>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

!@ typuje wygrywam przegrywam @!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 117 ✅✅✅

1.
???? Monfils - Becker --&gt; 1 - 1,18 ✅
2. ???? New Orleans Hornets - Los Angeles Clippers --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. ???? Prokom Gdynia - Partizan Belgrad
(-6.5/+6.5) --&gt; 2 - 1,85 ✅

STAWKA: 10 zł
KURS: 2,62
WYGRANA: 26,20 zł

KUPON NR 118 ⛔⛔⛔

1.
⚽ Wolverhampton - Arsenal --&gt; 2 -1,65 ✅
2. ⚽ Lech Poznań - Polonia Warszawa --&gt; 1 - 1,90 ⛔

STAWKA: 10 zł
KURS: 3,14
WYGRANA: 31,40 zł
KUPONY: ✅ 6,20 zł
LISTOPAD: ⛔ 181,47
Żałuję, że nie zagrałem grubiej Prokomu z Partizanem, bo ten HC 6,5 to był prezent od buków po kursie 1,85. Lecha dobra passa trwa :]

KUPON NR 119

1.
???? Llodra - Djokovic --&gt; 2 - 1,20
2. ???? Khimki - Maccabi (-2,5/+2,5) --&gt; 2 - 1,90
3. ???? Miami - Boston (-6,5/+6,5)
--&gt; 2 - 1,85

STAWKA: 2,20 zł
KURS: 4,22
WYGRANA: 9,28 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 119 ⛔⛔⛔

1.
???? Llodra - Djokovic --&gt; 2 - 1,20 ⛔
2. ???? Khimki - Maccabi (-2,5/+2,5) --&gt; 2 - 1,90 ✅
3. ???? Miami - Boston (-6,5/+6,5)
--&gt; 2 - 1,85 ✅

STAWKA: 2,20 zł
KURS: 4,22
WYGRANA: 9,28 zł
KUPON: ⛔ 2,20 zł
STAN KONTA: ⛔ 183,67

KUPON NR 120

1. ???? Denver Nuggets - L.A. Lakers --&gt; 2 - 1,55
2. ???? Miami Heat - Boston Celtics (-6,5/+6,5) --&gt; 2 - 1,90

STAWKA: 33,93 zł
KURS: 2,95
WYGRANA: 100,09 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 120 ⛔⛔⛔

1. ???? Denver Nuggets - L.A. Lakers --&gt; 2 - 1,55 ⛔ :;/:
2. ???? Miami Heat - Boston Celtics (-6,5/+6,5) --&gt; 2 - 1,90
✅
STAWKA: 33,93 zł
KURS: 2,95
WYGRANA: 100,09 zł
KUPON: ⛔ 33,93 zł
Kompletnie rozczarowali mnie Lakersi...Po 3 kwartach wygrywali 8 pkt i 4 kwartę przegrali 33-19 ???? :;/:

KUPON NR 121

1. ⚽ Wisła Kraków - Legia Warszawa --&gt; X2 - 1,43
2. ???? A. Murray - G. Monfils --&gt; 1 - 1,33

STAWKA: 20 zł
KURS: 1,90
WYGRANA: 38,27 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 121

1. ⚽ Wisła Kraków - Legia Warszawa --&gt; X2 - 1,43 ⛔
2. ???? A. Murray - G. Monfils --&gt; 1 - 1,33
⛔

KURS: 1,90
WYGRANA: 38,27 zł
KUPON: ⛔ 20 zł

KUPON NR 122

1.
⚽ Polonia Warszawa - Ruch Chorzów --&gt; 1 - 1,80
2. ⚽ Siarka Tarnobrzeg - Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,20

STAWKA: 50 zł
KURS: 2,16
WYGRANA: 108 zł
KUPON NR 123

1.
⚽ Manchester City - Birmingham --&gt; 1 - 1,40
2. ⚽ Lech Poznań - Lechia Gdańsk --&gt; 1 - 1,90

KURS: 2,66
WYGRANA: 53,20 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 122 ⛔⛔⛔

1.
⚽ Polonia Warszawa - Ruch Chorzów --&gt; 1 - 1,80 ✅
2. ⚽ Siarka Tarnobrzeg - Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,20 ⛔ // Czarni wygrali 8 pkt, tyle że po dogrywce :;/: :]

KUPON NR 123 ⛔⛔⛔

1.
⚽ Manchester City - Birmingham --&gt; 1 - 1,40 ⛔
2. ⚽ Lech Poznań - Lechia Gdańsk --&gt; 1 - 1,90 ✅

KURS: 2,66
WYGRANA: 53,20 zł
I 3 kupony zagrane w trakcie dnia:

KUPON NR 124 ⛔⛔⛔

1.
:siata: Chiny - Polska --&gt; 1 - 1,50 ⛔
2. ⚽ Everton - Arsenal --&gt; 2 - 1,53 (DNB) ✅
3. ⚽ Bayern - Nurnberg --&gt; 1 - 1,30 ✅
STAWKA: 15 zł
KURS: 2,98
WYGRANA: 44,70 zł
KUPON NR 125 ⛔⛔⛔

