>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYP DNIA - Typer Zawodowy

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: POLSKA: I Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: ROW Rybnik-GKS Tychy
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,0
Bukmacher: Bet365
Analiza:

WYNIKI 1-1 ZWROT
Już w pierwszej kolejce I ligi stawiałem na porażkę ROW Rybnika ze Stomilem Olsztyn, który obecnie zajmuje 11 miejsce i nie zawiodłem się. Dzisiaj też moim zdaniem przegrają. W ROW Rybnik po kiepskiej rundzie jesiennej dokonano wielu zmian kadrowych i jakoś nie wierzę, aby miały one uratować klub przed spadkiem. A to chyba najdobitniej ukazał mecz ze, Stomilem który bez większych problemów ograł 2-0 Rybniczan na Ich własnym terenie. Ta porażka była na tyle bolesna, że sam prezes klubu Wleciałkowski delikatnie rzecz ujmując się zdenerwował, zaś trener tej drużyny wspomniał przed dzisiejszym meczem o mogących nastąpić roszadach kadrowych, i jak dla mnie można to podpiąć pod hasło &quot; tonący brzytwy się chwyta&quot;. GKS Tychy tez walczy o utrzymanie, lecz po pierwszym meczu po, mimo że przegrali 1-0 z Arką Gdynia ( 4 miejsce) mogą patrzeć bardziej optymistycznie na wiosnę, gdyż zagrali bardzo dobry mecz i na pewno nie zasłużyli na porażkę.I myślę że dzisiaj los się do nich uśmiechnie i zdobędą 3 pkt .W ROW Rybnik nie zagra na pewno M.Krotofil w GKS Tychy pewnie dalej nie zobaczymy I.Zunic oraz na pewno pauzującego za kartki M.Bukowca

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:cool::cool::cool:

1.Hull-Manchester City▶ ( HA-2,5) kto więcej RR? Manchester City▶KURS:1,90⛔
2.Eintracht-Wolsburg▶kto więcej RR? Wolsburg▶KURS:2,0✅
3.Malaga-Real Madrid▶ over 5,5 kartki▶KURS:1,90⛔
4.Aston Villa-Chelsea▶over 11 RR▶KURS:2,2⛔
5.Fulham-Newcastel▶kto więcej RR? Newcastel▶KURS:2,10
⛔

KIEPSKO

Łączny Kurs 33,51
Bet365

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Grecja
Godzina: 18:30
Spotkanie: Olympiakos-Panthrakikos
Typ: wygra Olympiakos ( AH -2,5)
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bet 365

Ostatnio stawiałem na przegraną Olympiakos i się nie zawiodłem. I była to już ich druga porażka z rzędu w lidze a takiej sytuacji to chyba najstarsi górale nie pamiętają. Dla tego dzisiaj pomimo faktu że Olympiakos gra w tygodniu ważny mecz w LM i trener da odpocząć Manolas ( obrona 22/3) i Salino ( obrona 17/0) plus wciąż sa kontuzjowani Saviola ( atak 23/11) i Olaitan ( atak 16/8) to stawiam na wysoka wygrana gospodarzy. Ich kibice przyzwyczajenie tylko do zwycięstw trzecią porażkę uznali by za katastrofę i tutaj tłumaczenie się meczem w LM nic by nie pomogło. Przeciwnik jest ostatnio z forma pod kreską. Zajmuje 6 miejsce ale nie dawno zanotował serię 4 porażek z rzędu która udało mu się przerwać dopiero w ostatniej kolejce ze słabym Ergotelis ( 12 miejsce). Dodatkowo dzisiaj ma duże braki kadrowe. Nie zagra Seremet ( bramkarz 19/0),Igor ( atak 26/9), Tzanis ( atak 26/5),Papageorgiou ( obrona 28/0) oraz wcześniej już kontuzjowany Cases ( pomoc 19/6)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia
Godzina: 20:00
Spotkanie: Jong FC Twente-Eindhoven
Typ: 1 DNB
Kurs: 2.10
Analiza:

