>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYP DNIA - Typer Zawodowy

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Wczoraj mało brakło-jak będzie dzisiaj????:grin::grin:
AKO-Niedziela

1.Tottenham-Everton⚽Everton over 4.5 RR⚽KURS:1.80✅
2.Rijek-Din.Zagreb⚽over 9 RR⚽KURS:1.61 PRZEŁOŻONY
3.Real Socieda-Levante⚽over 10 RR⚽KURS:1.61⛔
4.Lazio-Roma⚽over 10 RR⚽KURS: 2.0✅
5.Parma-Catania⚽kto pierwszy otrzyma 7 RR?? Parma⚽KURS:1.72⛔
6.Shalke-Hannover⚽over 9 RR⚽KURS:2.0
⛔
Kursy brane z bet365. Do wygrania przy stawce 100 zł 3245,00 zł:grin::grin::grin:
Dzisiaj żalu nie było, bo dużo nie trafionych typów, czy szczęście jeszcze kiedyś do mnie wróci ???:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +7
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Holandia Eredivisie
Spotkanie: Zwolle-Ajax
Typ: wygra Ajax ( AH -1)
Kurs:1.88
Bukmacher: Bet365

WYNIK PRZEGRANY 1-1
⛔⛔⛔⛔

Ajax kto główny pretendent do zdobycia mistrzostwa Holandii. Dzisiaj ich przeciwnikiem będzie 8 zespół ligi Zwolle. I zespół ten aktualnie notuje serie 3 zwycięstw z rzędu. Lecz są to wygrane z drużynami z dolnej części tabeli czyli Utrecht ( 13 miejsce),Roda ( 16 miejsce) Breda ( 9 miejsce) wcześniej w starciu z ekipami z czołówki same porażki czyli przegrana 2-1 z Vitesse ( 4 miejsce) i 3-0 z Feynoordem ( 3 miejsce) dla tego dzisiaj w pojedynku z liderem nie wydaje mi się aby mieli jakiekolwiek szanse. Szczególnie że mają spore problemy w defensywie gdzie braknie im Mokotijo (21/2) defensywnego pomocnik oraz van der Werff ( 14/0) środkowego obrońcy, Lachmana( 17/0) też środkowy obrońca i Sainsbury kolejny środkowy obrońca który jak na razie zdołał zagrać tylko jeden mecz i od razu doznał uraz. I dla tego trener Zwolle ma spory problem z ustawieniem obrony. A taka sytuacja dla ofensywnie grającego Ajaxu to woda na młyn.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz Towarzyski
Spotkanie: Piast Gliwice-Opava
Typ: wygra Piast
Kurs: 1,67
Analiza:

WYNIK 2-0
✅✅✅✅

Drużyna Piasta, po powrocie ze zgrupowania w Hiszpanii, u siebie kończy przygotowania do wiosennych meczów ekstraklasy.Drużyna Piasta przed rozpoczęciem rozgrywek ekstraklasy zagra jeszcze z LZS Piotrówka i czeską SFC Opawa. Rozgrywki wiosenne rozpoczną meczem u siebie z krakowską Wisłą. W poprzednich sparingach Piast zremisował z CSKA Moscwa 0-0 oraz pokonał Pucze Niepołomice 4-1. I dzisiejszy sparing z czeską Opavą chyba ma służyć temu aby poprawić sobie humory przed rundą wiosenną i urządzić trening strzelecki niż realnemu sprawdzenie umiejętności Piasta gdyż rywal to drużyna 4 ligi czeskiej i tutaj wiadome jest że poziomem piłkarskim Piast przewyższa kilkakrotnie dzisiejszego rywala.