1.
???? New Jersey - Orlando Magic (+7/-7) --&gt; 2 - 1,90 ⛔ // Orlando wygrało, ale tylko +1 pkt
2. ???? Miami Heat - Toronto Raptors (-15/+15) --&gt; 1 - 1,90 ⛔ // Miami wygrało +11 pkt
3. ???? New Orleans Hornets - Portland --&gt; 1 - 1,57 ✅

STAWKA: 2,52 zł
KURS: 5,52
WYGRANA: 13,91 zł
I ostatni pożegnalny na jakiś czas kupon:
KUPON NR 126 ✅✅✅

1.
???? Zastal Zielona Góra - Anwil Włocławek --&gt; 1 - 2,20 ✅
2. ⚽ Lech Poznań - Lechia Gdańsk --&gt; 1 - 1,72 ✅
3. ⚽ Polonia Warszawa - Ruch Chorzów --&gt; 1 - 1,80 ✅

STAWKA: 3 zł
KURS: 6,84
WYGRANA: 20,52 zł

KUPONY:
⛔ 70 zł

Na chwilę obecną robię sobie przerwę z graniem za $$$. A wirtualnych tu podawać nie będę, bo osobiście nie lubię grac wirtualnie - wg mnie mija sie to z celem. Tak więc za jakiś czas wrócę ???? Mam nadzieję, że jakaś przerwa dobrze zrobi :], bo od końca października czarna seria i mega pech...Jak choćby wczoraj z Czarnymi, którzy wygrali z Siarką, ale po dogrywce :;/: a niestety w Ladbrokes uwzględniają wynik do 40 minut...:;/: Pech za pechem.
Póki co przez tydzień zostają typy w konkursie Ladbrokes i szczególna uwaga na kolejną kolejkę w Ekstraklasie - 14 - bo gram w managera w Wygraj Ligę, gdzie w konkursie Pucharowym jestem w najlepszej 8mce i mam nadzieję na awans do najlepszej 4ki, gdzie już są fajne nagrody. Trzymać kciuki :] ????
http://www.wygrajlige.sport.pl/article.php?id=1095&amp;amp;cat_id=1
Przy okazji jeśli ktoś lubi różnego typu managery polecam od nowej rundy Ekstraklasy spróbować sił, bo chyba najlepszy manager jeśli chodzi o Ekstraklasę jaki jest dostępny.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 127

1. ???? Anwil Włocławek - Alba Berlin --&gt; 2 - 1,57
2. ???? Aris Saloniki - Azovmash --&gt; 1 - 1,30

KURS: 2,04
WYGRANA: 102,14 zł

ANALIZA:
1. ???? ANWIL WŁOCŁAWEK - ALBA BERLIN:
Dzisiaj o godzinie 19:00 we Włocławku zostanie rozegrany 1wszy mecz Anwilu Włocławek w fazie grupowej Eurocup. Anwil jako gospodarz zagra z niemiecką Albą Berlin. Kurs na Albę - 1,80- zaproponowany przez Ladbrokes wydaje mi się bardzo atrakcyjny dla stawiających. Choć dziś już spadł niestety do 1,57. Anwil od samego początku sezonu gra po prostu słabo. Wpływ na to ma wg mnie długi pobyt trenera Griszczuka z kadrą w ramach rozgrywek eliminacji do Eurobasketu. Widać braki w zgraniu tej drużyny, gra oparta na Plucie - jak siedzi to fajnie, jak nie jest gorzej. Centrzy tez się starają, ale jednak więcej zależy od Pluty. 2 ostatnie mecze w lidze Anwil przegrał. U siebie z Polpharma po dogrywce dla której to była 1wsza wygrana i z Zastalem na wyjeździe, który co prawda zaskakuje wszystkich, ale należy pamiętać, że jest beniaminkiem a Anwil mierzy w miejsca medalowe. Natomiast Alba póki co w lidze gra dość dobrze. W ostatnim spotkaniu zdemolowali zespół z Dusseldorfu aż 91 do 47 i maja jak do tej pory tylko 1 przegraną na`7 rozegranych spotkań. Anwil z taką formą jak obecnie musiałby dostać mega przebudzenia i do tego musiałby mieć tzw koszykarski &quot;dzień konia&quot; żeby pokonać Albę. Dla mnie czysta 2, tym bardziej, że Alba jeśli chodzi o puchary jest ostro podrażniona kolejnym brakiem awansu do ważniejszego pucharu - Euroligi.
2. ???? ARIS - AZOVMASH:
W Grecji każdemu gra się ciężko. Fanatyczni kibice i bardzo głośny doping robią swoje. Aris póki co pokazuje w lidze, że jest w wysokiej formie przegrywając do tej pory tylko z wielkim Olympiakosem. Bardzo wątpliwa sprawa, żeby ukraiński Azovmash był w stanie wygrać na gorącym terenie w Salonikach z Arisem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 127 ✅✅✅

1. ???? Anwil Włocławek - Alba Berlin --&gt; 2 - 1,57 ✅
2. ???? Aris Saloniki - Azovmash --&gt; 1 - 1,30
✅
KURS: 2,04
WYGRANA: 102,14 zł
KUPON: ✅ 52,14 zł

