Czlowieku, brak ci wyobrazni, blankiet ktory wypelniasz jest dziecinnie prosty do uzupelnienia, a poza tym blankiet jest przez kasjera TOTOMIX wkladany do czytnika, wiec odchodzi do lamusa klepanie numerkow - obsluga i wydanie kuponu nastepuje w sposob prawie natychmiastowy.....Witam.
Moze to nieistotne co napisze ale jak wszedlem dzisiaj do punktu totomixu to sie przerazilem;d
co prawda w totomixie niegralem sporo czasu, ale sposob w jaki każą sobie kreślic kupony jest dla mnie idiotyczny
czułem sie tak jak bym multilotka kreślił;d
Jesli nie odbedzie sie w ciagu 48 h to rozlicza po kursie 1.00.CZy wie ktoś coś an temat meczu Romy ? jak został rozliczony ? ;/
1. nie jestem pewien ale chyba takWitam serdecznie.
Zaczynam swą przygodę z bukmacherką. Zaczynam sobie w Toto-Mix, jednak wolę się tu zapytać i upewnić co i jak. Oto moje pytania:
1. Czy jeśli obstawię wyniki w moim mieście czy mogę odebrać wygraną w innym punkcie?
2. Kiedy mogę odebrać wygraną jeśli obstawiam w piątek mecze na sobotę? Czy mogę np w poniedziałek?
3. Jak odbiera się wygraną? Przychodzę do Toto-Mixa i mówię "dzień dobry wygrałem" i daję kupon?
4. Jak sprawdzają wygraną? Wkładają kupon do jakiegoś czytnika?
Może śmieszą was te pytania ale wolę się upewnić tutaj wśród ekspertów ????
Mozesz isc z wydrukowanym kuponem a nawet samym numerem kuponu (przespiesza to postawienie kuponu i nawet jest mile widziane przez osoby przyjmujace zaklady). Tydzien napewno tak, maksymalnie to chyba miesiac dla zdarzen zwyklych (nie dlugoterminowych) choc to tez bys musial sprawdzic w regulaminie bo ja pisze na podstawie innego naziemnego wiec istnieje mozliwosc ze w Toto jest dluzej niz miesiac na odbior kuponu.Dzięki. Z tym drugim pytaniem to miałem na myśli czy mogę przyjść nawet tydzień po ostatnim obstawionym spotkaniu.
Jeszcze jedno... Czy mogę iść z wydrukowanym kuponem z ich strony i dać do wpisania w kasie czy muszę każdy mecz wpisywać u nich ołówkiem na tych kuponach do wypełniania?