rozdzielczość tutaj nie ma nic do gadania; próbowaliśmy grać ze Spiderem - miałem takie ustawienia (on zapewne też) i lagi takie że się rzygać chce (wykop piłki od bramkarza do obrońcy drużyny przeciwnej - piłka w powietrzu coś ok. 10 sekund czasu rzeczywistego) po czym zerwało i uznaliśmy obaj że mecz powtórzymyPotwierdzam. Detale na low, rozdzielczość 640 x 480 i wyłączyć sędziów i wszystko powinno śmigać.
ehh? czemu? nie rozumiem co sie ma wyjasnic... przeciez wiadomo co jest lagi beda i tak! najlepiej grac kolo 00:00! wiem ze dla niektorych to ciezko zbey wtedy miec cczas no ale.. a czytalem ze EA zrobilo taki walek ze celowo robia LAGI na Direct IP! zeby zachecic ludzi do orginalow! :34tger5y:Niech wam bedzie, zaczynamy od piatku.... Zmiany terminu juz nie bedzie :!: :zoltakartka:
hehe no spoko ty decydujesz ale przeciez ja woogle nie widze nawet malego sensu ????Albo dobra gramy tak jak jest :] do niedzieli maja byc wszystkie mecze rozegrany ustalajcie miedzy soba, Ci co nie grali dzisijeszej kolejki :!:
hehe no spoko ty decydujesz ale przeciez ja woogle nie widze nawet malego sensu
no chyba namieszales cos ????Niech wam bedzie, zaczynamy od piatku.... Zmiany terminu juz nie bedzie :!: :zoltakartka:
ja myślę że to kiedy rozegracie dane mecze - to nie ma znaczenia, grunt żeby po ostatnim dniu (czyli sobocie czy niedzieli, nie pamietam) kazdy mial rozegrane po 6 spotkan, a jesli rozegra 2 mecze danego dnia to chyba jest to tylko kwestia jego wygody/niewygody/mozliwosci/braku czasu w inne dni :]no to spoko czyli jutro normalnie ze spiderem gram?