U mnie teżJa już mogę Hostować !!!
Trzeba wyłączyć zaporę , przynajmniej u mnie to zadziałało.
bo ja mądry jestem ????U mnie też
Host test: passed
jak na to wpadłeś? Tak błachostka a całe forum się głowiło :]
a odblokowywałeś uprzednio porty 2319? czy po prostu tylko zapore?bo ja mądry jestem ????
sama zapora i śmiga. nie trzeba żadnych portów ani tej stronki co tam magię podają ????a odblokowywałeś uprzednio porty 2319? czy po prostu tylko zapore?
Kiedys probowalem i u mnie to nie pomaga...Ja już mogę Hostować !!!
Trzeba wyłączyć zaporę , przynajmniej u mnie to zadziałało.
a sprobuj jescze odblokować port sposobem Mroku z pierwszej stronyKiedys probowalem i u mnie to nie pomaga...
Niemam routera.Juz to dawno obczajalem...a sprobuj jescze odblokować port sposobem Mroku z pierwszej strony
Najlepiej to by chyba było utworzyć grupyAktualnie 15-16 osób może hostować to chyba nie ma już zadnego problemu. Podzielić ludzi na tych co mogą i na tych co nie mogą i losować bo bez sensu chyba żeby ktoś odpadł to trafi dwóch na siebie którzy nie mogą hostować
4 osobowe grupy nie da rady, bo mogą się trafić 2 osoby które nie hostują i wtedy lipa. Jedynie wchodzą w gre 3 osobowe grupy czyli albo 24 osoby i wtedy 8 grup i wtedy awans 2 osoby z grupy i zostaje 16,8 itd.Najlepiej to by chyba było utworzyć grupy
????????????32.bools - mogę hostować. Jako ze jestem tkz.masterem proponuje abym był rozstawiony z numerem 1 lub odrazu mogę grać finał , poprostu chce wam zaoszczędzić niepotrzebnych nerwów po porażkach w meczach gdzie nie ugracie nawet gema czyli tkz.rower (wigry2) ????