>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TURNIEJ FIFA 07 :DD

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
tak, ale co innego kiedy sie spotykasz z kumplami i jest was raptem sześciu i gracie non stop, mecz po meczu a co innego kiedy mecze sa rozgrywane w czasie kiedy danych dwoch graczy ma taka mozliwosc (bo na rozegranie meczu jest pewien czas), graja on-line przez hamachi a potem skladaja, nazwijmy to, raport z meczu - tak to sobie wyobrazam. Kto czym gral i jak mu bylo akurat tego dnia wygodniej to ich indywidualna sprawa.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ja już mam Fife 07 :dfytysdfh:

Ale i tak pozostane przy swojej tezie, że najlepiej jak każdy ma swój zespół. Trzeba troche urealnić rozgrywke więc jeden trener = jeden klub a nie jak co komu pasuje. Swoją drogą czy wie ktoś dlaczego można rozgrywać lige angielska, niemiecką, mexykańska i jeszcze jakąś a nie można hiszpańskiej (chodzi o rozgrywanie meczów w trybie rzeczywistym czy jakoś tak)

W 2

wislak

Forum VIP
a taka sprawa moze mi ktos na PW dać jakiś kod , bo jak chce gracprzez neta i s[rawdza dane to wyskakuje mi cos tam i pisze ze niedopowiedni kod
taki kod kosztuje 99zl i jest na pudelku z fifa orginalna ???? DDD

a co do sprawy teamow to nie ma sensu mieszac... jest mase zespolow z dobrymi skilami. moze real, barca, chelsea (moja ;d), milan czy mU sa zajete, ale jest valencia, roma, liverpool, juve, iinter, arsenal, bayern, werder i wiele innych!

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
optuje nadal za rozwiazaniem wielodruzynowosci (gracze graja a nie zespoly) ale jesli ostatecznie stanie na rozwiazaniu 1 teamu (nie widze w tym logiki) to biore Valencie.

teraz wpadl mi jeszcze lepszy pomysl: logicznym byloby wybranie grupy zespolow do grania, rownej ilosci graczy w turnieju - a potem zrobic losowanie kto jaka druzyna ma grac w danej kolejce :] wtedy by wyszlo kto co serio porafi :gool:

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
no ja zalozylem siec a kolega do niej dolazcyl i na lanie nic nie widac :/ cos trzeba jeszcze zmieniac? jakies IP czy cos?
Gdy ktoś chce sie dołączyć do sieci musi wpisać nazwę danej sieci(twojej) i hasło które ustaliłeś wcześniej.A co do grania z kodem to odpada bo jak mówie hamachi to najlepsze wyjście.Grałem na nim w nfs underground.Nie testowałem jeszcze na piłce tj fifa.Słyszałem jednak że działa ona na hamaku.Szkoda że pes5 nie działa bo w to bym z chęcią zagrał.Acha i ponowie pytanie jak wygląda nowa fifa?Widziałem ją na mtv w akcji ale chciałbym wiedzieć jak to jest w waszym odczuciu.Grywalność,realizm itd. Bo 06 to było dla mnie dno ;/ Dla mnie póki co rządzi pes5

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
jak ktoś ma ochotę sobie pogierczyć juz teraz tak dla przyjemności, np. ze mną na przykład to zapraszam
HAMACHI: FIFA07_fb / pass: FIFA07_fb

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Według mnie to głupi pomysł. Kto pierwszy ten lepszy. Drużyny zostały już wybrane i jakoś nikt oprócz Ciebie nie narzeka. Ja proponowałbym nic nie zmieniać. A przecież jest sporo różnych dobrych drużyn. Ponadto w przypadku losowania mogłoby zdażyć się, że ja wylosuje Barcelone, a Wiślak Real. Przecież za Chiny ludowe ani ja ani Wiślak nie gralibyśmy znienawidzonymi klubami więc pomysł jest skazany na porażke.

W 2

wislak

Forum VIP
Według mnie to głupi pomysł. Kto pierwszy ten lepszy. Drużyny zostały już wybrane i jakoś nikt oprócz Ciebie nie narzeka. Ja proponowałbym nic nie zmieniać. A przecież jest sporo różnych dobrych drużyn. Ponadto w przypadku losowania mogłoby zdażyć się, że ja wylosuje Barcelone, a Wiślak Real. Przecież za Chiny ludowe ani ja ani Wiślak nie gralibyśmy znienawidzonymi klubami więc pomysł jest skazany na porażke.
ja gram chelsea a jej nie lubie tak szczerze chociaz uwazam ze masz racje. chelsea to najwikszy klub kotrego nienawidze ale real za to lubie mimo ze jestem fanem barcy ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
LISTA Uczestników:

A wiec gramy przez hamachi ????