KUPON NR 128

1. ???? Milwaukee Bucks - L.A. Lakers --&gt; 2 - 1,60
2. ???? Maccabi Tel Aviv - Prokom Gdynia (-15,5/+15,5) --&gt; 2 - 1,85

3. ⚽ Polska - WKS --&gt; X2 - 1,24

STAWKA: 7,14 zł
KURS: 3,68
WYGRANA: 26,33 zł

ANALIZA:
1. ???? MILWAUKEE - LAKERS:
Lakersi - obrońcy tytułu - przegrali 2 spotkania z rzędu. Uważam, że dziś mistrzowie zepną się i nie będą chcieli przegrać 3 spotkania z rzędu przerywając tym samym złą passę tym bardziej, że prawdopodobnie jednak zagra i Odom i Blake.
2. ???? MACCABI - PROKOM:
Każdy inni wynik niż wygrana Maccabi będzie sensacją - niestety. Ale wierzę jako kibic jedynej polskiej drużyny w Eurolidze, że nie będzie pogromu...Bo zwycięstwo Maccabi powyżej 15 pkt to będzie jak dla mnie pogrom. Główni gracze Prokomu na zmęczenie narzekać nie mogą, bo w TBL się nie przemęczają, w VTB raczej też nie. Wszystkie siły muszą wkładać w Euroligę, bo póki co 4 mecze 4 porażki. Więc spodziewam się jutro walki ze strony Prokomu. Pewnie przegrają, ale myślę, że w granicach 8-13 pkt.
3. ⚽ POLSKA - WKS:
Na chwilę obecną zaczynają nas w rankingu wyprzedzać tacy wirtuozi futbolu jak Zambia, itp...Ale cóż rankingi rankingami, nie przywiązujmy do nich większej uwagi. Martwią bardziej ostatnie wyniki Polski. Szczerze mówiąc, gdyby zagrał Drogba i Kaloue to postawiłbym na zwycięstwo Słoni. Ale w tym wypadku myślę, że Polacy niesieni dopingiem poznańskiej publiczności mogą ugrać X. W wygraną nie wierzę, bo póki co Franek sam nie potrafi wytłumaczyć co chce stworzyć. W obronie Wojtkowiak po kontuzji i Jodłowiec też dochodzący do siebie...Dobrze to nie wróży Polakom, bo przecież Słonie dość fajnie grają w ataku.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 128 ⛔⛔⛔

1. ???? Milwaukee Bucks - L.A. Lakers --&gt; 2 - 1,60 ✅
2. ???? Maccabi Tel Aviv - Prokom Gdynia (-15,5/+15,5) --&gt; 2 - 1,85
⛔
3. ⚽ Polska - WKS --&gt; X2 - 1,24 ⛔

STAWKA: 7,14 zł
KURS: 3,68
WYGRANA: 26,33 zł
KUPON: ⛔ 7,14 zł
Jednak Polacy potrafią ???? WKS bez Drogby i Kalou to nie ten sam team. Ci dwaj zawodnicy to podstawa podstaw reprezentacji Słoni. Szkoda kuponu, ale ???? dla Polaków za przełamanie !

KUPON NR 129

1. ???? Oklahoma City Thunder - Houston Rockets --&gt; 1 - 1,31
2. ???? New Orleans Hornets - Dallas Mavericks --&gt; 1 - 1,47
3. ???? Maccabi Tel Aviv - Prokom Gdynia (-15,5/+15,5) --&gt; 2 - 1,85

4. ⚽ Legia Warszawa - Arka Gdynia --&gt; 1 - 1,40

STAWKA: 5 zł
KURS: 4,98
WYGRANA: 25,09 zł

ANALIZA:
1. ???? OKLAHOMA - HOUSTON:
Houston co prawda po słabym początku rozgrywek się obudziło, ale nie sądzę, żeby byli w stanie wygrać z dobrze dysponowanymi w swojej hali graczami Oklahomy. Wiadomo to NBA i wszystko może się zdarzyć, ale wg mnie OCT w swojej hali spokojnie powinni pokonać słabych w tym sezonie - bynajmniej na chwile obecną - Rockets.
2. ???? HORNETS - DALLAS:
Zespoły te spotykają się ze sobą 2gi raz pod rząd. W hali w Dallas praktycznie przez cały mecz prowadzili Hornets i zanosiło się na to, że przedłużą swoją passę do 9 wygranych z rzędu na początku sezonu. Ale w końcówce Dallas siedziała 3ka jak chyba nigdy w tym sezonie. Do tego Hornets popełnili głupie błędy. Można powiedzieć, że przegrali wygrany mecz, dlatego uważam, że w swojej hali powinni tym razem pokonać Dallas.
3. ???? MACCABI - PROKOM:

Każdy inni wynik niż wygrana Maccabi będzie sensacją - niestety. Ale wierzę jako kibic jedynej polskiej drużyny w Eurolidze, że nie będzie pogromu...Bo zwycięstwo Maccabi powyżej 15 pkt to będzie jak dla mnie pogrom. Główni gracze Prokomu na zmęczenie narzekać nie mogą, bo w TBL się nie przemęczają, w VTB raczej też nie. Wszystkie siły muszą wkładać w Euroligę, bo póki co 4 mecze 4 porażki. Więc spodziewam się jutro walki ze strony Prokomu. Pewnie przegrają, ale myślę, że w granicach 8-13 pkt.

