Z tego co się orientuje na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji jeszcze. Kupon ma ważność 60 dni i nie trzeba odrazu wypłacać. Można też robić sobie zbiorcze wydruki, czyli pare wygranych zebrać i dopiero udać się do punktów. Fakt, brakuje tego doliczania do salda, ale pewnie to też się z czasem pojawiJeszcze mam jedno pytanko, mianowicie czy moge w jakis sposob dodac wygrana z kuponu w internecie np za 2zl wygralem na czysto 10 do swojego konta?Nie oplaca mi sie isc do punktu i odbierac tak smiesznej sumy czy jest taka opcja??
Całkiem ciekawie to wygląda. Zagrałem już kilka kuponów i nie było żadnych problemów.ciekawe to z tym graniem online, zobaczymy co bedzie dalej
widziałem tez, że dają jakiś bonus 10%, czyli co bez podatku by było? bo nie wiem dokładnie o co w tym chodzi
Całkiem ciekawie to wygląda. Zagrałem już kilka kuponów i nie było żadnych problemów.
A ten bonus, to jest 10% do wpłaty, przy czym bonus zaokrąglany jest w dół to znaczy, że jeśli wpłacimy np. 17 zł. to nas bonus wyniesie 1,7zł. ~1zł, czyli na koncie będziemy mieli 18zł.
Wysyłałem do nich meila i z tego co mi odpisali, to nie wykluczają, że wprowadzą zakłady live.
Żeby grać przez internet musisz mieć konto w lidze mixu. Jeśli je masz to musisz w punkcie toto-mixa uaktualnić dane o numer telefonu.super by było polski buk
a powiedz mi na jakiej zasadzie tj bo troche nie czaje tego
loguje się na ich stronie, ide do toto odebrać karte, wpłacam np. 1000 zł i mam 1100 zł na koncie, pózniej w necie moge obstawiać zakłady i co z odebraniem wygranej musze drukować kupony? czy podaje tylko numer?
dobrze to rozumiem ? na jakiej to jest zasadzie dokładnie?
jeszcze jedno czy ten bonus 10% jest tylko od pierwszej wpłaty?