>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYP DNIA - Typer Zawodowy

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Seria B Włochy
Godzina: 15:00
Spotkanie: Avellino-Cittadella
Typ: wygra Avellino
Kurs:1,80
Bukmacher: Bet365
Analiza:

WYNIK 1-0 WYGRANY
✅✅✅✅
Obie ekipy maja o co grać. Avellino zajmuje 8 miejsce i jest to ostatnie miejsce premiowane grą w play-offach które pozwala marzyć o serii A. Cittadella jest w tabeli 19 i też jeszcze może żyć nadzieją utrzymania w serii B. Jak widać dwa odmienne cele ale jest to spowodowane poziomem drużyn o czym najlepiej świadczy różnica pkt. w tabeli gdzie gospodarze mają 16 pkt więcej od gości. I dzisiaj Avellino chcą uczestniczyć w play-offach musi wygrać z słabym przeciwnikiem. Szczególnie że ten zagra bez Coly ( obrona 21/1),Paoulucci ( pomoc 21/0)Di gennaro ( pod.bramkarz 31/0),Marino ( obrona 15/0) oraz Corrali ( atak 24/5)

Otrzymane punkty reputacji: +2
ms15 87

ms15

Użytkownik
Czy w AKO nie ma czasem błędu w zakładzie na mecz Bilbao-Atletico? Patrząc po kursach powinno byc chyba: handicap kto więcej RR? Bilbao (+1)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Czy w AKO nie ma czasem błędu w zakładzie na mecz Bilbao-Atletico? Patrząc po kursach powinno byc chyba: handicap kto więcej RR? Bilbao (+1)
Powiem szczerze że zgłupiałem bo pisząc to AKO patrzyłem na bet 365 i niby taki typ widziałem ale od razu nie postawiłem gdy wróciłem do domu i chciałem postawić już go nie był więc zamieniłem na over 10 RR. I nie wiem czy mój błąd czy po prostu buk zmienił typ ???? Może ktoś coś wie ???

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja
Spotkanie: Fenerbahce-Bursaspor
Typ: wygra Fenerbahce ( AH -1,5)
Kurs: 2,02
Godzina: 19.00
Analiza:

WYNIK 3-1 WYGRANY
✅✅✅✅

Fenerbahce jest coraz bliższe zdobycia mistrzostwa kraju ma 7 pkt przewagi nad 2 Galtasaray i dwa mnie rozegrane mecze. Dzisiaj na Ich drodze ku mistrzostwu staje 12 drużyna ligi Buraspor która ostatnie dwa mecze przegrała. Pierwszy mecz z Kayaserispor z ostatnia drużyna tabeli, drugi z Koysyraspo ( 13 miejsce) i z tą formą nie mają co marzyć choćby o 1 pkt. Fenerbahce grając u siebie jeszcze nie przegrał meczu, tylko 2 remisując i aż 11 wygrywając. W obu przypadkach bez większych i znaczących brakach. A to oznacza że gospodarze po raz kolejny zainkasują 3 pkt. W roku 2013 obie drużyny spotkały się czterokrotnie i wszystkie mecze wygrało Fenerbrahce

Otrzymane punkty reputacji: +15
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
PODSUMOWANIE-MIESIĄC MARZEC

Przyjmując zasadę która obowiązuje w konkursie TYP DNIA czyli każdy typ gramy równą stawką 100 j., mój wynik to - 93 j.