Legia gra w piątek, więc jeśli wejdą te mecze to analiza Legii jutro po tych spotkaniach.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 129 ⛔⛔⛔

1. ???? Oklahoma City Thunder - Houston Rockets --&gt; 1 - 1,31 ✅
2. ???? New Orleans Hornets - Dallas Mavericks --&gt; 1 - 1,47 ✅
3. ???? Maccabi Tel Aviv - Prokom Gdynia (-15,5/+15,5) --&gt; 2 - 1,85
⛔
4. ⚽ Legia Warszawa - Arka Gdynia --&gt; 1 - 1,40

KURS: 4,98
WYGRANA: 25,09 zł
KUPON: ⛔ 5 zł
Jako kibic polskiej drużyny w Eurolidze, czyli koszykarskim odpowiedniku piłkarskiej Ligi Mistrzów jestem załamany...WSTYD i KOMPROMITACJA. Te 2 słowa nasuwają mi się na myśl po dzisiejszej porażce Prokomu Gdynia różnicą...41 pkt ???? Nie chcę przesadzać, ale to jest jak 7 lub 8 do 0 w piłkę nożną. Deklasacja kompletna. Prokom jest cieniem drużyny sprzed sezonu, ale o tym pisałem już w dziale koszykówki. Oglądając takie spotkania wolałbym, żeby Prokomu nie było w Eurolidze. Po prostu WSTYD.

KUPON NR 130

1.
⚽ Piast Gliwice - LKS Nieciecza --&gt; 1 - 1,40
2. ⚽ Legia Warszawa - Arka Gdynia --&gt; 1 - 1,40

STAWKA: 25 zł
KURS: 1,96
WYGRANA: 49 zł

ANALIZA:
1. ⚽ PIAST - NIECIECZA:
Nieciecza w ostatnich 3 kolejkach odniosła 3 zwycięstwa. Lekki szok chyba nawet dla wszystkich w Niecieczy ???? Piast też gra bardzo dobrze i ewidentnie widać, że walczy o powrót do ekstraklasy. Zajmuje 3 miejsce w tabeli tuż za ŁKSem Łódź i Podbeskidziem. Piast jeśli chce myśleć o awansie musi wygrywać takie spotkania. Ponadto Piast jeśli wygra to spotkanie ma szansę nadrobić punkty do ŁKSu i Podbeskidzia, bo te drużyny jak najbardziej mogą stracić punkty w tej kolejce. ŁKS gra na wyjeździe z Flotą Świnoujście, która tez jest w górnej połówce tabeli, a Podbeskidzie gra u siebie z dość mocnym Ruchem Radzionków. Tak więc jeśli Piast wygra z Niecieczą jest duża szansa, że nadrobi punkty do czołówki, która powinna stracić jakieś punkty w tej kolejce, co na pewno dodatkowo zmobilizuje drużynę z Gliwic.
2. ⚽ LEGIA - ARKA:
Po ostatniej porażce 4-0 w Warszawie wszyscy oczekują zwycięstwa. Skorża na konferencji zapowiedział, że nie wyobraża sobie jakiejkolwiek starty punktów z Arką na swoim stadionie. Jest to też ostatni mecz tej rundy w Warszawie więc Legioniści będą chcieli zrobić wszystko, żeby wygrać łatwo i przyjemnie z Arką. Czy tak będzie ? Wszystko zależy jak zagra Arka, która jest ostatnio chwalona za grę w defensywie, ale szczerze mówiąc w meczu z Polonią Bytom zagrała słabo i w obronie i w ataku. Co prawda w Legii nie pewni występu są Kucharczyk i Rybus, ale ten 2gi nie jest ostatnio w najlepszej formie. Może w końcu za to przełamie się Mezenga. Myślę, że Legia powinna wygrać to spotkanie chcąc zmazać plamę z poprzedniego spotkania i godnie pożegnać warszawską publikę w ostatnim spotkaniu tej rundy w Warszawie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 130 ✅✅✅

1.
⚽ Piast Gliwice - LKS Nieciecza --&gt; 1 - 1,40 ✅
2. ⚽ Legia Warszawa - Arka Gdynia --&gt; 1 - 1,40 ✅

KURS: 1,96
WYGRANA: 49 zł
KUPON: ✅ 24 zł
Tak jak się spodziewałem Piast wykorzystał utratę punktów lidera - ŁKSu i zmniejszył straty punktowe w tabeli dzięki pokonaniu Niecieczy. Legia fajny mecz - choć 1wsza bramka mocno kontrowersyjna ???? Powiem szczerze aż na tyle przepisów piłkarskich nie znam i nie wiem czy taka sytuacja została dobrze przez Japończyka rozstrzygnięta, ale pewne jest, że jeśli był faul w tej sytuacji to na pewno 1wszy faulował Radovic ????

