>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje Dream Match Tennis Pro.

H 0

haazard

Użytkownik
no tak ale według terminarza , powinniście to już zrobić wczoraj lub przedwczoraj, dzisiaj już powinien być grany ćwierćfinał

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
no tak ale według terminarza , powinniście to już zrobić wczoraj lub przedwczoraj, dzisiaj już powinien być grany ćwierćfinał
Czyli co? Ja miałem zrobić losowanie? Nie ja jestem organizatorem tego turnieju, więc nie miej do mnie pretensji.

mroku 104

mroku

Użytkownik

przepraszam za kłopoty organizacyjne.
możemy zorganizować kolejny turniej, tylko ktoś musi się wziąć za tabelę no i wymyślić jakiś pomysł (grupy czy tak jak wyżej), żeby zagrało jak najwięcej osób niehost i host..
@down: było napisane do kiedy rozegrać mecze? było. Ja rozegrałem ? Nie. Więc dla Drago WL. (napisałeś dzień po ????). ale teraz tego nie sprawdze bo wychodze.

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik

przepraszam za kłopoty organizacyjne.
możemy zorganizować kolejny turniej, tylko ktoś musi się wziąć za tabelę no i wymyślić jakiś pomysł (grupy czy tak jak wyżej), żeby zagrało jak najwięcej osób niehost i host..
Nie rozumiem dlaczego u mnie jest wolny los, jeżeli borek149 nie dawał znaków życia o czym pisałem wcześniej ???? Dalej też nie rozumiem wpisania wolny los jeżeli mogę zakładać

H 0

haazard

Użytkownik
wiem o co kaman bo już mi o tym pisałeś, ale jakbym o tym nie przypominał co jakiś czas to pewnie nikt by tego losowania nie zrobil...?

Do góry Bottom