legionista696
Użytkownik
co to była za koszulka? bo już usunięta aukcja ...ludzie są nienormalni :-(... ale aukcja już usunięta
co to była za koszulka? bo już usunięta aukcja ...ludzie są nienormalni :-(... ale aukcja już usunięta
Podjął kolego to raz.Nie wierze, ze decyzje o lądowaniu podjoł pilot. Pewnie tak samo jak w Gruzji decyzje podjoł S.p Lech Kaczyński, ale wszystko wyjdzie na jaw. Gdyby katastrofa miała miejsce w Polsce prawda została by zatuszowana. Nie rozumiem jak mozna podchodzic 4 razy do lądowania w tak ciezkich warunkach. Jednak nie ma to juz teraz znaczenie. Wyrazy współczucie dla rodzin.
Niewątpliwie znajdziesz podobnych do siebie. Jak wszędzie. Głupich nie sieją.zastanawiam się czy tylko ja jestem obojętny na ta informacje ...w końcu setki jak nie tysiące ludzi ginie każdego dnia .
szkoda słów na Ciebie...zastanawiam się czy tylko ja jestem obojętny na ta informacje ...w końcu setki jak nie tysiące ludzi ginie każdego dnia .
To Ty chyba nie wiesz kim jest Prezydent RP i innizastanawiam się czy tylko ja jestem obojętny na ta informacje ...w końcu setki jak nie tysiące ludzi ginie każdego dnia .
CZłowieku nie wiem ile masz lat i szczerze to mi to lata. Ale okaż jakąś dojrzałość. Tu nie chodzi o to co piszesz. Możesz nie lubic tego czy tamtego.zastanawiam się czy tylko ja jestem obojętny na ta informacje ...w końcu setki jak nie tysiące ludzi ginie każdego dnia .
ale nie codziennie głowa państwa i tylu ważnych polityków.zastanawiam się czy tylko ja jestem obojętny na ta informacje ...w końcu setki jak nie tysiące ludzi ginie każdego dnia .
Słownik języka polskiego. Taka książka - przeczytaj, przyda ci się.ALE pojechaliście . zostałem porównamy do głupka I CHŁOPA .a ja zadałem tylko pytanie ,widać jaki poziom i jak jedno kierunkowa jest ta rozmowa .
To były najważniejsze osoby w państwie, osoby tworzące historię, szefowie ważnych instytucji, symbole jak Anna Walentynowicz. Jeżeli nie rozumiecie tego to mam taką prośbę: zamilczcie przynajmniej teraz.Jestem bliski do pogladu pablito choc nie do konca bo to przeciez ludzie. Nikt z was nie zwraca uwagi na to ze 90% internautow drwiło w szczegolnosci z Prezydenta ale i z calej tej polityki, teraz nagle wszyscy płacza. DLa mnie osobiscie ten dzien jest prawie jak kazdy inny, prawie bo to bedzie miało duzy skutek dla POlski jako kraju
I niech tak zostanie. Amen.Słownik języka polskiego. Taka książka - przeczytaj, przyda ci się.
To były najważniejsze osoby w państwie, osoby tworzące historię, szefowie ważnych instytucji, symbole jak Anna Walentynowicz. Jeżeli nie rozumiecie tego to mam taką prośbę: zamilknijcie przynajmniej teraz.
Również nie popierałem prezydenta, śmiałem się z irasiada czy borubara, ale jakby nie patrzeć była to najważniejsza osoba w państwie, wybrana w demokratycznych wyborach. Jest to zdarzenie bez precedensu w historii.
Tym to zniszczyłes system, brak słów kompletnie ...Tak zgadzam sie z Toba midel tylko czy wy nie przestawiacie tego wszystkiego przed własnym życiem prywatnym, czy płaczecie jak zginie w wypadku samochodowym ktoś kto może był lepszym człowiekiem jak nasz prezydent. MI to przypomina sytuacje absorbowania własnej osoby serialami i losami aktorow tam grajacych, czy warto tracic czas na takie bzdety, nie sadze. Sytuacja bez watpienia jest wyjatkowo wazna dla kraju, tego nie podwazam.
Ja polecam wyluzowanie, zajmijcie sie soba