>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje Dream Match Tennis Pro.

haftus 140

haftus

Użytkownik
Do której można się zgaszać? Do 24:00
Bo co jeśli wyłącze komp np. o 22 i wtedy dostane PW z potwierdzeniem gry? Nie kazdy siedzi nocą ^^

mroku 104

mroku

Użytkownik

stworzyła nam się &quot;super idealna wymarzona&quot; sytuacja do rozegrania tura, bez płaczu... R16:
low - akselek losowanie, bdk - drago losowanie, bam14 - luniu losowanie, nastepny prof / luniu-bam14. No nie jest ciekawie, tyle losowania, nie każdy przyjmie to na klatę;). Ale nic innego nie poradzę, 23. kolejne pary i na następny tur znajdźmy jakieś kompromisy by nie hostujący przynajmniej w części też mogli zagrać. ????

drago 108

drago

Użytkownik
Mam njusa, okazało się, że mogę hostować ????
Btw w DMT powinno się dać grać przez hamachi i problem host/nie host powinien być rozwiązany, ale nie próbowałem, powołuje się na fife ;)

mroku 104

mroku

Użytkownik
Mam njusa, okazało się, że mogę hostować ????
Btw w DMT powinno się dać grać przez hamachi i problem host/nie host powinien być rozwiązany, ale nie próbowałem, powołuje się na fife ;)
nic z tego, niestety.

sebigi 0

sebigi

Użytkownik
Problem hostowania da się naprawić też nie mogłem a już mogę ???? wystarczy w routerze odblokować port 2319 i śmiga ????

Mroku widzę że w 1 parze nie ma kto grać mogę być na jego miejscu ??

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Problem hostowania da się naprawić też nie mogłem a już mogę ???? wystarczy w routerze odblokować port 2319 i śmiga ????
Mroku widzę że w 1 parze nie ma kto grać mogę być na jego miejscu ??
Jak odblokowałeś ten port?
PS. 2-gi mecz i znowu będzie u mnie losowanie. Pograłem sobie ????

Do góry Bottom