Na jutro 3 kupony. 2 w sumie takie same tylko na jednym o Legie więcej :]
KUPON NR 131

1.
⚽ Lech Poznań - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,40
2. ⚽ Manchester United - Wigan --&gt; 1 - 1,22
3. ⚽ Birmingham - Chelsea --&gt; 2 - 1,61

KURS: 2,76
WYGRANA: 41,46 zł
KUPON NR 132
1. ⚽ Legia Warszawa
- Arka Gdynia --&gt; 1 - 1,44 ✅

2. ⚽ Lech Poznań
- Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,40

3. ⚽ Manchester United - Wigan --&gt; 1 - 1,22
4. ⚽ Birmingham - Chelsea --&gt; 2 - 1,61

KURS: 3,96
WYGRANA: 99 zł

ANALIZA:

1. ⚽ LECH - POLONIA:
Z Lechem nigdy nic nie wiadomo - namieszał już sporo jeśli chodzi o stawianie w tym sezonie. Gdyby to był mecz na wyjeździe to być może bym się wahał, ale u siebie Lech powinien pokonać Polonie Bytom. W ostatnim meczu z Lechią gra Lecha wyglądała naprawdę dobrze. Mam wrażenie, że gracze Lecha zażegnali straszny kryzys w ekstraklasie i po mału zaczną zdobywać punkty. Polonia gra ostatnio dość dobrze pod wodzą Urbana od 4 spotkań nie przegrywając. Wątpię, żeby w 5 meczu z rzędu Polonia znów urwała jakieś punkty tym bardziej, że gra z Lechem, który punktów nadal potrzebuje jak wody i gra u siebie.
2. ⚽ MANCHESTER - WIGAN:
Typ na przełamanie. Manchester ostatnie 2 spotkania 2 remisy. Jak na tą drużynę to na pewno rozczarowanie. U siebie Man U powinien wygrać z taką drużyną jak Wigan, które co prawda w ostatnich 2 spotkaniach zdobyło 4 pkt, ale myślę, że jutro koniec 2 pass - Man U wreszcie wygrywa, a Wigan wreszcie przegrywa ????
3. ⚽ BIRMINGHAM - CHELSEA:
Chelsea ostatnio mocno zaniedbało Premier League tracąc wcześniej wypracowaną przewagę punktową. Ostatnie 3 spotkania to przegrana z Liverpoolem, wstydliwa przegrana u siebie aż 3-0 z Sunderlandem i wygrana z Fulham. Biorąc pod uwagę, że Man U za pewne wygra z Wigan u siebie Chelsea jeśli nie chce tracić przewagi musi zagrać o zwycięstwo. Przed Ligą Mistrzów nie ma się co specjalnie oszczędzać, bo gra z Żyliną, która 3 składem powinna pokonać. Więc w najbliższych dniach zdecydowanie ważniejszym spotkaniem jest spotkanie z Birmingham i myślę, że Londyńczycy zepną się na maksa, żeby zatrzeć złe wrażenie z poprzedniej porażki 3-0.

KUPON NR 133

1. ???? Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers (+9,5/-9,5) --&gt; 2 - 1,90
2. ????
Boston Celtics - Oklahoma City Thunder --&gt; 1 - 1,22
3. ????
New Orleans Hornets - Cleveland Cavaliers --&gt; 1 - 1,20
STAWKA: 4 zł
KURS: 2,78
WYGRANA: 11,13 zł
Opis w dziale NBA Listopad.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON NR 131 ⛔⛔⛔

1.
⚽ Lech Poznań - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,40 ✅
2. ⚽ Manchester United - Wigan --&gt; 1 - 1,22 ✅
3. ⚽ Birmingham - Chelsea --&gt; 2 - 1,61 ⛔

KURS: 2,76
WYGRANA: 41,46 zł
KUPON NR 132 ⛔⛔⛔
1. ⚽ Legia Warszawa
- Arka Gdynia --&gt; 1 - 1,44 ✅

2. ⚽ Lech Poznań
- Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,40
✅
3. ⚽ Manchester United - Wigan --&gt; 1 - 1,22 ✅
4. ⚽ Birmingham - Chelsea --&gt; 2 - 1,61 ⛔

KURS: 3,96
WYGRANA: 99 zł
KUPON NR 133 ⛔⛔⛔

1. ???? Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers (+9,5/-9,5) --&gt; 2 - 1,90 ✅
2. ????
Boston Celtics - Oklahoma City Thunder --&gt; 1 - 1,22 ⛔
3. ????
New Orleans Hornets - Cleveland Cavaliers --&gt; 1 - 1,20 ✅
STAWKA: 4 zł
KURS: 2,78
WYGRANA: 11,13 zł
KUPONY: ⛔ 44 zł
No to mnie Chelsea załatwiło...:;/: Dawno chyba takiej passy klub z Londynu nie miał...2 porażki 4 stracone bramki 0 strzelonych. Przyszedł chyba lekki kryzys. Choć z tego co poczytałem to Chelsea non stop atakowało, ale zabrakło skuteczności.
Na temat bostonu sporo już napisałem w dziale NBA. Oklahoma wygrała bez Duranta, a w zasadzie to Boston sobie ten mecz w końcówce przegrał. Davis na 2 minuty do końca przy różnicy bodajże 5 pkt trafił 1 osobisty na 4, a O&#39;Neal zrobił nie sportowy faul po którym Westbrook trafił 3 osobiste. Boston miał jeszcze 2 szanse na doprowadzenie do dogrywki, ale niestety. Nie polecam grania NBA za duże stawki, bo dzieją się tam czasem cuda ????

