Mahut - Gasquet --&gt; 2 - 1,28 ✅
3. :siata: Serbia - Rosja --&gt; 2 - 1,30 ✅

KUPON: ✅ 6,40 zł
LISTOPAD: ⛔ 187,67 zł

KUPON NR 117

1.
???? Monfils - Becker --&gt; 1 - 1,18
2. ???? New Orleans Hornets - Los Angeles Clippers --&gt; 1 - 1,20

Polecam w dniu jutrzejszym do obejrzenia - kto ma Canal + - ciekawy mecz Prokomu z Partizanem. Dla Prokomu mecz o wszystko. Kolejna przegrana chyba zakończy szanse na awans do dalszych rozgrywek Prokomu...Dla Partizanu mecz może nie o wszystko, ale też bardzo ważny. Prokom może i wygra, ale czy pokryje HC 6,5 pkt ? Wydaje mi się, że nie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 117

1.
???? Monfils - Becker --&gt; 1 - 1,18 ✅
2. ???? New Orleans Hornets - Los Angeles Clippers --&gt; 1 - 1,20 ✅

KUPON NR 118

1.
⚽ Wolverhampton - Arsenal --&gt; 2 -1,65
2. ⚽ Lech Poznań - Polonia Warszawa --&gt; 1 - 1,90

KURS: 3,14
WYGRANA: 31,40 zł

Polecam w dniu dzisiejszym do obejrzenia - kto ma Canal + - ciekawy mecz Prokomu z Partizanem. Dla Prokomu mecz o wszystko. Kolejna przegrana chyba zakończy szanse na awans do dalszych rozgrywek Prokomu...Dla Partizanu mecz może nie o wszystko, ale też bardzo ważny. Prokom może i wygra, ale czy pokryje HC 6,5 pkt ? Wydaje mi się, że nie.
No i dla zasady ???? Lech Poznań. Żaden wynik mnie już nie zdziwi. Po raz kolejny pewniejszy do zwycięstwa wydaje mi się Lech, ale ilez razy juz w tym sezonie zaskakiwał...Czy Bakero zmobilizuje zawodników, żeby odwdzięczyć się Wojciechowskiemu ?? Ma o co powalczyć...Poza tym Lech już w strefie spadkowej po tylu rozegranych kolejkach...

Do góry Bottom