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia League Two
Spotkanie: Newport-Wimbledon
Typ: wygra Newport ( AH -1)
Kurs: 3,0

PRZEŁOZONY

Newport 8 miejsce, Wimbledon miejsce 12 i tylko jeden punkt różnicy dzieli te zespoły. Lecz aktualny układ zespołów w tabeli może mocno zmylić gdyż różnica punktowa jest mała ale Newport ma na kącie o cztery mnie rozegrane mecze od dzisiejszego rywala i przyjmując że we wszystkich tych spotkaniach Newport zainkasował by po 3 pkt był by nawet na 3 miejsce. Następnym faktem wartym odnotowania jest ich dobra postawa przed własną publicznością gdzie na 10 spotkań 7 razy zwyciężali 1 raz zremisowali i 2 razy przegrali. I co ciekawe to właśnie w ostatnim meczu u siebie doznali nie spodziewanej porażki z Northampton ostatnią ekipa ligi, co uważam za wypadek przy pracy a przy okazji traktuje jako dodatkowy motywator dla piłkarzy Newport którzy będą chcieli zrekompensować swoim kibicom tą porażkę. Wimbledon typowy średniak 10 zwycięstw 8 remisów i 12 porażek i jaki to często bywa z średniakami wyjazdy kiepsko 3 zwycięstwa 4 remisy i 7 porażek. Dzisiaj Wimbledon spore zamieszanie kadrowe gdyż zabraknie Fuller ( obrona 30/0),Antwi ( obrona 8/0) Kennedy ( obrona 22/1), Frampton (obrona 24/4)plus do tego Moore ( pomocnik 27/3) i od dłuższego czasu nie gra Sweeney ( pomoc 15/0) . I jak widać głównym problemem będzie defensywa gdzie trener będzie musiał skorzystać z usług Jones i Morris którzy jak dotąd spędzili po około 300 min na boisku. Musze zaznaczyć że gospodarze dzisiaj zagrają bez podstawowego bramkarza Pidgeley ( 24/0) ale nie martwi mnie to bo w ekipie Wimbledon brak solidnego napastnika co by potrafił to wykorzystać najwięcej bramek w drużynie ma obrońca Frampton który jak już pisałem dzisiaj nie zagra.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Wildze że są cztery mecze z Premier League a nudzę się w pracy to spróbuje coś zarobić:razz:

1.Cardiff-Aston Villa⚽połowa z największa liczbą goli?? 2 ⚽KURS:2,05⛔
2.Hull-Southampton⚽over 10 RR⚽KURS:2,0⛔
3. West Ham-Norwich⚽Norwich over 4,5 RR⚽KURS:1,90✅
4.West Brom-Chelsea⚽ handicap RR Chelsea -1⚽KURS:1,90✅

Do wygrania ma 1494,28 zł przy ryzyku straty 100 zł.:cool:

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyski
Spotkanie: Puszcza-Stal Stalowa Wola
Typ: 1DNB
Kurs: 1,8
Bukmacher:Bet365

WYNIK 5-2 WYGRANY
✅✅✅✅

Jak dla mnie bardzo ciekawy kurs. Puszcza to to zespół I ligowy który walczy o utrzymanie, i zajmuje 16 miejsce. Stal zespół II ligi i ten sezon może jak na razie zaliczyć do udanych miejsce 4. Tylko moim skromnym zdaniem między I a II liga jest dość duża różnica gdyż jak wiem I ligę w Polsce mamy centralną a II liga jest podzielona na dwie grupy co automatycznie obniża poziom rozgrywek. Z tego co zauważyłem w dotychczasowych meczach kontrolnych to trener Stali więcej &quot;kombinuje&quot; przy składzie i bardzo często daje szanse do za reprezentowania się juniorom. W ostatnim meczu kontrolnym Stal uległą innemu I ligowcu Termalicy 1-0 ale muszę zaznaczyć że druga połowa praktycznie odbyła się pod dyktando Termalicy. Puszcza przystąpi w dość dobrych nastrojach do meczu gdyż wcześniej pokonali Kolejarz Stróż 2-1 i Sandencje 3-1. I tutaj widać że trener ma już wizje pierwszej 11 na wiosnę .

