KUPON NR 58
1. FC Köln - Borussia Dortmund --> 2 - 1,85
2. Arsenal - Birmingham -->
1 - 1,33
3. Górnik -
Wisła -->
2 - 2,35
STAWKA: 50 zł
KURS: 5,78
WYGRANA: 289 zł
KUPON NR 59
1. Arsenal - Birmingham -->
1 - 1,30
2. Jagiellonia - Polonia -->
1 - 1,40
3. ???? Kotwica Kolobrzeg -
Trefl Sopot -->
2 - 1,60
4. ???? Zastal Zielona Gora - Siarka Tarnobrzeg -->
1 - 1,20
STAWKA: 8,98 zł
KURS: 3,49
WYGRANA: 31,38 zł
KUPON NR 60
1. Arsenal - Birmingham -->
1 - 1,30
2. ???? Zastal Zielona Gora - Siarka Tarnobrzeg -->
1 - 1,20
STAWKA: 70 zł
KURS: 1,56
WYGRANA: 109,29 zł
Nie widzę innej opcji niż zwycięstwo
Arsenalu. Ostatnie 3 mecze to 2 porażki i remis. 4 mecze bez zwycięstwa w
Premier League ?? Nie wierzę...Mimo, iż w kadrze jest pełno kontuzji to i tak nadal pozostają tacy gracze jak Arschavin, Nasri i nawet krytykowany Chamakh. Ponadto Birmingham gra do tej pory bardzo słabo. I warto wspomnieć, że jest to 800 mecz Arsenalu pod wodzą Wengera. No i mecz beniaminków, którzy z początku sezonu byli skazywani na pożarcie, a tymczasem pokonał Zastal Asseco, a Siarka Polpharmę. Myślę, że
Zastal w swojej hali spokojnie wygra ze słabszą kadrowo Siarką. Co prawda Siarka będzie podbudowana zwycięstwem z Polpharmą ( ostatnia kwartę wygrała 30-10 !! ), ale co można powiedzieć o Zastalu, który wygrał z mistrzem Polski ?
Myślę, że nawet HC 8,5 pkt jest do pokrycia przez Zastal po kursie 1,85.
Natomiast jeśli chodzi o 1wszy kupon oprócz w/w analizy Arsenalu i Zastalu pozostaje jeszcze Jagiellonia i Trefl. Mecz
Jagielloni z Polonią jest ciężki do wytypowania. Tzn nie wierzę w zwycięstwo Bytomian w Białymstoku, ale X może się zdarzyć, tyle, że granie 1X po 1,04 mija sie z celem. Myślę, że Jagiellonia całkiem poważnie w tym sezonie myśli o 1wszej 3ce w tabeli. Wszyscy też z nich włącznie z trenerem Probierzem wiedzą jak Jaga gra na wyjeździe, więc mecze w Białymstoku są podstawą. W takim razie 3 pkt należy zdobyć, a przecież Bytom świetnym teamem nie jest. Jeśli chodzi o spotkanie Kotwicy z
Treflem...Kotwica w 1wszym meczu zaskoczyła prawie wyrywając zwycięstwo mocnemu Poznaniowi, ale Poznań grał bez Okafora...Z nim myślę, że Kotwica przegrałaby dużo bardziej niż 2 pkt. Natomiast Trefl w 1wszym spotkaniu znokautował Koszalin różnicą 31 pkt. Sopocianie są w gazie. Nie sądzę, aby przegrał w Kołobrzegu. Jeśli tylko powstrzymaja Scotta - a potrafią bronić - to spokojnie wygrają ok. 10 pkt.
Także również tu HC 3,5 pkt spokojnie do pokrycia przez Trefl po kursie 1,85.