WYNIK 1-0 WYGRANY
✅✅✅✅

W tabeli oba zespoły dzieli dość spora przepaść gdyż Jong FC Twenty zajmuje dopiero siedemnaste miejsce a Eindhoven jest szóste, lecz oba zespoły łączą ostatnio kiepskie wyniki. Eindhoven po dwóch porażkach z rzędu wydawało się, że wróciło na odpowiedni tor wygrywając z liderem Dodrecht następny jednak mecz to już żenująca porażka 4-0 z FC Oss ( 19 miejsce) i przegrana u siebie z Jong PSV. Jong FC Twenty w ostatniej kolejce udało się przerwać serię porażek pokonując Sparte Roterddam 1-0. I liczę na to, że i dzisiaj zainkasują 3 pkt. gdyż Eindhoven jest ewidentnie pod formą a dzisiaj będzie musiał sobie radzić bez Laguireh ( atak 27/10),Durwael ( obrona 29/0) Beekmans ( pomoc 28/3) plus do tego zawodnicy, którzy nie grają już od dłuższego czasu Makaviala ( atak 14/5), van den Hurk ( atak 18/4),Muyters ( bramkarz 16/0) i Gunts ( obrona 13/0)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Chelsea - Galatasaray
Typ: Galatasaray over 3,5 RR
Kurs: 1.90

⛔⛔⛔⛔

To że faworytem tego spotkania jest Chelsea to mnie nie dziwi i nie zamierzam tego w żadne sposób negować. Uważam jednak że Galatasaray nie przyjedzie do Londynu tylko i wyłącznie się bronić licząc na kontrę. W końcu jest to ekipa którą stać na grę ofensywną a co ważniejsze ma kim grać w przodzie. Drogba ( atak 22/8),Sneijder ( atak 19/9) czy będący w dobrej formie Yilmaz B.Burak (atak 23/13). I myślę że parę razy przetestują obronę Chelsea która mam nadzieje będzie się ratować wybiciami za bramkę co oczywiście zostanie zamienione na rzuty rożne. W Turcji Galatasaray wykonywał ich 7. I jak dla mnie linia 3,5 jest dość niska. Na ten przykład podam ostatni mecz Chelsea która grała u siebie przeciwko Totenham. Wygrali go bez problemowo 4-0 ale goście i tak bili 4 RR .

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Anzhi-Alkmaar
Typ: kto zakwalifikuje się dalej ?? Anzhi
Kurs: 3.50

⛔⛔⛔⛔

Dzisiaj drugi, rewanżowy mecz 1/8 Ligi Europy. I to, że ekipa Anzhi w ogóle dotarła tak daleko w tych rozgrywkach dla nie jednego typera jest spora niespodzianką. Dzisiaj postanowiłem, że zagram na awans Anzhi, który na pierwszy rzut oka może się wydawać odległym marzeniem. W pierwszym meczu w Holandii Alkmaar z godnie z przewidywaniami wygrał, ale skromnie, bo tylko 1-0, bramka padła z rzutu karnego. I jak na gospodarzy Alkmaar kontrolował przebieg wydarzeń na boisku ( 64 % posiadania piłki) lecz patrząc na statystyki strzałów i sytuacji bramkowych to Anzhi był „agresorem” Anzhi 8 strzałów nie celnych, Alkmaar tylko 3. Strzały celne obie ekipy oddały ich po 3. I sytuacje bramkowe Anzhi-11 a Alkmaar-6. Według mnie Anzhi w przerwie zimowej w rozgrywkach zdołała się otrząsnąć po zmianach kadrowo-finasnowych. I jest w stanie jeszcze powalczyć o utrzymanie w Premier Liga. Na początek na wiosnę wyeliminował z LE Genk, następnie pokonał w lidze Kazan ( 9 miejsce), kolejny mecz to wyjazd do Sp. Moscow ( 3 miejsce) i niespodzianka w postaci remisu 2-2. Jak widać progres jest dość spory. Dzisiaj zagrają mecz rewanżowy w LE i muszą odrobić stratę tylko jednej bramki i wierzę, że na przekór całemu światu to uczynią. Szczególnie że Alkmaar ten sezon nie może zaliczyć do najbardziej udanych.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:grin::grin:​
1.Anzhi-AZ▶under 11 RR▶KURS:1,61✅
2.Benifica-Tottenham▶kto więcej RR? Benifica▶KURS:1,5✅
3.Fiorentina-Juventus▶kto więcej RR?Juventus▶KURS:2,05✅
4.Plezen-Lyon▶Plezen under 6,5 RR ▶KURS:1,80
⛔

