R 0 ratay86 Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #121 trochę tak. wszystko wyrzucałem :| jestem amatorem. masa długich, strasznie długich wymian, po których ładuje w aut, chcąc przyspieszyć. najważniejsze, że wygrana. Kliknij aby rozwinąć... Moze jakis sparing ?
trochę tak. wszystko wyrzucałem :| jestem amatorem. masa długich, strasznie długich wymian, po których ładuje w aut, chcąc przyspieszyć. najważniejsze, że wygrana. Kliknij aby rozwinąć... Moze jakis sparing ?
7,4K bam14 Forum VIP Wrzesień 20, 2010 #122 Moze jakis sparing ? Kliknij aby rozwinąć... ok, założę, Ty join. kukaj już.
104 mroku Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #124 Proponuje znaleźć sponsora jakiegoś do turniejów DMT ???? Kliknij aby rozwinąć... proponuję, żebyś się przygotował do lekcji.
Proponuje znaleźć sponsora jakiegoś do turniejów DMT ???? Kliknij aby rozwinąć... proponuję, żebyś się przygotował do lekcji.
A 0 adi1 Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #125 proponuję, żebyś się przygotował do lekcji. Kliknij aby rozwinąć... proponuję, abyś powtórzył materiał przed pierwszym rokiem ????
proponuję, żebyś się przygotował do lekcji. Kliknij aby rozwinąć... proponuję, abyś powtórzył materiał przed pierwszym rokiem ????
D 25,5K dzidzok Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #127 To między mną a Boberkiem odbędzie się losowanie kto gra dalej tak?
104 mroku Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #128 tak dokładnie tak dodatkowo jeszcze w dwóch parach, narazie od tylu jest powiadomienie.
0 warzych Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #132 Prof kiedy chcesz zagrać meczyk ? Bo nie mogę na priv pisać wiadomości
284 roxandoo Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #134 gra ktos sparing ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja moge zagrac
67,6K prof Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #135 Prof kiedy chcesz zagrać meczyk ? Bo nie mogę na priv pisać wiadomości Kliknij aby rozwinąć... jutro jakos sie zgadamy... @down OK
Prof kiedy chcesz zagrać meczyk ? Bo nie mogę na priv pisać wiadomości Kliknij aby rozwinąć... jutro jakos sie zgadamy... @down OK
104 mroku Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #138 W przypadku gdy ktoś chce zagrać, a przeciwnik się nie zgłasza proszę napisać w temacie .
104 mroku Użytkownik Wrzesień 20, 2010 #140 Mroku jakis sparing ? Kliknij aby rozwinąć... jutro możemy, bo mam dość czułą klawe, nie mogę się przyzwyczaić jutro zmienię i zagramy jakiegoś szpila.
Mroku jakis sparing ? Kliknij aby rozwinąć... jutro możemy, bo mam dość czułą klawe, nie mogę się przyzwyczaić jutro zmienię i zagramy jakiegoś szpila.