assitalia
Użytkownik
A rzeczywiście, pamiętam.to samo pisali jak się dwie wieże WTC zawaliły
Wtedy jako dwóch braci uważali dwie wieże.
Tak jak mówicie, można sporo pod to podczepić.
A rzeczywiście, pamiętam.to samo pisali jak się dwie wieże WTC zawaliły
1) ptak to z pewnością samolot, wiec dlaczego na końcu jest liczba mnoga?"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne w kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. Metalowe ptaki rozdzielą na zawsze dwóch braci"
Chyba o to chodzi, ale mówię, można dopasować to do pierwszej lepszej katastrofy, taka wiara w przepowiednie.
Jak ujawnią :]to czy słabo znał rosyjski wyjdzie jak ujawnią taśmy z czarnych skrzynek. więc spokojnie, wszystko się wyjaśni
na Polsacie wypowiadał się przełożony tego pilota. Potwierdzał przed lotem wiadomo było że z wieżą bedą kontaktować się w jezyku rosyjskim. Wiec wybrano pilotów którzy znaja ten jezyk znakomicie. O nieznajomości nie ma co mówic.to czy słabo znał rosyjski wyjdzie jak ujawnią taśmy z czarnych skrzynek. więc spokojnie, wszystko się wyjaśni
A najśmieszniejsze jest to,że prawo międzynarodowe nakazuje wręcz komunikowanie się z kontrolą lotów obojętnie na jakimkolwiek terytorium kraju w języku angielskim (wypowiedź dzisiejsza jakiegoś generała ds. lotnictwa).na Polsacie wypowiadał się przełożony tego pilota. Potwierdzał przed lotem wiadomo było że z wieżą bedą kontaktować się w jezyku rosyjskim. Wiec wybrano pilotów którzy znaja ten jezyk znakomicie. O nieznajomości nie ma co mówic.
Pozostali piloci żądają aby taśmy z rozmów pilotów zostały upublicznione
dla mnie grubym przegięciem jest czytanie wyborczej.http://wyborcza.pl/1,75478,7765658,Para_Prezydencka_spocznie_na_Wawelu.html
nie wiem co Wy uwazacie...
ale jak dla mnie to jest to GRUUUUBE przegiecie :|
nie rozumiem sugestii z naszym dziennikiem. ponadto dniennik to nie to samo co nasz dziennik.http://www.dziennik.pl/katastrofa-smolensk/article586101/Para_prezydencka_spocznie_obok_krolow.html
czepiasz sie...i chyba przewrazliwiony jestes
jedyna prawdziwa gazeta jest 'nasz dziennik'?