KUPON NR 134

1.
⚽ Jegiellonia Białystok - Cracovia Kraków --&gt; 1 - 1,44 ✅
2. ⚽ Wisła Kraków - Zagłębie Lubin --&gt; 1 - 1,44
3. ???? Trefl Sopot - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,50

STAWKA: 100 zł
KURS: 3,11
WYGRANA: 311 zł

ANALIZA:
2. ⚽ WISŁA - ZAGŁĘBIE:
Wydaje się, że Wisła po zwycięskich derbach odbudowała się psychicznie i po mału po mału zaczyna wracać do dobrej dyspozycji co pokazała wygrywając 4-0 z Legią. Przede wszystkim nareszcie Wiślacy nie tracą głupich bramek. Dużo czas poświęcono ostatnio defensywie i zaczyna przynosić to pozytywne skutki. Chavez z Bunozą współpracują coraz lepiej dlatego liczę na zatrzymanie Plizgi i Pawłowskiego co powinno wystarczyć Wiślakom do zwycięstwa. Liczę na rosnącą formę Brożka, Garguły, Kirma i Małeckiego. Oby dali z przodu radę. Jest to ostatni mecz Wiślaków na Reymonta w tej rundzie. Ostatnie 2 spotkania wyjazdy. Ponad to warto zwrócić uwagę na kontuzje w Zagłębiu:
Martins Ekwueme, Grzegorz Bartczak, Kamil Wilczek, Costa Nhamoinesu. A więc właściwie sama podstawa.
3. ???? TREFL - PROKOM:
W niedzielę o godzinie 18:00 dojdzie do arcyciekawego spotkania Tauron Basket Ligi pomiędzy 2ma drużynami z Pomorza: obecnym mistrzem - Asseco Prokomem Gdynia - a drużyną, która zajęła 4 miejsce w poprzednim sezonie - gospodarzem Treflem Sopot. Podobno zapowiada się, że padnie rekord frekwencji w historii nie tylko polskiej ligi koszykówki, ale także w ogóle lig halowych w Polsce. Nigdy jeszcze meczu ligowego w naszym kraju nie oglądało więcej niż 7000 widzów, a do soboty na mecz sprzedano 7500 biletów, a sprzedaż nadal trwa i miejsc wolnych jest jeszcze sporo. Tak więc z przyjemnością zasiądę jutro przed telewizorem obejrzeć derby pomorza i zarówno 2 jednych z najlepszych drużyn w Polsce. Spodziewam się jednak zwycięstwa Prokomu Gdynia. Póki co koszykarze Prokomu zawodzą na całej linii - przegrywając m.in. aż 41 pkt z Maccabi. Poza tym Prokom póki co olewa TBL i w zasadzie przegrywa spotkania, które wcześniej wygrywałby bez najmniejszego problemu. Jest tak dlatego, że wystawia mocno rezerwowy skład. Nie sądzę, żeby jutro było podobnie. A wręcz przeciwnie jestem przekonany, że wystawią ten, który gra w Eurolidze. W 100% najmocniejszy na daną chwilę. Jest to zbyt prestiżowe spotkanie, aby Prokom wystawiał rezerwy. Poza tym co jak co, ale Prokomowi potrzebne są kolejne zwycięstwa w TBL. Tak więc podejrzewam, że Brown, Ewing, Varda i reszta Gdynian pokaże jutro, że co jak co, ale w TBL nie ma na nich mocnych przy tym rehabilitując się u swoich kibiców za ostatnie kiepskie wyniki.
TVP Sport godzina 18:00 - POLECAM ????

maloey 30

maloey

Użytkownik
No to mnie Chelsea załatwiło... Dawno chyba takiej passy klub z Londynu nie miał...2 porażki 4 stracone bramki 0 strzelonych. Przyszedł chyba lekki kryzys. Choć z tego co poczytałem to Chelsea non stop atakowało, ale zabrakło skuteczności.
Witam,
nie tylko Ciebie Chelsea załatwiła. Druga porażka z rzędu, więc nie dzieje się za dobrze. To co wyprawiała obrona to przechodzi ludzkie pojęcie, jak mistrz Anglii może tak grać. Ashley Cole w ostatnich dwóch meczach gra nadzwyczaj słabo. Widać brak Terry&#39;ego i Lamparda. Nieskuteczność napastników - i porażka. Podsumowując - zawsze za Chelsea. Ale z taką grą nie zasługują na mistrzostwo. W dodatku zarząd zwolnił w ubiegłym tygodniu Ray&#39;a Wilkins&#39;a, co ogólnie raczej nie wpłynęło dobrze na drużynę.
Mega nieskuteczność spowodowała wczorajszą porażkę... prawie cały mecz zawodnicy musieli dociskać, szybko stracony gol pomógł i raczej wpłynął na widowisko, jednak jak to się ma - skoro Chelsea tworzyła wiele sytuacji podbramkowych, ale nie potrafiła tego udokumentować. Porażka, szok, masakra... tyle ode mnie. Zresztą sam zobacz jak wyglądał mecz. Poniżej statystyki z meczu:
Birmingham - Chelsea
39% Posiadanie piłki 61%
2 Sytuacje bramkowe 23
1 Strzały na bramkę 11
1 Strzały niecelne 12
3 Rzuty wolne 10
4 Rzuty rożne 16
0 Spalone 0
18 Wrzuty z autu 30
10 Interwencje bramkarzy 0
19 Auty bramkowe 6
10 Faule 3
2 Żółte kartki 0​