1. St. Pauli : Union Berlin Typ - 2 DNB Kurs - 2,25 ⛔
2. Japonia - Nowa Zelandia Typ: wygra Japonia ( AH -3) Kurs:3.35 ⛔
3. Port Vale-Carlisle Typ: wygra Port vale ( AH -1) Kurs: 3.35 ZWROT
4. PAOK-Olympiakos Typ: 1 DNB Kurs: 2.0 ✅
5. Juve Stabia-Palermo Typ: wygra Palermo Kurs: 2,10 ✅
6. Belupo-Din.Zagreb Typ: wygra Din.Zagreb ( AH-1) Kurs: 1,70✅
7. ROW Rybnik-GKS Tychy Typ: 2 DNB Kurs: 2,0 ZWROT
8. Olympiakos-Panthrakikos Typ: wygra Olympiakos ( AH -2,5) Kurs: 2,20 ⛔
9. Jong FC Twente-Eindhoven Typ: 1 DNB Kurs: 2.10 ✅
10. Chelsea – Galatasaray Typ: Galatasaray over 3,5 RR Kurs: 1.90 ⛔
11. Anzhi-Alkmaar Typ: kto zakwalifikuje się dalej ?? Anzhi Kurs: 3.50 ⛔
12. Venlo-FC Oss Typ: 2 DNB Kurs: 3,40 ⛔
13. Barcelona B-Alaves Typ -wygra Barcelona B ( AH-1) Kurs - 2,6 ZWROT
14. Spezia-Trapani Typ: 2 DNB Kurs: 2,35 ✅
15. Veria-Xanthi Typ: X2 Kurs: 3,4 ⛔
16. Almere-Mastricht Typ: wygra Mastricht ( AH-1) Kurs: 3,90 ⛔
17. Avellino-Cittadella Typ: wygra Avellino Kurs:1,80 ✅
18. Fenerbahce-Bursaspor Typ: wygra Fenerbahce ( AH -1,5) Kurs: 2,02 ✅

MIESIĄC Lipiec 2013- 3 miejsce 21 oddanych 15 trafionych= +851 j.
MIESIĄC Sierpień 2013- 2 miejsce 22 oddanych 17 trafionych= +1233 j.

MIESIĄC Wrzesień 2013- 38 miejsce 21 podanych 8 trafionych= -365 j.
MIESIĄC Październik 2013-14 miejsce 17 podanych 9 trafionych= +291 j.
MIESIĄC Listopad 2013-49 miejsce 21 podanych 7 trafionych= -589 j.
MIESIĄC Grudzień 2013-16 miejsce 14 podanych 6 trafionych=+143 j.
ROK 2014​

MIESIĄC Styczeń 2014-? miejsce 26 podanych 7 trafionych=-766j
MIESIĄC Luty 2014-27 miejsce 26 podanych 9 trafionych=+65j
MIESIĄC Marzec 2014-? miejsce 18 podanych 7 trafionych=-93 j

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -Chorwacja
Spotkanie: Lok.Zagreb-Osijek
Typ: wygra Osijek ( AH +1)
Kurs: 1,73
Godzina: 18.00
Analiza:

WYNIK 1-2 WYGRANY
✅✅✅✅

Do ostatniej kolejki Osijek przez wszystkich jednym tchem był wymieniany jako Ci którzy na pewno zaliczą spadek. I głównym powodem takiej a nie innej sytuacji są ciągnące się od dłuższego czasu problemy finansowe klubu. W ostatniej kolejce piłkarze Osijek pokazali charakter i wygrali mecz z cyklu &quot;mission impossibel&quot; . Pokonali Din.Zagreb 3-2, lidera tabeli, który w sezonie na 28 meczy przegrał tylko 3 mecze. Tym samym wskakując na 8 miejsce czyli tuż nad czerwoną strefą. Podejrzewam że po takim meczu morale wzrosło kilkakrotnie a wiara w utrzymanie powróciła. Dzisiejszy przeciwnik Lok.Zagreb nie gra już o nic. Nie grozi mu ani spadek ani występy w rozgrywkach europejskich. I ciężko mi sobie dzisiaj wyobrazić aby trener zdołał ich odpowiednio zmotywować do zdobyć 3 pkt. W ostatniej kolejce u siebie Lok.Zagreb męczył się z innym autsajderem ligi Dragovoljac ( 10 miejsce-ostatnie). I dzisiaj Osijek na pewno nie odpuści i nie odda meczu łatwo.

Otrzymane punkty reputacji: +10
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
No to jazda ... AKO:grin:

1. Newcastel-Manchester Utd▶Newcastel over 5,5 RR▶KURS:2,0⛔
2. Real Socieda-Real Madryt▶over 10 RR▶KURS:1,72✅
3.Atletico Madryt-Villareal▶Villareal over 3,5 RR▶KURS:1,80✅
4.Dortmund-Wolsburg▶over 8 RR ▶KURS:1,72✅
5.Inter Mediolan-Bologna▶Inter under 7,5 RR▶KURS:1,72

AKO=18.55
Mam dziwne wrażenie żę dzisiaj jakoś te kursy i linie na zdarzenia RR są dość zawyżone przez buka. Ciężko mi było skleić AKO
I znowu jeden pier...typ do pełni sukcesu !!!????