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dzisiaj ostro jedziemy z AKO:grin::grin:

1.Arsenal-Manchester Utd⚽Manchester Utd over 4,5 ✅RR⚽KURS:1,8
2.Everton-Crystal Palace⚽ RR handicap Crystal Palace+4⚽KURS:2,05 ODWOŁANY
3.Man City-Suderlandy⚽kto pierwszy otrzyma 9 RR ? Man City⚽KURS:2,0 ODWOŁANY
4.Newcastel-Totenham⚽ over 10 RR ⚽KURS:1,83✅
5.Fulham-Liverpool⚽Fulham over 4,5 RR⚽KURS:2,2✅
6.Stoke-Swansea⚽over 3,5 kartki⚽KURS:1,83
✅
Łączny kurs 54,57 czyli z wszystkich AKO jakie podałem dzisiaj mam największy kurs.:razz: i biorąc pod uwagę fakt ostatnio słabych typów w AKO powiem WARIAT:grin::grin:ale czego się nie robi dla dobrej zabawy
Dwa mecze z mojej tasiemki przełożone związku z czym bet365 zrobiło zwrot i przy stawce 100zł wygrałem 1355,65 zł:grin::grin::grin:
Kursy brane z bet365
I tak dla siebie mała wzmianka dotycząca AKO abym jutro mógł sobie przeanalizować co zrobiłem źle a co dobrze:
Najbardziej pewnymi typami w tym AKO są dla mnie typ nr 1 i 4. Najbardziej obawiam się typu nr 6 gdyż kartki to kartki ale wywnioskowałem że w meczu drużyn które muszą walczyć o każdy pkt aby utrzymać się w Premier League nerwów nie braknie a co za tym idzie kartek. Jeżeli chodzi o Fulham to linia RR over 4,5 wydaje mi się być zawsze niska jeżeli jest wystawiona w stosunku do gospodarzy nawet jeśli jest to ostatnia drużyna ligi a w Fulham podejrzewam że po ostatnim meczu z Manchester Utd humory w klubie trochę lepsze to i spróbują coś powalczyć. Jeżeli chodzi o Man City to jasne jest że jest to drużyna która gra ofensywnie i w RR będzie miała duża przewagę czy uda im się dobić do linii 9 RR ?? myślę że przy odrobinie szczęścia tak.

Otrzymane punkty reputacji: +30
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dwa mecze z AKO odwołane ???? Ciekawe czy dla mojego kuponu to dobrze czy źle? bo przecież mogłem mieć wygraną w wysokości 0 zł a tak po dokonanym zwrocie bet365 wypłacił 1355,65 zł. :razz: Jak ktoś skorzystał to prosze tylko o +dzięki

Otrzymane punkty reputacji: +21
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dzisiaj nie typowe AKO bo zdarzenia rozłożone na 2 dni (Sobota,Niedziela) ale wszystko wskazuje na to że to nie będzie jedyne AKO na weekend.:cool:

1.Sydney FC-Perth Glory⚽ RR powyżej 10⚽KURS:1,83✅
2.Din.Zagreb-RNK Split⚽ RR powyżej 9 ⚽KURS:1,61✅
3.Ajax-Heereveen⚽ RR powyżej 9⚽KURS:1,5⛔
4.Getafe-Real Madrid⚽kto więcej RR? Real ⚽KURS:1,50✅
5.Bastia-Monako⚽RR powyżej 8⚽KURS:1,5✅
6.Borussia-Eintracht⚽RR powyżej 9⚽KURS:1,80✅
Plan sobotni wypełniony w 100% na jutro zostały dwa mecze czekam z niecierpliwością.
I tylko jeden typ a dokładniej jeden RR dzieli mnie od szczęścia:cool:

Przy stawce 100 zł do wygrania 1799,12 zł
Kursy brane z bet365

Otrzymane punkty reputacji: +13
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Niemcy 3 Liga
Spotkanie: Dortmund II-Chemnitzer
Typ: wygra Chemnitzer ( AH -1)
Kurs: 5,0
Analiza :

