>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TURNIEJ FIFA 07 :DD

W 0

willa39

Użytkownik
No witam

Jako ze FIFA 07 hamachi zostala zamknieta, a jak wiadomo - nie mozna zakladac nowego tematu, wiec tutaj - jak i LUCEK;) zapraszam wszystkich chetnych do zmierzenia sie w tą gre, najlepiej w porach porannych lub wieczornych - gdy siec u mnie nie jest przeciążona... gg 425 71 95

W 0

willa39

Użytkownik
Ponownie witam, utworzylem siec, w tej chwili jest pusta, zapraszam wszystki z najlepiej powyzej 0,5 MB/s

Nazwa: FIFA-najlepsi
Haslo: najlepsi

Fajnie by bylo zgromadzic serio dobrych graczy wiec zapraszam, gwarantuje ze ja łatwo poonany nie zostane...

W 2

wislak

Forum VIP
a moze jakis turnieik forumowy :p jak za starych dobrych czasow :?:p tylko mi sie nie chce organizowac i tabeli itp. jak ktos chce to niech robi zapisy, ale min. 512 net zeby byla przyjemnosc z gry...

W 0

willa39

Użytkownik
ja bym mogl grac ale tylko z nielicznymi zapewne bo moj net nie pozwala....chociaz z wislakiem gram bez problemowo ???? takze pewno moge grac luzem z ludzmi okolo 1MB

detros 3

detros

Użytkownik
Willa to ja z Toba dzisiaj gadalem na Hamchii i juz rozwiazalem ten problem. Ja i moj kumpel mielismy po prostu inne cracki. Ja mu przeslalem moj i on scrackowal gre i juz gralismy bez problemowo, wiec to nie byla wina Twojego łącza.

W 0

willa39

Użytkownik
Detros - no to luzik, to mozemy kiedys sprobowac zagrac, moze sie uda, ale pisales ze dopiero zaczynasz w fife grac - wiec ostro potrenuj wpierw;)

detros 3

detros

Użytkownik
Jakis czas temu gralem ale przerzucilem sie na PESA. A wielu moich znajomych nie ma oryginalnych keyow do PESA wiec nie moge pograc z nimi online. Dlatego zainstalowalem sobie Fifke i wiesz jak ciezko przerzucic sie z gdy sie grało sporo czasu w PESA na Fife wiec dlatego ci napisalem ze narazie moj skill w fifie to low, ale pogram troche to sie rozegram - pozdro ;)

Do góry Bottom