Hamach: forum.bukmacherskie.com // Hasło: typydnia

W poniedzialek wiczorem ustale terminarz i godziny ???? od wtorku zavczynamy ????

Prosze sie wpisywac kto chetyny, nicki te same co na forum jak narazie lista wyglada tak:

Patrolinho - Barca (polaczony przez hamachi)
benek_16 - Arsenal (polaczony przez hamachi)
Mooserix - Real Madryt (polaczony przez hamachi)
Grzesio - Inter (polaczony przez hamachi)
Wiślak - Chelsea (polaczony przez hamachi)
M4ciek - Valencia (polaczony przez hamachi)
doberman90 - ManU (polaczony przez hamachi)
spider231 - Lyon (polaczony przez hamachi)

Zgloszenia do godziny 20 w poniedzialek prtzyjmuje :!:

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
benek_16 - przeciez podalem Valencie w poprzednich postach !

na hamachi grasz w trybie p2p i mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie danie sobie czasu 1 dnia na rozegranie danego meczu, bo kazdy ma jakies tam obowiazki i nie kazdy moze miec mozliwosc grania o danej ustalonej godzinie.

proponuje tez zastosowanie takiej metody:
stworzcie plik LOCALE.INI i w tresci tego pliku wpiszcie WINDOWED=1 - gra w oknie w trybie Multi jest dosc przydatna bo z boku na pulpicie mozecie sobie podgladac chociazby chat z danym graczem ale przede wszystkim widzicie IPki do wpisania :] (nie trzeba przepisywac nigdzie czy zapamietywac)

jeszcze jedna uwaga: gracze ktorzy maja lacza slabsze niz 128kbit/s niech zapomna o zabawie

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No dobra wtakim razie we wtorek zaczynamy, a jak sie tworzy ten No dobra wtakim razie we wtorek zaczynamy, a jak sie tworzy ten [plik M4ciek :?: ;)

drago 108

drago

Użytkownik
Wszyskie dobre kluby żeście pozabierali... zajmuje sobie TOTTENHAM! ????
PS. Jak ktos może to może pogramy przez EASO?
PS2. Ja mam coś ostatnio problem z netem, albo odrazu po meczu (mecz sie zakońzył) odłacza mi sie..., albo tuż przed zakonczeniem! :/

Pzdr. Drago

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Trzeba jeszcze ustalić pare szczegółów. Np. po ile minut gramy? Ja preferuje dłuższe mecze. I druga sprawa o której. Ja moge grać w godzinach nocnych czyli mniej więcej od 21

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gramy tylko w jezyku angielskim!! Poniewazy sa problemy w grze w jezyku polskim na anglielski... Gramy po 8 minut... Kazdy niech napisze komu pasuje ktora godzina... Mi rowniez 21 ;) aha zaczynamy we wtorek ???? Kazdy niech zdejmie hamachi: TUTAJ Sciagamy plik pierwszwy pol lewej ;)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
benek_16 mial na mysli wersje jezykowa gry (polskie wersje mozna uruchamiac po angielsku, angielskich po polsku nie stad wiadomo) - przetestowalismy po prostu ze wersje rozne jezykowo sie kloca...
ponadto kloca sie z firewallami wiec na czas gry - proponuje wylaczac :p

co do terminów to ustalmy że od momentu publikacji terminarza kto z kim - pierwsze mecze powinny byc rozegrane najpozniej do wtorku do polnocy. Proste. Robimy grupy (4 po 4 teamy?)

spider231 0

spider231

Użytkownik
tylko nie ustalajcie danej godziny bo nie wiadomo czy bedzie mi akutat pasowac jak by to inaczej zrobic zeby bylo ok ?bo to w dwie strony trzeba sie dorac hmmm

W 2

wislak

Forum VIP
mi tam po 22 najlepiej! ok 23 - idealnie...
poza tym ja mysle ze 2 osoby z grupy lepiej..
i jeszcze jedno: jak z tym jezykiem ma byc? bo nie kapuuje... my z mackiem gralismy dzisiaj ja po PL a on na ENG nie maciek?? prosze o wytlumaczenie
licze tez ze mozliwe bedzie przelozenie jakis meczy ze wzgledow jakis ze graczowi nie pasuje...
aha no i z hamachi mam problem. z mackiem gralem na lajcie ale z spiderem nie idzie za nic! jak macka mialem to na zielono sie swiecil a spider najpierw miga a potem zolto i pisze anonim i nie chce sie polaczyc.. u niego to samo ze mna... prosze o odp o z tym zrobic.

Do góry Bottom