>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TURNIEJ FIFA 07 :DD

drago 108

drago

Użytkownik
Też się zgłaszam jutro napisze swą drużynę..., a może jak tak chcesz tych turniejów to narodowe bym zgłosił ????

Pzdr. Drago ????

P 0

puzon

Użytkownik
Ehh, ktoś usunął mój post, a byłem pierwszy do niebieskich, w takiej sytuacji wybieram... Anglie, jeśli nie można grać państwami to AC Milan.

W 2

wislak

Forum VIP
no to juz pare teamow jest... mozna grac.. wstepnie by mozna turniej 8 tamow kazdy z kadym zagrac. benek jak ma czas to radze go na admina konkursu! nadaje sie do tego. poza tym potrzeba ustalic szczegoly - regulamin , kiedy , jak wynik potwierdzic (screen z konca meczu) jakis terminarz i szczegoly jak wlaczyc przez neta i grac.

ps jak sie gra mooserix przez ten hamachi? ja juz kiedys w aoe gralem napisz mi na priv bo zapomnialem ????

no i mysle ze na prv.pl moznaby prosta stronke zrobic lub na forum dzial dac z regulaminem tabela terminarzem. z teog co wiem to przez hamachi kazdy dostaje IP to tez moznaby tam dac spis IP zeby w polaczeniach nie bylo problemow. i podstawa- samouczek. zeby potem nie bylo ze na gg wchodzi sie i gada z rywalem na ten wieczro i trzeba mu wsyzstko tlumaczyc co i jak i zamiast 15 min meecz trwa 2h ???? to tyle chyba starczy i mysle ze zanim sie szczegoly omowi to przed przyszlym poniedizalkiem nie zdarzymy! to sie ttak mowi ale to jednak trwa
pozdro i czekam na dalsze wiesci
ps czy mozna panstwa- tez to trzeba wyjasnic, ja mysle ze tylko kluby i tyle..

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ok, ja dziisaj pomysle nad regulaminem i terminarzem wszystko bedzie ropisane do niedzieli ;)

Pozdro ???? Aha i prosze edytowac i wpisac swoje nicki jakie macie w Fifie w Sieci ;)

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ja podam swój nick i reszte jutro wieczorem bo fifke powinienem mieć do ok. 15. Musze się troszke rozegrać.

Swoją drogą proponowałbym również turniej w Pro Evolution Socer 6 jak tylko wyjdzie. Od razu mówie, że w tamtym tunieju też biore Real ????

W 2

wislak

Forum VIP
Mój nick to Wiślak
ale o jaki wogole chodzi nick? i co mam edytowac?
poza tym poradnik dla zielonych z hamachi by sie przydal
i benek moze stworzyc siec w hamachi- tak mysle... :mrgreen:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Mój nick to Wiślak
ale o jaki wogole chodzi nick? i co mam edytowac?
poza tym poradnik dla zielonych z hamachi by sie przydal
i benek moze stworzyc siec w hamachi- tak mysle... :mrgreen:
Z tego co benek pisał to ma originał więc hamachi raczej nie będzie potrzebne bo on założy serwer, a my się do niego dołączymy. Jeśli chodzi o nick to taki nick jaki masz w Fifie. Proponowałbym aby każdy chętny miał taki sam nick w fifie jaki ma na forum.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tak mam oryginal ;) Zaloze turniej w ktorym bedzie napisane: forum.bukmacherskie.com CUP na haslo ;) Pozniej napisze haslo jak juz zaloze ten turniej ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
jeśli mamy grać to uważam że rezerwowanie drużyn jest głupim pomysłem (chyba że z punktu technicznego koniecznym przy zakładaniu ligi czy czegoś tam ale wydaje mi się że nie) - grałem już on-line i można grać tymi samymi drużynami - w końcu umiejętności zawodników tutaj mają dość spore znaczenie - a tak jeśli grałyby dwie Chelskie czy dwie Barcy przeciw sobie to w takich meczach bardziej byłoby widać który z zawodników jest lepszy, bo jak ma wyglądać mecz (nikomu nie ujmując) Odra Wodzisław - Real Madryt ? (zakładając że obaj gracze mają ten sam poziom umiejętności)

innymi słowy: team to sprawa drugorzędna i kwestia dopasowania się do ustaleń z przeciwnikiem, bardziej liczą się skillsy :p

