boberek34
Użytkownik
Przecież Ci pisałem, że nikt nie może hostować i będzie losowanie.Boberek34 vs Stokal dogadajcie sie co i jak, zagrajcie czy coś i dajcie znać z kim gram w next round ???? , ile można czekać
Przecież Ci pisałem, że nikt nie może hostować i będzie losowanie.Boberek34 vs Stokal dogadajcie sie co i jak, zagrajcie czy coś i dajcie znać z kim gram w next round ???? , ile można czekać
Czyli co? Ja miałem zrobić losowanie? Nie ja jestem organizatorem tego turnieju, więc nie miej do mnie pretensji.no tak ale według terminarza , powinniście to już zrobić wczoraj lub przedwczoraj, dzisiaj już powinien być grany ćwierćfinał
Nie rozumiem dlaczego u mnie jest wolny los, jeżeli borek149 nie dawał znaków życia o czym pisałem wcześniej ???? Dalej też nie rozumiem wpisania wolny los jeżeli mogę zakładać
przepraszam za kłopoty organizacyjne.
możemy zorganizować kolejny turniej, tylko ktoś musi się wziąć za tabelę no i wymyślić jakiś pomysł (grupy czy tak jak wyżej), żeby zagrało jak najwięcej osób niehost i host..
Powiedz mi, czy tak ciężko zrozumieć, że ani ja, ani Stokal nie mogliśmy hostować? Sam miałem zrobić losowanie? Następnym razem pomyśl zanim coś tutaj napiszesz.Boberek34 vs Stokal ile można czekać na wynik?
Jak się robi byle jak i byle szybko, to niestety tak później wychodzi.Bardzo nieudany ten turniej trzeba przyznać.