WYNIKI 3-0 PRZEGRANY
⛔⛔⛔⛔

Ja jadę z tym typem ostro ostrożniejszym polecam 2 DNB. Mecz na szczycie dolnej części tabeli gdyż Dortmund II miejsce 17, tuż nad strefą spadkową a Chemnitzer miejsce 18 i to jest strefa spadkowa. I pomimo faktu, że to Dortmund II jest oczko wyżej w tabeli to na moje oko lepiej prezentuje się ekipa Chemnitzer. I ich największym problemem, który nie pozwala zajmować im wyższego miejsca jest spora liczba remisów. Dzisiaj liczę na tak zwane przełamanie. Chemnitzer w rundzie wiosennej jak na razie 2 porażki i 1 remis a Dortmund w tym samym czasie 3 porażki. I dzisiejszy mecz jak to się mówi jest spotkaniem o 6 pkt. Myślę, że mentalnie bardziej nastawieni do walki w tym meczu są piłkarze Chemnitzer dla nich utrzymanie się w lidze ma większe znaczenie niż dla piłkarzy Dortmundu II, dla których klub ten to tylko taki przejściowy okres w karierach piłkarskich. Widzę też parę braków kadrowych w Dortmundzie. Nie zagra Sarr (obrona 14/0), Amini ( pomocnik 14/1) od trzech spotkań nie gra Bandowski ( obrońca 16/0) i najważniejszy brak, czyli nie obecny najlepszy strzelec drużyny Ducksh ( atak 16/10)

Otrzymane punkty reputacji: +6
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Seria B
Spotkanie: Pescara-Varesa
Typ:
2 DNB
Kurs: 3.4
Analiza :
WYNIKI 1-2 WYGRANY
✅✅✅✅
W normalnych warunkach nigdy bym nie stawiał na zwycięstwo Varese na wyjeździe gdyż w tym sezonie na 12 meczy wyjazdowych tylko 1 raz wygrali. Dzisiaj moim zdaniem mają szanse poprawić ta statystykę gdyż Pescara kryzys formy w ostatnich czterech meczach same porażki z bilansem bramek 8 straconych 2 strzelone. I dzisiaj trener Pascary ma nóż na gardle w razie porażki traci stanowisko a taka presja na nikogo dobrze nie może wpłynąć. Dodatkowo ma problem z ustawianiem obrony gdyż zabraknie Schiavi ( obrona 16/0), Rossi ( obrona 20/0) i Capuano ( obrona 14/0) i z tego co się orientuje ma też zabraknąć bardzo ważnego napastnika Maniero ( 24/10) plus już mniej istotnego napastnika Cutolo ( 19/3). Więc może fakt złej atmosfery wokół trenera i drużyny po ostatnich kiepskich wynikach oraz braki kadrowe pozwolą Varse zdobyć 3 pkt.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, Niemcy 2 Bundesliga
Spotkanie: Aalen-Cottubus
Typ: wygra Aalen ( Ah-1)
Kurs: 3.55
Analiza:

WYNIK 2-2 PRZEGRANY
⛔⛔⛔⛔

Ekipy Cottubus całkowicie nie mogę zrozumieć. Runda jesienna tragiczna zakończona na ostatnim 18 miejscu gromadząc zaledwie 13 pkt. Na wiosnę miało być lepiej, wszystkie 4 sparingi wygrane i to wysoko ( między innym pokonali Cracovie aż 5-0). Pierwszy mecz rundy na własnym tereni i od razu porażka 1-0 z Sndhausen ( 8 miejsce) tym samym podtrzymując serię 9 porażek z rzędu. Dzisiejsi rywale też nie najlepiej bo dopiero 14 miejsce i cały czas walka o utrzymanie ale oni w porównaniu do Cottubus mają jeszcze nadzieje na lepsze jutro. W Cottubus morale zerowe i w cale się nie dziwie, dzisiaj dodatkowo duże problemy kadrowe brak : Borner ( obrona 14/0) Bittroff ( obrona 19/0) Schulze ( obrona 17/0) i jeśli chodzi o defensywę to trenerowi został mały wybór i jak by mało tego było za czerwoną kartkę nie zagra najlepszy strzelec drużyny Sanogo ( atak17/6)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Turcja
Spotkanie: Antalyaspor-Galatasaray
Typ: BTS TAK
Kurs: 1,80
Buk: Bet365
Analiza:

