>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

TURNIEJ FIFA 07 :DD

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
Jak ma firewalla sieciowego[tzn sieć w bloku] to może mu admin zablokował porty i wtedy trzeba prosić o odblokowanie.Jak ma softowego fajerka to powinien przepuścić ten program i wtedy powinno byż green światło.A najlepiej niech odinstaluje program i zainstaluje jeszcze raz krok po kroku.PS.Mógłby ktoś zarzucić screenami z gry? ???? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda.

drago 108

drago

Użytkownik
A może ktoś byłby chętny sparnigu na EASO? Podawajcie nicki mój to PanDrzewkoDrago ???? a to wkońcu napiszcie co i jak... jakby cos to moge pomóc w organizacji turnieju już nie raz robiłem z kumplem i z doswiadczenia wiem że strasznei trudno jest proawadzic samemu turniej ???? .

Pzdr. Drago

spider231 0

spider231

Użytkownik
Jak ma firewalla sieciowego[tzn sieć w bloku] to może mu admin zablokował porty i wtedy trzeba prosić o odblokowanie.Jak ma softowego fajerka to powinien przepuścić ten program i wtedy powinno byż green światło.A najlepiej niech odinstaluje program i zainstaluje jeszcze raz krok po kroku.PS.Mógłby ktoś zarzucić screenami z gry? ???? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda.
Hej

Firewall my nie mamy jedynie siec chyba ma napisalem do admina o tej sprawie i pisze do mnie na jakich portach ta fifa hula ??Co mam mu napisac ?

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ja proponuje wylaczenie lokalnego firewalla na czas gry i wtedy sprobujcie;

z Wislakiem gralem juz w DIRECT IP ale nie zawsze to dziala wlasnie z jezykiem =&gt; gralem z dwoma jakimis kolesiami i jeszcze z benkiem i byl problem taki ze giera sie rozlaczala po mniej wiecej po 5 sekundach od momentu startu spotkania. Zmiana jezyka na angielski rozwiazywala sprawe.

Druga istotna informacja: nie udalo mi sie jeszcze ani razu zrobic gre w sieci - tzn. ktos byl, widac bylo nazwe, ale nie szlo sie polaczyc z dana osoba - dzialalo tylko polaczenie bezposrednie (DIRECT IP)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ja sie na tym nie znam bo nie administruje zadna siecia, ale o ile dobrze sprawdzilem to Hamachi działa na portach losowych powyżej 30tys. ale watpie by admin odblokował wszystkie porty :] natomiast sam output NetLimiter pokazuje jako 239.255.255.250:1900 (ale w prefencjach nie da sie go zmienic)

spider - jaki jest Twoj konkretny problem? nie mozesz grac z kimkolwiek czy tylko z ludzmi z Twojej sieci ?

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Hmm ja mam ostatnio pewien problem z hamachi dlatego chciałbym zaklepać z kimś dzisiaj sparinga ok. 22 żeby przetestować czy wszystko działa jak należy. A problemem może być różnica wersji hamachi. I jeszcze pytanie co ma do rzeczy wersja językowa?

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Kiedy jakis podzial na grupy ???
Dzisiaj wieczorem (patrz strone wcześniej).

Ja mam takie pytanko. Wyniki przesyłamy screenem? Jeśli tak to czego ten screen ma być. Tzn. czy tylko planszy z wynikiem czy wszystkich wydarzeń. I drugie pytanie to czy jeżeli piłkarz X dostanie czerwoną kartke w meczu z drużyną Y to czy będzie mógł wystąpić w następnym spotkaniu z drużyną Z?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Prosze o screena Statystyk!! ???? I tam bedzie wsyztsko. Gracz ktory otrzyma czerwona kartke nie gra w nastepnym meczu ;) Podzial na grupy ok. 21, tylko jest problem, narzaie razem ze mna jest 7 osob polaconych na hamachi... :]

spider231 0

spider231

Użytkownik
spider - jaki jest Twoj konkretny problem? nie mozesz grac z kimkolwiek czy tylko z ludzmi z Twojej sieci ?
taki problem ze nie wiem bo nikt sie nie odzywa ty nie masz podanego gg benek jets na gg ale sie nie odzywa to nie mam zkim przetestowac !!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gramy dwie grupy, kazdy z kazdym, dwoch wychodzi z grupy i gra dalej (polfinaly). Aby potiwerdzic wynik, robimy screena statystyk po meczowych wraz z kartkami i kontuzjami, poniewazw nastepnym meczu ten gracz nie wystepuje,. ktry ma kontuzje badz czerwona kartke. Zaraz bedzie podzial na grupy ????

W 2

wislak

Forum VIP
ale baenk mam propozycje- mecz i rewanz.... bo po jednym meczu?! troche malo to bo kazdy zagra od 3 do 5 meczy max... a tak w grupie kazdy po 6 meczy to juz cos...

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ale baenk mam propozycje- mecz i rewanz.... bo po jednym meczu?! troche malo to bo kazdy zagra od 3 do 5 meczy max... a tak w grupie kazdy po 6 meczy to juz cos...
tak dokładnie - mecz i rewanż; też za tym optuję :] co do kolejek i kolejności to myślę że nic się nie stanie jeśli po prostu w ciągu tych 3 dni rozegramy te 3 mecze (albo od razu 6) ale w kolejności dowolnej :]

W 2

wislak

Forum VIP
Oj cos tego nie widze :/ gralem z mooserixem i kumplem i jakos co chwile se rozlacza... albo an samym poczatku, albo w najmniej oczekiwanym momencie np na koniec I pol dogrywki! gra sie super, rozne style itd, ale niestety rozłącza jak nic! lagi moga byc daje sie rade z nimi. ale mowie- ciezko z rozlaczeniami moze byc.
PS. co jest jak jest remis?
PS2. ustawiajcie grafe na LOW! to chyba pomaga.. sam testowalem, moze przypadek a jednak ????

Do góry Bottom