typer-zawodowy
Użytkownik
Dyscyplina: POLSKA: I Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: ROW Rybnik-GKS Tychy
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Godzina: 18:00
Spotkanie: ROW Rybnik-GKS Tychy
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
WYNIKI 1-1 ZWROT
Już w pierwszej kolejce I ligi stawiałem na porażkę ROW Rybnika ze Stomilem Olsztyn, który obecnie zajmuje 11 miejsce i nie zawiodłem się. Dzisiaj też moim zdaniem przegrają. W ROW Rybnik po kiepskiej rundzie jesiennej dokonano wielu zmian kadrowych i jakoś nie wierzę, aby miały one uratować klub przed spadkiem. A to chyba najdobitniej ukazał mecz ze, Stomilem który bez większych problemów ograł 2-0 Rybniczan na Ich własnym terenie. Ta porażka była na tyle bolesna, że sam prezes klubu Wleciałkowski delikatnie rzecz ujmując się zdenerwował, zaś trener tej drużyny wspomniał przed dzisiejszym meczem o mogących nastąpić roszadach kadrowych, i jak dla mnie można to podpiąć pod hasło " tonący brzytwy się chwyta". GKS Tychy tez walczy o utrzymanie, lecz po pierwszym meczu po, mimo że przegrali 1-0 z Arką Gdynia ( 4 miejsce) mogą patrzeć bardziej optymistycznie na wiosnę, gdyż zagrali bardzo dobry mecz i na pewno nie zasłużyli na porażkę.I myślę że dzisiaj los się do nich uśmiechnie i zdobędą 3 pkt .W ROW Rybnik nie zagra na pewno M.Krotofil w GKS Tychy pewnie dalej nie zobaczymy I.Zunic oraz na pewno pauzującego za kartki M.Bukowca