WYNIK 2-2 WYGRANY
✅✅✅✅
Pięć dni temu obie ekipy miały przyjemność spotkać się w ramach pucharu Turcji i w tedy to padł bez bramkowy remis. Dzisiaj jednak ja stawiam na to ze obie drużyny strzelą bramkę. W tamtym meczu trenerzy obu zespołów dokonali sporych rotacji kadrowych. I tak np. w kadrze Galatasaray nie zagrali najważniejsi ofensywni zawodnicy czyli Yilmaz B.Burak ( atak 18/11), Drogba ( atak 18/6) oraz Sneijder ( atak 14/8) dzisiaj Ich zobaczymy a to jest gwarancja goli dla Galatasaray. Pytanie więc brzmi czy Antalyaspor będzie wstanie coś ustrzelić? i ja myślę że tak. Antalyaspor pomimo kiepskiej gry na własnym terenie zawsze choć jedna bramką ukąsi przeciwnika i nawet jeżeli są to takie zespoły jak Beskitas czy Fenerbahce a dzisiaj dodatkowo widzę małe zamieszanie w bloku defensywnym Galatasary gdzie zabraknie Balta ( obrona 13/0), Chedjou ( obrona 14/2), Dursun ( obrona 2/0), Emmanuel ( obrona 13/1). Także typ BTS TAk na ten mecz wydaje mi się być bardzo ciekawy

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Wtorek i Środa = 4 mecze Ligi Mistrzów więc pokusa stworzenia AKO jest ogromna :grin: Dzisiaj nie typowo gdyż stworze dwa kupony na te same mecze. Pierwszy będzie mnie ryzykowny, drugi większe kursy i niby większe ryzyko.​

1 KUPON

1.Leverkusen-PSG⚽PSG over 4,5 RR⚽KURS:1,83⛔
2.Man City-Barcelona⚽Barcelona over 4,5 RR⚽KURS:1,66⛔
3.AC Milan-Atletico Madryt⚽AC Milan over 4,5 RR⚽KURS:1,83⛔
4.Arsenal-Bayern⚽Arsenal over 4,5 RR⚽KURS:1,90⛔

Przy stawce 100 zł do odebrania 1069,43:cool:

2 KUPON

1.Leverkusen-PSG⚽kto więcej RR? PSG⚽KURS:2,50⛔
2.Man City-Barcelona⚽ Barcelona over 2,5 kartki⚽KURS:2,37⛔
3.AC Milan-Atletico⚽over 10 RR⚽KURS:2,2⛔
4.Arsenal-Bayern⚽over 10 RR⚽KURS: 2,0
✅

Przy stawce 100 zł od odebrania 2612,50 zł :cool:

Wczorajszy dzień całkowicie na ⛔⛔⛔

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Europa - Liga Mistrzów
Spotkanie: Bayer Leverkusen-PSG
Typ: PSG over 4,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,83

