>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje Dream Match Tennis Pro.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Aktualnie 15-16 osób może hostować to chyba nie ma już zadnego problemu. Podzielić ludzi na tych co mogą i na tych co nie mogą i losować bo bez sensu chyba żeby ktoś odpadł to trafi dwóch na siebie którzy nie mogą hostować
Tylko niech każdy spróbuje odblkować zaporę lub tego sposobu podanego na 1 stronie

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Aktualnie 15-16 osób może hostować to chyba nie ma już zadnego problemu. Podzielić ludzi na tych co mogą i na tych co nie mogą i losować bo bez sensu chyba żeby ktoś odpadł to trafi dwóch na siebie którzy nie mogą hostować
Najlepiej to by chyba było utworzyć grupy

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Najlepiej to by chyba było utworzyć grupy
4 osobowe grupy nie da rady, bo mogą się trafić 2 osoby które nie hostują i wtedy lipa. Jedynie wchodzą w gre 3 osobowe grupy czyli albo 24 osoby i wtedy 8 grup i wtedy awans 2 osoby z grupy i zostaje 16,8 itd.

mroku 104

mroku

Użytkownik
ja bym był za opcją R32 - &gt; R16, bo to i tak nic wg mnie nic nie da, gdy Ci lepsi i tak nie będą mogli hostować, tak jak to robią w profesjonalnych ligach. Wyjdzie z grupy dwóch bez hosta, trafią na tych samych, jedna kaszana, ale to tylko moje zdanie;)

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Gdyby były grupy to najlepiej 3 osobowe gdzie tylko 1 osoba nie może hostować. W ten sposób mamy pewność że wnastępnej rundzie nie będzie pojedynku dwóch nie hostujących no ale może ktoś ma inny pomysł albo robić zwykłe przegrany odpada.

B 0

bools

Użytkownik
32.bools - mogę hostować. Jako ze jestem tkz.masterem proponuje abym był rozstawiony z numerem 1 lub odrazu mogę grać finał , poprostu chce wam zaoszczędzić niepotrzebnych nerwów po porażkach w meczach gdzie nie ugracie nawet gema czyli tkz.rower (wigry2) ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
32.bools - mogę hostować. Jako ze jestem tkz.masterem proponuje abym był rozstawiony z numerem 1 lub odrazu mogę grać finał , poprostu chce wam zaoszczędzić niepotrzebnych nerwów po porażkach w meczach gdzie nie ugracie nawet gema czyli tkz.rower (wigry2) ????
????????????
Prof albo ktoś inny dobry od nas Cię rozjedzie ????
Sorka, ale nie lubię takiego podejścia.

Do góry Bottom