Łaczny Kurs 8,94

M 5

maxii32

Użytkownik
2.Benifica-Tottenhamkto więcej RR? BenificaKURS:1,5
Witam,trochę dziwi mnie ten typ.
Po pierwsze w pierwszym meczu tych drużyn rożne na korzyść kogutów 5-2
Po drugie Benfica nie potrzebuje gonić wyniku,a wręcz przeciwnie to goście będą starali się strzelić.
A po trzecie Benfica w 5-ciu ostatnich meczach tylko w dwóch miała więcej rożnych,ale przeciwnik grał w 10 po czerwonej.
Miałem zagrać te ako,ale teraz to sam nie wiem.
Pozdrawiam

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Witam,trochę dziwi mnie ten typ.
Po pierwsze w pierwszym meczu tych drużyn rożne na korzyść kogutów 5-2
Po drugie Benfica nie potrzebuje gonić wyniku,a wręcz przeciwnie to goście będą starali się strzelić.
A po trzecie Benfica w 5-ciu ostatnich meczach tylko w dwóch miała więcej rożnych,ale przeciwnik grał w 10 po czerwonej.
Miałem zagrać te ako,ale teraz to sam nie wiem.
Pozdrawiam
Benifica siadła ale cóż z tego jak jeden typ i tak dał d.....

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaHolandia
Spotkanie: Venlo-FC Oss
Kurs: 3,40

WYNIK 3-2 PRZEGRANY
⛔⛔⛔⛔

Może być bardzo ciekawy mecz. Venlo wysoko, bo na 3 miejscu, ale ostatnio coś nie trybi w drużynie. Oprócz zwycięstwa nad ostatnią ekipa w tabeli Achilles 29 to mają serię 3 porażek z rzędu 0-2 z Dodrecht ( 1 miejsce),1-3 z Telstar ( 16 miejsce) i 0-2 z Excelsior ( 4 miejsce). FC Oss na przedostatnim miejscu w tabeli ale w ostatniej kolejce zagrali jak z nut pokonując Emmen ( 15 miejsce ) aż 8-0 !!! . I liczę, że dzisiaj podbudowani świetnym ostatnim wynikiem dadzą rady teoretycznie silniejszemu przeciwnikowi. Szczególnie, że ten z brakami kadrowymi.. Nie zagra Rajcomar ( atak 27/3), Krujsen ( pomocnik 29/0)Alther ( pomocnik 22/0), Wolters ( atak 28/6) a pod znakiem zapytania stoi występ Sevinc ( pomoc 11/1), de Kogel ( atak 24/10), Fleuren ( obrona 28/0) oraz Joppen( obrona 30/0)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Hiszpania
Spotkanie - Barcelona B-Alaves
Typ -wygra Barcelona B ( AH-1)
Kurs - 2,6
Bukmacher - Bet365
WYNIK 2-1 ZWROT
Barcelona B znajduje się na 8 miejscu z 41 pkt. Ich dzisiejszy rywal to dopiero 21 miejsce czyli strefa spadkowa. I patrząc na ostatnia formę nie daje im cienia szansy na utrzymanie się w lidze. Na 5 ostatnich meczy 4 porażki i 1 zwycięstwo a wygrali z Alcorcon ( miejsce 20) czyli nie Alaves zabłysną a przeciwnik był kiepski. Dodatkowo Alaves z brakami kadrowymi. Nie zagra Guzman ( atak 25/2), Velez ( atak 22/6)Toti ( pomocnik 23/4),Luciano ( obrona 16/0) oraz Delgado ( pomocnik 18/0)