⛔⛔⛔⛔

Myślę że bardzo fajny kurs i niska linia. Nie wiem jaki będzie wynik meczu ale moim zdaniem to PSG będzie przeważało statystycznie na boisku a co za tym idzie usilnie atakowało bramkę Leverkusen strzeżoną przez Leno Berda co musi dać sporą liczbę RR dla PSG. Z tego co sie można dowiedzieć prawdopodobnie Francuzi wyjdą 3 napastnikami Lavvezi ( 19/4) Lucas ( 23/3) i oczywiście Ibrahimovic ( 24/19) a to jest świetna wiadomość dla mojego typu. Szkoda tylko że zamiast Lucasa nie może zagrać Cavani ( 23/14). Donati Guidio prawa strona obrony, w środku Spahic Emir oraz Toprak Omer i na lewej obronie Sebastian Boenische taka lina obrony ma być wystawiona na to spotkanie przez trenera Leverkusen. Jak dla mnie Leverkusen jest jedną z najsłabszych drużyn w tym etapie LM co po części ukazał mecz przeciwko Manchester utd. I jeżeli nawet uda im się dzisiaj wyjść z tego pojedynku z obronną ręką to na pewno będą musieli często ratować się stałymi fragmentami gry. ( rzuty rożne)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Chamipionship
Mecz: Nottingham-Leicester
Typ: 1 DNB
Kurs: 2,0
Buk: Bet365

WYNIK 2-2 ZWROT

Leicester i Nottingham to drużyny które poważnie myślą o awansie do Premier League i dzisiejszy mecz będzie nie zwykle ciekawy. Leicester na chwile obecną jest liderem tabeli i ma 7 punktową przewagę nad 2 Burnley. Nottingham miejsce 5 w tabeli pomimo że na 30 spotkań ligowych tylko 4 razy przegrał i to jest lepszy wynik od Leicester lecz niestety duża liczba remisów ( 30 meczy 12 remisów)sprawia że znajdują się w strefie w której o awansie zadecydują play offy. Nie musi jednak tak być gdyż do miejsca premiowanego bezpośrednim awansem brakuje im tylko 6 pkt. I ostatnio Nottingham mocno wziął się za odrabianie strat na 5 meczy 4 zwycięstwa i tylko 1 remis. I w tym momencie to Nottingham ma większa motywacje do zdobycia kolejnych 3 pkt a piłkarze Leicester którzy podświadomie czują się bezpiecznie mając 7 pkt przewagę mogą nie być dostatecznie skoncentrowani aby pokonać silnego przeciwnika, co może być przyczyną ich ostatniego niespodziewanego remisu na własnym terenie z Watford ( 11 miejsce). Nie ulega jednak wątpliwości że Leicester to mocny zespół lecz na wyjazdach już przegrywali i to z dużo słabszymi przeciwnikami niż dzisiejszy rywal np. z Brighton ( 8 miejsce), Sheffield ( 17 miejsce), Doncaster ( 20 miejsce) czy choćby z Charlton ( 21 miejsce). A Nottingham u siebie na chwilę obecną ma serię 6 zwycięstw z rzędu i dzisiaj jak najbardziej 3 pkt są w ich zasięgu. Jeżeli chodzi o braki kadrowe to u gospodarzy nadal nie będzie Landsbury ( pomoc 26/7) jest nie obecny od 2 spotkań u gości pełna kadra.

Otrzymane punkty reputacji: +2
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, LE
Spotkanie:Liberec-Alkmaar
Typ: wygra Alkmaar ( Ah-1)
Kurs: 5,0

