>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje Dream Match Tennis Pro.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Mroku ma racje.Tak jak jest powinna zostac.Gmark mamy mecza wiec mozemy za kilka minut zagrac ????
OK spoko to tylko jeden turniej. Z chęcią stworze następny na zasadach króla Juliana sami hostujący + najlepszy nie hostujący z tego turnieju ????
Zaraz zagramy - choć i tak będzie 6/0 6/0 ????

mroku 104

mroku

Użytkownik
Jeden turniej wg mnie już możemy dokończyć tak jak jest podane w tabeli, w następnych zrobimy głosowanie i większość zadecyduje. Tak więc czas do jutra, jutro też wylosujemy &quot;winnerów&quot;. Bez płaczu panowie ;) Wyniki do tematu.

warzych 0

warzych

Użytkownik
Crock jak możesz to odezwij się do mnie na gadu: 6451025. Nie mogę Ci wyśłać PW bo od 10 postów dopiero można ;&lt;

gmark 765

gmark

Użytkownik
Prof - GMark 6 - 0, 6 - 0
Mimo że się starałem i tak nic nie miałem do powiedzenia..
Prof oprócz świetnych uderzeń i serwisu, to do tego świetna gra taktyczna ????

H 0

haazard

Użytkownik
aaa i na 2 raz proponuje rozstawić najlepszych zęby na siebie od razu nie trafili bo potem nie będzie żadnych emocji .....he

warzych 0

warzych

Użytkownik
Jak by ktos chcial zrezygnowac z turnieju to jestem chetny do wziecia udzialu w nim oczywiscie za niego:p
Moim zdaniem nie ma co pionków dodawać do turnieju, więc nawet jak ktoś zrezygnuję to i tak nie masz szans na grę ;)

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
racje ma Mroku , to że ktoś niby nie moze hostować to jego problem, moze sie pobawic , coś pozmieniać, nie wiem, ip zmienić może akurat się uda, najlepiej powiedzieć że nie moge i mieć pretensje do wszystkich, a jak nie to trudno jak zdarzy sie tak ze jest 2 nie hostow to maja problem.. nie da sie tutaj nic KONKRetnego wymyślec...., zmieńcie internet heeee
Rozumiem, że Ty możesz stawiać i masz wyje****, że ktoś inny ma problem.
Jak ktoś wyżej pisał, niektórych routerów nie ma nawet na liście.

Do góry Bottom