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
jeśli mamy grać to uważam że rezerwowanie drużyn jest głupim pomysłem (chyba że z punktu technicznego koniecznym przy zakładaniu ligi czy czegoś tam ale wydaje mi się że nie) - grałem już on-line i można grać tymi samymi drużynami - w końcu umiejętności zawodników tutaj mają dość spore znaczenie - a tak jeśli grałyby dwie Chelskie czy dwie Barcy przeciw sobie to w takich meczach bardziej byłoby widać który z zawodników jest lepszy, bo jak ma wyglądać mecz (nikomu nie ujmując) Odra Wodzisław - Real Madryt ? (zakładając że obaj gracze mają ten sam poziom umiejętności)

innymi słowy: team to sprawa drugorzędna i kwestia dopasowania się do ustaleń z przeciwnikiem, bardziej liczą się skillsy :p
Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy &quot;czuje się częścią danego zespołu&quot;. Dlatego uważam, że każdy powinien mieć inny zespół. Jeśli chodzi o różnice klas. Ile razy słyszy się, że obecnie w futbolu nie ma słabych drużyn i każdy może wygrać z każdym? Na każdym kroku. Ponadto nikt nie każe Ci grać Odrą Wodzisław. Możesz grać Lyonem, Liverpoolem, Valencią, Interem, Bayernen, Romą itd. Jest masa drużyn o podobnych skillach więc nie ma sensu takie granie każdy taką samą drużyną. Dodatkowo pragne zauważyć, że każdy jest inny. Jeden woli grać 4-4-2 inny 3-5-2 a jeszcze inny 3-4-3, a nie każdy zespół &quot;pasuje&quot; pod daną taktyke. Wyobrażasz sobie np. Real grający 5-4-1 (chociaż jeszcze sezon pracy Capello i tak będzie :zy3ou: ) albo Milan grający 3-4-3? Ja nie i lepiej byłoby grać tak jak mieliśmy grać.

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
Gra przez hamachi to banał.Po zainstal programu należy stworzyć wirtualną sieć[serwer znaczy sie] a później w lanie w grze sie połączyć i włala.Acha i niech mi ktoś powie czy ta fifa jest lepsza od 06 bo ściągnąłbym ją i pograł z wami.A co do pesa nowego to wątpie aby można było pograć na hamachi bo poprzednia nie dawała takiej możliwości.Jedyna opcja to oryginał.

W 2

wislak

Forum VIP
Gra przez hamachi to banał.Po zainstal programu należy stworzyć wirtualną sieć[serwer znaczy sie] a później w lanie w grze sie połączyć i włala.Acha i niech mi ktoś powie czy ta fifa jest lepsza od 06 bo ściągnąłbym ją i pograł z wami.A co do pesa nowego to wątpie aby można było pograć na hamachi bo poprzednia nie dawała takiej możliwości.Jedyna opcja to oryginał.
no ja zalozylem siec a kolega do niej dolazcyl i na lanie nic nie widac :/ cos trzeba jeszcze zmieniac? jakies IP czy cos?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
a taka sprawa moze mi ktos na PW dać jakiś kod , bo jak chce gracprzez neta i sa taka sprawa moze mi ktos na PW dać jakiś kod , bo jak chce gracprzez neta i s[rawdza dane to wyskakuje mi cos tam i pisze ze niedopowiedni kod

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy &quot;czuje się częścią danego zespołu&quot;.
nie zrozumiales - ja po prostu nie chcialbym przyporzadkowania jednej druzyny na caly turniej, kumasz ? wiec pojedynkow derbowych czy swietych wojen moze byc wiecej..

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy &quot;czuje się częścią danego zespołu&quot;.
nie zrozumiales - ja po prostu nie chcialbym przyporzadkowania jednej druzyny na caly turniej, kumasz ? wiec pojedynkow derbowych czy swietych wojen moze byc wiecej..
Szczerze mówiąc to też raczej jest bez sensu. Według mnie takie zmienianie zespołów nie wyjdzie turniejowi na dobre. Każdy jest przywiązany do swojego zespołu i takie turnieje m.in. temu służą. Np. w mojej miejscowości zorganizowaliśmy turniej w PES 5. Turniej odbywał się u mnie w domu. Było nas 6 i każdy wybierał swoją drużyne. Zrobiliśmy podział na 2 grupy i grał każdy z każdym. Zwycięzcy grup grali o pierwsze miejsce itd. Ja cały turniej zagrałem Realem inni wybrali Barce, Chelsea, Milan, Juventus, Man Utd. Jak ktoś przegrał nikt nie mówił, że miał słabszy zespół i nikt nie odczuwał potrzeby go zmieniać bo każdy czuł się przywiązany do swojej drużyny.

Do góry Bottom