Otrzymane punkty reputacji: +8
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Spotkanie: Akhisar Belediye- Eskisehirspor
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,2
Godzina: 12.30
WYNIK 0-0 ZWROT

Moim zdaniem goście jak najbardziej mają szanse na 3 pkt. I jeżeli marzy im się gra w Lidze Europy to gromadzenie jest ich obowiązkiem. Eskisehirspor zajmuje 8 miejsce i do premiowanego grą w LE 4 miejsca brakuje im zaledwie 3 pkt. Prawdą jednak jest że i Akhisar Belediye ma tylko 4 pkt straty do wcześniej wspomnianego 4 miejsca. Patrząc jednak na ostatnią formę Akhisar Belediye to nie wydaje mi się aby próbowali osiągnąć ten cel. Przegrali 3-2 z Rizespor ( 14 miejsce) z Beskitas 3-0 trudny rywal ale mecz oddany bez walki. Remis 0-0 z Antalyaspor ( 16 miejsce) no i przegrana z Galatasaray co akurat nie jest powodem do wstydu ale sam wynik już tak 6-1. Dzisiaj braki w składzie Akhisar Belediye. Yuce ( pomoc 24/0), Niasse (atak 27/10) oraz Demirok ( obrona 25/3)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Spotkanie: Akhisar Belediye- Eskisehirspor
Godzina: 12.30

Moim zdaniem goście jak najbardziej mają szanse na 3 pkt. I jeżeli marzy im się gra w Lidze Europy to gromadzenie jest ich obowiązkiem. Eskisehirspor zajmuje 8 miejsce i do premiowanego grą w LE 4 miejsca brakuje im zaledwie 3 pkt. Prawdą jednak jest że i Akhisar Belediye ma tylko 4 pkt straty do wcześniej wspomnianego 4 miejsca. Patrząc jednak na ostatnią formę Akhisar Belediye to nie wydaje mi się aby próbowali osiągnąć ten cel. Przegrali 3-2 z Rizespor ( 14 miejsce) z Beskitas 3-0 trudny rywal ale mecz oddany bez walki. Remis 0-0 z Antalyaspor ( 16 miejsce) no i przegrana z Galatasaray co akurat nie jest powodem do wstydu ale sam wynik już tak 6-1. Dzisiaj braki w składzie Akhisar Belediye. Yuce ( pomoc 24/0), Niasse (atak 27/10) oraz Demirok ( obrona 25/3)

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska III Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bałtyk Gdynia-GKS Koral Dębnica
Typ: HT/FT 1/1
Kurs: 2,1
Analiza:

Dzisiaj zmierzą się dwie ekipy, których jasno określonym celem w rundzie wiosennej jest utrzymanie się w lidze. Z tym, że po pierwszych trzech kolejkach ten cel dla Bałtyka Gdynia jest jak najbardziej do osiągnięcia a dla Koral Dębnica jak mówi sam ich trener jest już czystą matematyką. Koral w pierwszej kolejce miał trudne zadanie gdyż na własnym terenie podejmował wicelidera Bałtyk Koszalin i cudu nie było przegrał, co nie jest większa ujmą, lecz rozmiar porażki już tak gdyż przegrali aż 5-0. W tym czasie Bałtyk wygrał ważny mecz gdyż pokonał 2-0 Polonie Gdańsk drużynę, która też walczy o utrzymanie. W drugiej kolejce to Gdynia podejmował Koszalin na wyjeździe i udało im się urwać punkty remisując 0-0. A Koral swój mecz przegrał 3-1 z Cartiusia Kartuzy ( 8 miejsce). I w ostatniej kolejce Koral grał bardzo ważny mecz w kontekście utrzymania przeciwko Energetyk Gryfino. W przypadku zainkasowania 3 pkt ( grali u siebie) mogliby w końcu opuścić ostatnią lokatę w tabeli tym samym zamieniając się miejscami z Energetykiem. Niestety przegrali 2-1 tym samym pozbawiając siebie i kibiców nadziei na utrzymanie w lidze. Bałtyk tą nadziej w ostatniej kolejce jeszcze bardziej podbudował wygrywając na wyjeździe z Lechią II 2-1 ( 6 miejsce). Jak widać po świetnym początku rundy wiosennej to Bałtyk Gdynia jest oczywistym faworytem tego spotkania. Mobilizacja w drużynie jest duża gdyż wszyscy wiedzą, że 3 pkt z ostatnią ekipa ligi to konieczność. A że grają przed własna publicznością to spodziewam się Ich całkowitej dominacji od początku meczu.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:grin:​