D 3,2K

dawczan

Użytkownik

KUPON NR 122 ⛔⛔⛔ kupon z poprzedniej kolejki też przegrany przez dogrywkę

1.
⚽ Polonia Warszawa - Ruch Chorzów --&gt; 1 - 1,80 ✅
2. ⚽ Siarka Tarnobrzeg - Czarni Słupsk --&gt; 2 - 1,20 ⛔ // Czarni wygrali 8 pkt, tyle że po dogrywce :kwasny4565: :]

KUPON NR 134 ⛔⛔⛔ kupon przegrany z dziś przez dogrywkę

1.
⚽ Jegiellonia Białystok - Cracovia Kraków --&gt; 1 - 1,44 ✅
2. ⚽ Wisła Kraków - Zagłębie Lubin --&gt; 1 - 1,44 ✅
3. ???? Trefl Sopot - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,50 ⛔ // Prokom wygrał 10 pkt, tyle że po dogrywce...KUR** :| :;/:

STAWKA: 100 zł
KURS: 3,11
WYGRANA: 311 zł
KUPON: ⛔ 100 zł

Niech każdy oceni moje szczęście:

Obstawiłem 2 mecze PLK i trafiłem 2 dogrywki...:|???? No to jest po prostu totalnie nie pojęte...Tydzień temu 1 mecz z PLK i dogrywka. W ten weekend 1 mecz z PLK i dogrywka...Nie wiem jak to wygląda statystycznie, ale postawienie 2 spotkań z kosza z jednej ligi i trafienie 2 dogrywek to chyba graniczy z cudem :| Kurwica w stawianiu sięgnęła zenitu...Temat zamykam. Szkoda nerwów i straconego czasu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Zostało mi 20 zł na koncie na jakiś 1 kupon i 95 zł z gier live na BetClicu i konkurs Ladbrokes, gdzie awansowałem do 64.
Próbuję grać systemem po 1,01-1,10 na live czasem więcej. Poczytałem o tym trochę na forum i całkiem fajnie się gra tym systemem. Pewnie i tak trafię za chwilę jakąś dogrywkę, ale nie ważne. Z 50 zł ugrałem 93,59 zł z 26 puszczonych zdarzeń. I tylko to gram. Do końca roku nic już nie wpłacam, bo wątpię, żeby ktoś miał takie szczęście - pecha.
Nikomu nie życzę takiego czegoś. Szkoda nerwów. Pozdrawiam i życzę wygranych ✅✅✅

maloey 30

maloey

Użytkownik
Nikomu nie życzę takiego czegoś. Szkoda nerwów. Pozdrawiam i życzę wygranych
Powodzenia w życiu bez bukmacherki. Zrób sobie przerwę i wróć. Przychodzi okres że idzie źle. Trzeba się potem pozbierać i odebrać swoje pieniądze zostawione u buców.
Tu nie chodzi o to czy masz szczęście czy nie - to jest sport i już nie takie niespodzianki się zdarzały... i nie takie będą się zdarzały. Gdyby nie te niespodzianki, i ja i Ty też napewno... - bylibyśmy na dużym plusie. Noo , ale ryzyko wpisane w ten &quot;zawód&quot;.
Zawsze ciekawie było tu zajrzeć... temat prowadzony przede wszystkim w sposób wzorcowy! Tylko żeby WSZĘDZIE był zielony ;).
Odwiedź czasem forum. Napisz jakąś analizę, podaj typy wirtualne lub coś w tym stylu.
Powodzenia jeszcze raz.
Pozdrawiam.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Nie odchodź bo komu jak komu ale mi będzie brakowało Twoich analiz kuponów i dyskusji.Nie poddawaj się mi też źle szło.Jak mogę Ci podpowiedzieć to staraj się grać jedną góra dwie dyscypliny.Omijaj najtrudniejsze ligi a największego pewniaka traktuj z przymrużeniem oka.Nie idź w stronę grania live i kursów 1,01-1,10 bo to głupie i żałosne.Na live co wygrasz zaraz stracisz.
Dawciu nie odchodź.........
..... bo ja też odejdę
&quot;trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym!!!!&quot;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tu nie chodzi o to czy masz szczęście czy nie - to jest sport i już nie takie niespodzianki się zdarzały... i nie takie będą się zdarzały.
maloey...Daje 100 zł userowi, który poda 2 spotkania koszykarskie, trafnie typując zwycięzców, ale po dogrywce...I to jeszcze ja tak trafiłem w tej samej lidze...Mnie to się nie mieści w głowie...Statystycznie to chyba cud jak trafienie 6 w totka...Po prostu przegięcie :| Inne słowo jak brak szczęścia i pech mi się nie nasuwa.
Odwiedź czasem forum. Napisz jakąś analizę, podaj typy wirtualne lub coś w tym stylu.
Forum opuszczać zamiaru nie mam. Po prostu moja irytacja sięgnęła zenitu po tym jak 2 na 2 mecze koszykówki zakończyły się wygranymi zespołów, które obstawiłem, ale po dogrywce...A wirtualnych typów nie lubię podawać, bo granie wirtualne a granie za $ to dwie diametralnie różne rzeczy.