WYNIK 0-1 ZWROT

Jak dla mnie fajny kurs. Zacznę może od kadr obu zespołów na ten mecz. Z moich informacji wynika że trener Alkmaar ma do dyspozycji wszystkich zawodników i nie zawaha się ich użyć.Czyli nie będzie próbował oszczędzać swoich najważniejszych piłkarzy w zamian wystawiając zmienników. Slovan Liberec też bez kontuzjowanych czy zawieszonych piłkarzy ale w przerwie zimowej klub opuścili ważni zawodnicy Rabusic ( atak 16/4),Kelic ( obrona 11/0) Kusnir ( obrona 13/0) Kalitsitniev ( pomoc 13/0) Hadascok ( atak 3/0) oczywiście w zamian ściągnięto Budnika, Rajnocha ( ci dzisiaj mają zadebiutować) i Jarolima który raczej nie wystąpi . Dla ekipy Liberec będzie to pierwsze spotkanie po przerwie zimowej o 3 pkt co daje pewien handicap Alkmaar który jest w trakcie rozgrywek ligowych. A dobrze wiemy że mecze sparingowe nie dają tego samego co mecze ligowe. I przy tych zmianach kadrowych w Liberec i braku sprawdzianu drużyny w warunkach bojowych wątpię aby dzisiaj byli gotowi w 100 %. Zresztą w meczach kontrolnych rewelacji tez nie było z drużynami słabymi jakoś tam sobie radzili ale w meczu z FC Copenhagen dostali lanie 4-0. I myślę że Holendrzy dzisiaj gładko pokonają Liberec.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Liga Mistrzów w moim wykonaniu okazała się kompletną klapą może dzisiaj lepiej mi pójdzie
1.Odessa-Lyon⚽over 8 RR⚽KURS:1,5✅
2.Juventus-Tranzaspor⚽ Tranzaspor over 3,5 RR⚽KURS:2,1✅
3.Ajax-FC Salzburg⚽FC Salzburg over 3,5 RR⚽KURS:1,72✅
4.Dnipro-Totenham⚽Dnipro over 4,5 RR⚽KURS:1,66✅
5.PAOK-Benifica⚽over 9 RR ⚽KURS:1,66
⛔ brakło 1 RR:-(
Przy stawce 100 zł do wygrania 1510,00 zł

Fatum 1 typu trwa !!!

Otrzymane punkty reputacji: +6
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy 2
Spotkanie: Bielefield-Inglostadt
Typ: wygra Inglostad ( AH -1)
Kurs: 4,2

WYNIK 0-2 WYGRANY
✅✅✅✅

Mecz o 6 pkt. Obie ekipy walczą o utrzymanie w 2 lidze Niemieckiej. I po dwóch meczach rundy wiosennej można całkiem śmiało powiedzieć że to Inglostadtt ( miejsce 14) jest w lepszej sytuacji i przy tej formie powinien utrzymać się bez problemów. W pierwszym meczu rundy zremisował 1-1 na wyjeździe z Karsluher ( 5 miejsce) w następnym na własnym boisku pokonał Munchin 1860 ( 9 miejsce) 2-0. Co ciekawe Inglostadt gra lepiej na wyjazdach gdzie ma 4 zwycięstwa 4 remisy i 3 porażki niż przed własna publicznością. Bielfield ( 17 miejsce) no cóż nowa runda stare problemy, pierwszy mecz remis 2-2 u siebie z St.Pauli ( 7 miejsce) drugi mecz srogie lanie czyli porażka 4-0 od Padeborn ( 3 miejsce). Dodatkowo ten ostatni mecz wyeliminował ( za kartki) im ze składu aż 4 ważnych zawodników Schonfeld ( pomoc 21/3), Klos (atak 17/5),Lorenz ( pomoc 16/3) oraz Riese ( pomoc 19/3). Musze jednak zaznaczyć że Inglostadt będzie musiało sobie radzić też bez dwóch napastników Eigler (atak 19/2) i Caiuby ( atak 20/3) nie martwi mnie to jednak gdyż i tak Inglostadt na wyjazdach gra na jednego napastnika a najważniejsza formacja czyli pomoc jest nie naruszona.

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:razz::razz:

1.Chelsea-Everton⚽over 10 RR⚽KURS:1,83✅
2.Real Madryt-Elche⚽over 10 RR⚽KURS:1,72⛔
3.Hamburg-Dortmund⚽Hamburg over 3,5 RR⚽KURS:1,8⛔
4.Real Socieda-Barcelona ⚽Real Socieda over 4,5 RR⚽KURS:2,1⛔
5.Wolsburg-Leverkusen⚽over 10 RR ⚽KURS:2,2⛔

Do wygrania 2630,30 zł :razz::razz:

KICHA!!!!!!!!!!