Z tego co benek pisał to ma originał więc hamachi raczej nie będzie potrzebne bo on założy serwer, a my się do niego dołączymy. Jeśli chodzi o nick to taki nick jaki masz w Fifie. Proponowałbym aby każdy chętny miał taki sam nick w fifie jaki ma na forum.Mój nick to Wiślak
ale o jaki wogole chodzi nick? i co mam edytowac?
poza tym poradnik dla zielonych z hamachi by sie przydal
i benek moze stworzyc siec w hamachi- tak mysle... :mrgreen:
Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy "czuje się częścią danego zespołu". Dlatego uważam, że każdy powinien mieć inny zespół. Jeśli chodzi o różnice klas. Ile razy słyszy się, że obecnie w futbolu nie ma słabych drużyn i każdy może wygrać z każdym? Na każdym kroku. Ponadto nikt nie każe Ci grać Odrą Wodzisław. Możesz grać Lyonem, Liverpoolem, Valencią, Interem, Bayernen, Romą itd. Jest masa drużyn o podobnych skillach więc nie ma sensu takie granie każdy taką samą drużyną. Dodatkowo pragne zauważyć, że każdy jest inny. Jeden woli grać 4-4-2 inny 3-5-2 a jeszcze inny 3-4-3, a nie każdy zespół "pasuje" pod daną taktyke. Wyobrażasz sobie np. Real grający 5-4-1 (chociaż jeszcze sezon pracy Capello i tak będzie :zy3ou: ) albo Milan grający 3-4-3? Ja nie i lepiej byłoby grać tak jak mieliśmy grać.jeśli mamy grać to uważam że rezerwowanie drużyn jest głupim pomysłem (chyba że z punktu technicznego koniecznym przy zakładaniu ligi czy czegoś tam ale wydaje mi się że nie) - grałem już on-line i można grać tymi samymi drużynami - w końcu umiejętności zawodników tutaj mają dość spore znaczenie - a tak jeśli grałyby dwie Chelskie czy dwie Barcy przeciw sobie to w takich meczach bardziej byłoby widać który z zawodników jest lepszy, bo jak ma wyglądać mecz (nikomu nie ujmując) Odra Wodzisław - Real Madryt ? (zakładając że obaj gracze mają ten sam poziom umiejętności)
innymi słowy: team to sprawa drugorzędna i kwestia dopasowania się do ustaleń z przeciwnikiem, bardziej liczą się skillsy
no ja zalozylem siec a kolega do niej dolazcyl i na lanie nic nie widac :/ cos trzeba jeszcze zmieniac? jakies IP czy cos?Gra przez hamachi to banał.Po zainstal programu należy stworzyć wirtualną sieć[serwer znaczy sie] a później w lanie w grze sie połączyć i włala.Acha i niech mi ktoś powie czy ta fifa jest lepsza od 06 bo ściągnąłbym ją i pograł z wami.A co do pesa nowego to wątpie aby można było pograć na hamachi bo poprzednia nie dawała takiej możliwości.Jedyna opcja to oryginał.
nie zrozumiales - ja po prostu nie chcialbym przyporzadkowania jednej druzyny na caly turniej, kumasz ? wiec pojedynkow derbowych czy swietych wojen moze byc wiecej..Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy "czuje się częścią danego zespołu".
Szczerze mówiąc to też raczej jest bez sensu. Według mnie takie zmienianie zespołów nie wyjdzie turniejowi na dobre. Każdy jest przywiązany do swojego zespołu i takie turnieje m.in. temu służą. Np. w mojej miejscowości zorganizowaliśmy turniej w PES 5. Turniej odbywał się u mnie w domu. Było nas 6 i każdy wybierał swoją drużyne. Zrobiliśmy podział na 2 grupy i grał każdy z każdym. Zwycięzcy grup grali o pierwsze miejsce itd. Ja cały turniej zagrałem Realem inni wybrali Barce, Chelsea, Milan, Juventus, Man Utd. Jak ktoś przegrał nikt nie mówił, że miał słabszy zespół i nikt nie odczuwał potrzeby go zmieniać bo każdy czuł się przywiązany do swojej drużyny.nie zrozumiales - ja po prostu nie chcialbym przyporzadkowania jednej druzyny na caly turniej, kumasz ? wiec pojedynkow derbowych czy swietych wojen moze byc wiecej..Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy "czuje się częścią danego zespołu".