1.Stoke-Newcastel▶over 10 RR▶KURS:2,1⛔
2.Celta-Real Socieda▶over 10 RR▶KURS:1,72✅
3.Bayern-Dortmund▶under 11 RR▶KURS:1,80⛔
4.Pogoń-Widzew▶over 10 RR▶KURS:1,83✅
5.Vilareal-Levante▶handicap kto więcej zdobędzie RR? Levante (+4)▶KURS:2,05✅

AKO=24,83

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Holandia Erste Divisie
Godz: 18:45
Spotkanie: Emmen-Mascherit
Buk: Bet365
1-3 WYGRANY
✅✅✅✅
Jeżeli obie ekipy myślą o walce o awans to dla każdej dzisiaj jest ważne zainkasowanie kompletu punktów. Gospodarzom brakuje 4 pkt a gościom 3 pkt do 9 miejsca premiowanego grą w play-offach a te zadecydują kto awansuje ligę wyżej. Ostatnia forma obu ekip bardzo podobna. Emmen 3 porażki i 2 zwycięstwa. Mascherit 2 porazki 2 zwycięstwa i 1 remis. Z tym że w w Emmen rzuca się w oczy porażka jaka doznali nie tak dawno z FC Oss ( 19 miejsce ) które rozbiło Ich aż 8-0. Ten wynik daje mi dużo do myślenia i stwierdzam że jest to drużyna bardzo nie stabilna. Dzisiaj dodatkowo osłabiona. Wciąż kontuzjowani są Oijevie ( pomoc 24/3), Dantuma (pomoc 16/0), de Almeida ( atak 27/1), De grot ( pomoc 10/2) oraz nowe absencje czyli Bergamp ( atak 34/13), Metaj ( pomoc 34/4).

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:grin: 1.Swansea-Chelsea▶ kto więcej zdobędzieRR? Chelsea▶KURS:1.83
2.Getafe-Atletico▶over 10 RR▶KURS:1.80
3.Liverpool-Manchester City▶Liverpool over 5.5 RR▶KURS:1.90
4.Sampdoria-Inter▶kto więcej RR ? Inter▶1.83

AKO=11.55

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Grecja
Godzina: 18:00
Spotkanie:Levadiakos-PAOK
Typ: 1X
Kurs: 2.1
Analiza:

WYNIK 3-2 WYGRANY

Dzisiaj w Super League w Grecji zapowiada się kolejka &quot;cudów&quot; i ja właśnie wybrałem jeden z takich meczy. Zacznę może od absencji u gości a lista ta jest imponująca. Nie zagra Maduro ( pomocnik 9/2),Stoch ( atak 24/5), Glykos ( pod.bramkarz 24/0),Insauralde ( obrona 8/0),Kautsoranis ( pomoc 26/2),Lazara (pomoc 22/2),Lino ( obrona 19/1), Lucas (atak 31/9), Natkho(pomoc 11/2),Salpengidis ( atak 30/8),Skondras(obrona 17/0),Vitor (obrona 20/5), Lucas (atak 31/9),Natkho ( pomoc 11/2). I pomimo faktu tak dużych absencji trener PAOK nie powinien być jakoś specjalnie zmartwiony gdyż jego drużyna zajmuje 2 pozycje w tabeli bez szans dogonienia lidera ( Olympiakos) a czy dzisiaj zdobędą 3 pkt czy nie to i tak PAOK będzie musiało grać w playoffach decydujących o rozgrywkach europejskich. Ich przeciwnikiem jest Levadiakos ekipa z 11 miejsca ale uwaga od strefy spadkowej czyli 16 miejsca dzieli ich zaledwie 3 pkt i fajnie by było tak dla bezpieczeństwa zapunktować. Czy są w stanie tego dokonać z wiceliderem ?? Jak najbardziej tak szczególnie że grają u siebie gdzie na 16 meczy 12 razy wygrali 2 razy remisowali i tylko 2 razy przegrali. A ostatnie 8 spotkań przed własną publicznością to 7 zwycięstw i 1 remis. Dla pełnego obrazu muszę jednak nadmienić że u gospodarzy nie zagra bramkostrzelny napastnik Mantzios ( 29/12). No ale przy brakach u gości to raczej nie problem.
Tak z ciekawości sami sprawdzicie dzisiaj ligę Grecką jest tam wiele bardzo ciekawych kursów​