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:grin::grin:
1.Chelsea-Arsenal▶handicap,kto więcej RR ? Chelsea (-1)▶KURS:1,83✅
2.Newcastel-Crystal Palace▶over 10 RR▶KURS:1,72✅
3.Shalke-Braunshweig▶kto pierwszy otrzyma 5 RR?? Shalke ▶KURS:1,57✅
4.Hannover-Dortmund▶Hannover over 4,5 RR▶KURS:2,0✅
5. Torino-Livorno▶over 10 RR▶KURS:1,83
✅

Łączny kurs 18,24 zł
No to czekamy na wynik ostatniego meczu :cool: Może pasmo jednego błędu zostanie przerwane :grin:
Tym razem ostatni typ gładziutko wszedł :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +8
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:cool: dzień drugi!!!
Dzisiaj ostrożnie niewierze aby dwa dni z rzędu miał być plus. 1.Totenham-Southampton▶ handicap kto więcej RR? Totenham (-1)▶KURS:2.0✅
2.Leverkusen-Hoffenhaim▶over 10 RR▶KURS:2.10⛔
3.Valencia-Vilarreal▶kto pierwszy otrzyma 7 RR? Valencia▶KURS:2.1✅

AKO 8.82
Niech zielona ✅ moc będzie ze mną :grin:

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO;);)

1.Manchester Utd-Manchester City▶Manchester City over 5,5 RR▶KURS:2,0✅
2.Newcastel-Everton▶kto więcej RR? Newcastel▶KURS:2,05✅
3.Dortmund-Shalke▶handicap kto więcej RR? Shalke (+3)▶KURS:1,83✅
4.Hertha-Bayern▶over 9 RR▶KURS:2,0⛔

Łączny kurs 15,03

Tradycyjnie jeden typ :-(

Otrzymane punkty reputacji: +3
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Seria B Włochy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Spezia-Trapani
Kurs: 2,35
Analiza:

WYNIK 0-1 WYGRANY
✅✅✅✅

Kurs na gości wydaje mi się być zawyżony. Trapani może ten sezon zaliczyć do udanych, znajdują się na 5 miejscu i maja tylko 4 pkt straty do wicelidera. W ostatnim meczu zremisowali 1-1 z varese ( 16 miejsce), lecz brakowało im w składzie 4 ważnych zawodników Paglariulo ( obrona 27/1),Nordi ( pod.bramkarz 29/0),Nizzetto ( atak 27/3) oraz Caccetto ( pomoc 27/0) dzisiaj wszyscy Oni maja być do dyspozycji trenera. Spezia w ostatniej kolejce wygrała 2-0 z Brescia tym samym przerywając serię dwóch porażek z rzędu z drużynami słabymi, bo z Novara ( 18 miejsce) a Pescara ( 11 miejsce) lecz wygrana z Brescia to żadne pocieszenie gdyż Ci ostatnio przegrywają wszystkie mecze. I dla tego uważam, że forma gospodarzy pozwoli Trapani zdobyć kolejne 3 pkt. Dodatkowo gospodarze w defensywie osłabieni, bo nie zagra ich podstawowy bramkarz Leali ( 27/0)oraz ważny środkowy obrońca Lisuzzo ( obrona 28/1)

Otrzymane punkty reputacji: +1
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Grecja Super League
Spotkanie: Veria-Xanthi
Typ: X2
Kurs: 3,4
Godz: 14:00
Analiza:

WYNIK 3-2 PRZEGRANY
⛔⛔⛔⛔

Tak wysoki kurs na gości trochę mnie dziwi. Faktem jest że Veria to drużyna z odległego 17 miejsca, strefa spadkowa. I faktem jest że ta ekipa robi wszystko aby z tej strefy uciec o czym najlepiej świadczą ostatnie wyniki 2 zwycięstwa 2 remisy i 1 porażka. Czyli poprawili znacząco swoje wyniki. Lecz Xanthi będąc na 13 miejscu tez nie może czuć się bezpieczne i musi zdobywać ligowe punkty aby nie spaść, szczególnie że przed nimi mecze z takimi ekipami jak Olimpiakos czy PAOK gdzie jasne jest że cudem będzie uzyskanie choćby jednego punktu. Na ostatnie 5 spotkań zaliczyli aż 3 porażki lecz nie były to słabe drużyny gdyż przegrali z Panetolikos ( 8 miejsce),Asteras T ( 5 miejsce) oraz Atromitos ( 2 miejsce) ale także 2 razy wygrali i właśnie z drużynami z dolnej części tabeli czyli Panionos ( 14 miejsce) oraz Leviadakos ( 10 miejsce) więc czemu i dzisiaj nie mieli by pokonać drużyny dużo niżej notowanej.Szczególnie że w składzie gospodarzy widzę brak w postaci Nabouhane ( atak 30/14) zawodnik ten ma takie samo znaczenie dla Verii jak Messi dla Barcelony. Plus do tego nieobecni będą Barbas ( obrona 20/1) i Siontis ( obrona 18/0)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik

1.West Ham-Hull▶kto więcej otrzyma RR ? West Ham▶KURS:1,66⛔
2.Austria Vienna-FC Salzburg▶over 10 RR▶KURS:1,80⛔
3.Fiorentina -AC Milan▶over 10 RR ▶KURS:2,10✅
4.Vallecano-Osasuna▶handicap kto więcej RR? Osasuna (+3)▶KURS:1,95⛔
5.Sevilla-Real Madryt ▶Real Madryt over 5,5 RR▶KURS:2,20
✅

Łączny kursik 27,05
:grin::grin:
Niech zielona moc ✅będzie ze mną

Cienizna

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia Erste Divisie
Spotkanie:Almere-Mastricht
Typ: wygra Mastricht ( AH-1)
Kurs: 3,90
Buk: Bet365

WYNIKI 1-0 PRZEGRANY
⛔⛔⛔⛔

Głównym powodem dla którego ten typ gram jest forma obu drużyny. Almere zajmuje dopiero 18 miejsce. W ostatniej kolejce wygrali mecz z Sparata Roterdam ( 14 miejsce) z drużyna która też ostatnio gra bardzo słabo. Wcześniej Almere notował serie 4 porażek z rzędu gdzie stracił aż 11 bramek strzelając tylko 3. Czyli jak widać miejsce w tabeli idealnie odzwierciedla ich możliwości i tutaj nawet te ostatnie zwycięstwo wiosny nie czyni. Mastricht to 10 miejsce lecz w przypadku zdobyć dzisiaj 3 pkt mogą nawet znaleźć się w pierwszej piątce. I tutaj szczególnie ostatnia forma sprawia że cały czas pną się w tabeli. Nie przegrali meczu od 8 spotkań, odnosząc 5 zwycięstw i 3 remisy. I dla tego uważam że dzisiaj też wygrają to spotkanie. Dodatkowym plusikiem moje typu jest brak u gospodarzy Receveur ( pomoc 24/2) oraz Serrarens ( atak 24/3)

Otrzymane punkty reputacji: +10
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik

1.Crystal Palace-Chelsea▶kto pierwszy otrzyma 5 RR? Chelsea▶KURS:1,57✅
2.Arsenal-Manchester City▶Arsenal over 4,5 RR▶KURS:1,80
3.Espanoyl-Barcelona▶Barcelona over 5,5▶KURS:1,83
4.Bologna-Atlanta▶over 10 RR▶KURS:2,05
5.Bilbao-Atl.Madryt▶handicap kto więcej RR? Atl.Madryt (+1)▶KURS:1,72
6. Leverkusen-Brauschweig▶over 9 RR▶KURS:1,72

AKO 31,71