Mniejsza o to. Ale z racji tego, że to co się wydarzyło, czyli obstawienie 2 spotkań koszykówki w tej samej lidze i podanie trafnie zwycięzców, ale niestety 2 razy po dogrywkach to po prostu już za dużo, a emocje nie są dobrym doradcą. Tak jak napisałem, zostało mi 20 zł więc za to coś zagram, ale pewnie trafię dogrywkę. I ten Live na BetClicu chciałbym dojechać do 200 zł - 300 zł. Póki co jest prawie 100 zł. No i 2 etap konkursu Ladbrokes.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Zostało mi 20 zł
W związku z tym, że na koncie zostało jeszcze 20 zł po trafieniu wspaniałych 2 dogrywek na 2 mecze w PLK :| to coś sobie puszcze z NBA.
Dogrywek w NBA nie ma, więc tym razem nie grozi mi trafienie dogrywki.

KUPON NR 135

1. ???? Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets (+5,5/-5,5) --&gt; 2 - 1,90
2. ????
San Antonio Spurs - Orlando Magic --&gt; 1 - 1,60
KURS: 3,03
WYGRANA: 15,13 zł
Analizy w dziale NBA.

No i póki co w BetClicu z gry live uzbierałem 109,32 zł zaczynając z 50 zł po 36 typach. Zobaczymy czy coś dalej z tego będzie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI ==&gt; II,III i IV TYDZIEŃ LISTOPADA KUPONY # 116 - 135

TYPÓW: 54
TRAFIONYCH: ✅ 36
NIETRAFIONYCH: ⛔ 18
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 67 %

KUPONÓW: 20

TRAFIONYCH: ✅ 5
NIETRAFIONYCH: ⛔ 15
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 25 %

ZAINWESTOWANE: 408,72 zł
WYGRANE: 210,19 zł

ZYSK:
⛔ 198,53 zł ⛔

STATYSTYKI ==&gt; MIESIĄC LISTOPAD KUPONY # 98 - 135

TYPÓW: 99
TRAFIONYCH: ✅ 65
NIETRAFIONYCH: ⛔ 34
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 66 %

KUPONÓW: 38
TRAFIONYCH: ✅ 12
NIETRAFIONYCH: ⛔ 26
SKUTECZNOŚĆ ==&gt; 32 %

ZAINWESTOWANE: 815,45 zł
WYGRANE: 422,85 zł

ZYSK: ⛔ 392,6 zł ⛔
YIELD: ⛔ 48% ⛔

YIELD LISTOPAD:
⛔ 48% ⛔
YIELD PAŹDZIERNIK: ⛔ 11 % ⛔
YIELD WRZESIEŃ: ✅ 21 % ✅

STAN KONTA: ⛔ 568 zł ⛔

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Witam ponownie :]
Trochę świątecznych promocji skusiło mnie do powrotu. Co prawda cały czas grałem live i całkiem nieźle to wychodzi. Od czasu do czasu puszczam też jakiś kupon, ale za drobne. Bez szaleństw. Trochę pograłem live od połowy listopada i małymi kroczkami a do przodu lepiej to wychodzi niż napalanie się na duże wygrane.
Na chwilę obecną odkąd zacząłem grać przez neta stan konta jest niestety sporo minusowy bo ⛔ 568 zł. Celów po powrocie ustawiać jakiś wielkich nie chce. Po prostu chcę do końca grudnia trochę odrobić to co straciłem.
Na live w BetClicu zacząłem grać od 16 listopada. Wpłaciłem 50 zł i na chwilę obecną mam na koncie 264 zł. Postawiłem 103 zdarzenia w tym czasie. Większość live. I parę kuponów. Czyli na chwilę obecną w BetClicu jestem ✅ 214 zł. Gram na live bardzo różne kursy i różne stawki. Od dziś będę podawał pod koniec dnia swoje typy zagrane na live i stan konta. Od czasu do czasu puszczam też zwykłe kupony, ale jak już wcześniej wspomniałem za drobne raczej. I tylko kupony będę wliczał do statystyk. A statystyki dla live będę prowadził osobno. Jeśli ktoś chce to mam screeny z tego grania w BetClicu i miałem je umieścić, ale jest tego 15 stron więc chyba troszkę bezsensu...
Opróćz grania w BetClicu dla zabawy chcę spróbować grę w Expeccie vabank po niskich kursach. 2-3 spotkania dziennie jeśli oczywiście będzie fajna oferta. Nic na siłę. Np. czy padnie hatrick w spotkaniu albo over 0,5 gola. Jest taki temat w systemach bukmacherskich i jest dość mocno oblegany. Są pozytywne opinie jak i skrajnie negatywne. Z ciekawości i dla zabawy spróbuję go sobie zagrać od kwoty 40 zł. Celów obierać tez nie chcę, bo może być tak, że już dzis w zaproponowanych przeze mnie typach padnie hattrick i będzie po zabawie ???? Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.

Do góry Bottom