Otrzymane punkty reputacji: +10
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Godzina: 15:00
Spotkaniealin Myślenice-Wisła Kraków II
Typ: wygra Wisła II
Kurs: 2.10
Analiza:

WYNIK 1-3 WYGRANY
✅✅✅✅

Dzisiaj na Bet365 mamy trzy mecze do wyboru z naszej Polskiej III ligi. Ja wybrałem mecz pomiędzy Dalin Myślenice a Wisłą Kraków II. Gdzie stawiam na zwycięstwo Wiślaków. Po pierwsze- dla tego, że obie ekipy dzieli dość duża przepaść w tabeli Wisła zajmuje 6 miejsce a Dalin dopiero 14. Po drugie- runda wiosenna jak na razie też jest na plus dla Wisły, która jeszcze nie zaznała smaku porażki i ma 3 zwycięstwa 2 remisy. Dalin w tym czasie zanotował 2 zwycięstwa 1 remis i 2 porażki. I po trzecie- cytuje słowa trenera Dalina „W takim meczu nie ma faworyta. Czeka nas trudny mecz, tym bardziej, że Wisła II może być wzmocniona zawodnikami z pierwszej drużyny” oraz wypowiedź Maćka Musiała trenera Wisły II „Jest taka opcja, że wzmocnimy się kilkoma piłkarzami z pierwszej drużyny „ Rozgrywki ekstraklasowe ruszają dopiero 25 kwietnia, czyli jak najbardziej można będzie dzisiaj w rezerwach zobaczyć piłkarzy z pierwszej Wisły. Nie twierdze że zagrają kluczowi zawodnicy Wisły ale tutaj nawet rezerwowi mogą zrobić dużą różnice.

Otrzymane punkty reputacji: +2
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna -Polska II Liga
Godzina: 14:30
Spotkanie: Concordia Elbląg-Wisłą Puławy
Kurs: 1,91

WYNIK 2-1 PRZEGRANY
⛔⛔⛔⛔

W rundzie wiosennej Concordia jeszcze nie przegrała 2 zwycięstwa i 4 remisy . Co daje 10 pkt czyli prawie tyle co w całej rundzie jesiennej. Po mimo tego faktu utrzymanie w lidze jest już praktycznie w sferze marzeń ( spada 9 drużyn). Ich dzisiejszy przeciwnik Wisła Puławy po dwóch ostatnich porażkach z Pogoń Siedlce i Siarką Tarnobrzeg, (co nie jest plamą na honorze gdyż Pogoń to lider a Siarka jest wiceliderem tabeli) zajmuje 8 miejsce i ma 35 pkt i tylko wąska linia grodzi Ich od strefy spadkowej. I dla Wisły jest to ważny mecz w kontekście utrzymania dla tego myślę że to Oni zostawią więcej serca na boisku. Dodatkowo cytuje prezesa Concordi „Szkoda, że rozleciał nam się blok defensywny. Z powodu kartek nie zagrają: Bartosz Broniarek, Carlos Garcia-Munoz oraz kontuzjowany Mateusz Bogdanowicz. Dlatego w drużynie nastąpi kilka roszad, a do gry przygotowywany jest też junior Krzysztof Tyburski.” Czyli gospodarze w meczu z przeciwnikiem walczącym o „życie” maja problemy kadrowe co dodatkowo przekonuje mnie o słuszności mojego typu.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Godzina: 13.00
Spotkanie: Ruch Chorzów II-Swornica Czarnowąsy
Typ: wygra ruch Chorzów II
Kurs: 1,72
Analiza:

Faworytem dzisiejszego spotkania jest bez dwóch zdań Ruch Chorzów II. Swornica Czarnowąsy zajmuje 6 miejsce ( 12 drużyn) i nie jest to zły wynik, lecz do rundy wiosennej przystąpili z problemami kadrowymi. I tu cytuje „Odeszli z drużyny 20-letni pomocnik Krzysztof Meryk i doświadczony 30-letni obrońca Piotr Michoń - wylicza Andrzej Polak. - Do Olimpii Lewin Brzeski wrócił 19-letni Bartłomiej Niemiec, a jego rówieśnik z 1994 rocznika Mateusz Wiśniewski nie wznowił treningów. Do powrotu do TOR Dobrzeń Wielki przymierza się 18-letni napastnik Tomasz Komor. Do tego wolną rękę w poszukiwaniu klubu dostał 22-letni Paweł Słonecki i jego brak na treningach jest dla mnie zrozumiały. Niestety nie spodziewałem się, że treningów nie podejmą zimą: 25-letni pomocnik Michał Bednarski, jego rówieśnik z 1989 rocznika Błażej Wróbel i 22-letni Piotr Kurc. Rozmawiałem z nimi i ich nieobecność traktuję jak &quot;policzek W naszej sytuacji finansowej na wielkie transfery nie ma się, co nastawiać „ I runda wiosenna faktycznie jest jak na razie w wykonaniu Swornicy dość słaba, 2 porażki 1 remis oraz zwycięstwo z Start Namysłów, które ma dość spore problemy. Ruch Chorzów II w tym czasie zanotował 3 zwycięstwa i 1 remis. W wygranych meczach Ruch dosłownie nokautował przeciwników wygrywając dwa mecze po 3-0 oraz jeden 5-1. Dzisiaj w meczu z Swornicą ma wystąpić dość mocna kadra. I tu cytat z oficjalnej strony klubowej „Wielkanocny prezent w postaci dłuższego weekendu wolnego od zajęć nie dotyczy jednak wszystkich zawodników I zespołu. Część z nich wystąpi w sobotnim spotkaniu drużyny rezerw, która jutro podejmie na Stadionie przy Cichej Swornicę Czarnowąsy”

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ukraina ( Premier Liga )
Spotkanie: Ch.Odessa-Din.Kiev
Typ: wygra Ch.Odessa ( AH +1)
Kurs: 1,77
Godz: 18:30
Analiza:

WYNIK 1-1 WYGRANY
✅✅✅✅

Faworytem tego spotkania według bukmacherów są goście dzięki czemu według mnie mamy ciekawy kurs wystawiony na gospodarzy. I podobny kurs mieliśmy w ostatnim meczu gdzie Ch.Odessa podejmowała u siebie wicelidera ligi Dnipro. I co ważniejsze Ch.odessa wygrała ten mecz 1-0. Plasując się dzięki temu na 5 miejscu które gwarantuje im udział w kwalifikacjach do LE. Ich przeciwnik dzisiaj też gra o wysoką stawkę gdyż jeżeli myśli jeszcze o nawiązaniu walki z Dniepro i Shaktarem o Ligę Mistrzów musi zdobyć 3 pkt. Jednak Ch.Odessa w ostatniej kolejce udowodniła że jest w stanie pokonać drużyny z czołówki. Szczególnie przed własną publicznością gdzie na 11 meczy 7 wygrali 3 zremisowali i tylko 1 przegrali. Din.Kiev jest na pewno silną drużyna ale na wyjazdach prezentują zmienną formę i maja 5 zwycięstw 1 remis i 4 porażki. W tym meczu gospodarze bez braków a goście zagrają tylko bez Kchaheridi ( obrona 16/0). I patrząc pod katem tego że obie ekipy mają o co grać a gospodarze są u siebie bardzo groźni azjatycki handicap wydaje sie być bardzo bezpieczny.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
AKO:cool:
1.Southampton-Everton▶over 11 RR▶KURS:2,1⛔
2.Stoke-Totenham▶Stoke over 4,5 RR ▶KURS:1,72⛔
3.Real Madryt-Osasuna▶over 11 RR ▶KURS:1,83✅
4.Getafe-Malaga▶kto więcej RR? Getafe▶KURS:1,50⛔
5.Leverkusen-Borussia▶ handicap kto więcej RR? Leverkusen (+1)▶KURS:1,66✅

ŁĄCZNY KURS 16,22

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy