>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

TURNIEJ FIFA 07 :DD

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wiślak @

Remis w grupie to jeden punkt :]

Tak ustawiamy na LOW i rozdzielczosc 640 x 480

------------------------------------------------------------

Rozlaczenia sa z roznych przypadkow a wiec, mozliwosc w meczu to dwa rozlaczenia mozliwe z przypadku, potem wynik taki jaki jest po polowie gry i nagle rozlacza w ktorejs tam minucie zostaje uznany :!:

Kumacie [/b] :?:

W 2

wislak

Forum VIP
W przypadku utracenia połączenia w:
- 1-15 minuta - powtórka meczu
- 16-30 minuta - powtórka meczu z uwzględnieniem bramek strzelonych do 30 minuty
- 31-45 minuta - Dogrywamy drugą połowe spotkania
- 46-90 minuta - łączymy się ponownie i rozgrywamy czas pozostały do końca meczu + 5 minut
Jeśli przed utraceniem połączenia jeden z graczy otrzymał czerwoną kartke, przyznawany jest gol dla przeciwnika. (Za wyjątkiem 1-15 minuty spotkania).

Moze nastapic wyjatek od tych zasad, jesli mecz z jakichs powodow zostanie przerwany, gracze moga go wznowic w dowolny sposob za porozumieniem... Gdy owego porozumienia nie bedzie, nalezy stosowac sie wyzej wymienionych zasad.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Potwierdzam. Detale na low, rozdzielczość 640 x 480 i wyłączyć sędziów i wszystko powinno śmigać.
rozdzielczość tutaj nie ma nic do gadania; próbowaliśmy grać ze Spiderem - miałem takie ustawienia (on zapewne też) i lagi takie że się rzygać chce (wykop piłki od bramkarza do obrońcy drużyny przeciwnej - piłka w powietrzu coś ok. 10 sekund czasu rzeczywistego) po czym zerwało i uznaliśmy obaj że mecz powtórzymy

wczoraj graliśmy sparinga (9 bramek chyba było) - były lagi ale nie aż takie jak dziś a moje ustawienia to 1024x768x32 @ medium + sędziowie i do tej pory z każdym tak grałem;

ustawienia grafiki nie mają tutaj nic do gadania, liczy się PING!

edit: gadalem jeszcze z kuzynem - powiedział tak: jeśli na single player przy danych ustawieniach grafiki gierka Ci nie muli (czyli komp wyrabia bezproblemowo), to te same ustawienia możesz stosować do grania w multi; czyli obierasz takie ustawienia żeby komp spokojnie wyrobił graficznie :]

W 2

wislak

Forum VIP
Niech wam bedzie, zaczynamy od piatku.... Zmiany terminu juz nie bedzie :!: :zoltakartka:
ehh? czemu? nie rozumiem co sie ma wyjasnic... przeciez wiadomo co jest lagi beda i tak! najlepiej grac kolo 00:00! wiem ze dla niektorych to ciezko zbey wtedy miec cczas no ale.. a czytalem ze EA zrobilo taki walek ze celowo robia LAGI na Direct IP! zeby zachecic ludzi do orginalow! :34tger5y:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Albo dobra gramy tak jak jest :] do niedzieli maja byc wszystkie mecze rozegrany ustalajcie miedzy soba, Ci co nie grali dzisijeszej kolejki :!:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
No to zonk bo mecz z Wiślakiem został już rozegrany. Poza tym czy zmieni to coś jak turniej zaczniemy od piątku? Przecież każdy będzie miał takie same łącze i takiego samego kompa więc taka zmiana nic nie da.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
no to spoko czyli jutro normalnie ze spiderem gram?
ja myślę że to kiedy rozegracie dane mecze - to nie ma znaczenia, grunt żeby po ostatnim dniu (czyli sobocie czy niedzieli, nie pamietam) kazdy mial rozegrane po 6 spotkan, a jesli rozegra 2 mecze danego dnia to chyba jest to tylko kwestia jego wygody/niewygody/mozliwosci/braku czasu w inne dni :]

Do góry Bottom