tak........Aha czyli jak robie sobie ten kupon to on zapisuje się w ich bazie danych?
Przychodzę i mówię np. KUPON WWW #8112034..... i oni tam wiedzą co i jak i nie muszą się męczyć z wpisywaniem każdego meczu po kolei?
1.takWitam serdecznie.
Zaczynam swą przygodę z bukmacherką. Zaczynam sobie w Toto-Mix, jednak wolę się tu zapytać i upewnić co i jak. Oto moje pytania:
1. Czy jeśli obstawię wyniki w moim mieście czy mogę odebrać wygraną w innym punkcie?
2. Kiedy mogę odebrać wygraną jeśli obstawiam w piątek mecze na sobotę? Czy mogę np w poniedziałek?
3. Jak odbiera się wygraną? Przychodzę do Toto-Mixa i mówię "dzień dobry wygrałem" i daję kupon?
4. Jak sprawdzają wygraną? Wkładają kupon do jakiegoś czytnika?
Może śmieszą was te pytania ale wolę się upewnić tutaj wśród ekspertów ????
Możesz spisać tylko numer kuponu stworzonego przez internet i podać go w punkcie ( bez konieczności drukowania ). Na odebranie wygranej masz 30 dni.Dzięki. Z tym drugim pytaniem to miałem na myśli czy mogę przyjść nawet tydzień po ostatnim obstawionym spotkaniu.
Jeszcze jedno... Czy mogę iść z wydrukowanym kuponem z ich strony i dać do wpisania w kasie czy muszę każdy mecz wpisywać u nich ołówkiem na tych kuponach do wypełniania?
zgadzam sie z dobermanem, temat byl juz wiele razy poruszany wiec wystarczy poczukac. Od siebie dodam tylko:Gdzie waszym zdaniem najlepiej złozyc konto inernetowe??do ostawiania meczy ????
jedno spotkanie tzw singielJa to mam takie pytanie Ile mozna obstawiac najmiej meczy w toto..?