Witam,Tzw. "ogryzek" nie połączy się z "Twoją" firmą Zwłaszcza gdy ofertą i kursami zjadał starego Mixa.
Lepiej budować własną markę niż "pod postacią Lecha grać w Amice".*
* - metafora, nie mająca na celu urażenia kibiców
Zgadzam sie z Tobą, też czekam na powrót tego buk'a bo mieli tak koszmarne kursy na dane zdarzenia, że aż żal było nie skorzystać :grin:. U nich wygrałem najwięcej pieniędzy, więc z utęsknieniem czekam na ich powrót ????kolego Hiper-Tiper, spadłem z krzesła jak przeczytałem Twojego posta bo dawno takich głupot nie czytałem, tak sie składa że też mieszkam w Warszawie więc możemy się spotkać oko w oko i przejść się po naziemnych punktach STS, Fortuna, Milenium, Etoto bo do takowych mamy dostęp w stolicy i porównać ofertę, tak się składa że gram w każdej z powyższych firm, więc proszę odszczekaj słowa o etoto bo akurat jeżeli chodzi o kosza to mają najlepszą ofertę z wymienionych przeze mnie firm, co do totolotka to się nie wypowiadam też za nimi tęsknię ale bynajmniej nie dlatego że mieli super ofertę czy byli super firmą, wręcz przeciwnie byli bardzo słabi, zwłaszcza jeżeli chodzi o wystawiane kursy i mnogość błędów w ofercie i to chyba jedyne do czego większość z nas tutaj tęskni, pozdrawiam
Dzięki ziom. Przekonałeś mnie do odwiedzenia strony etoto i jestem niesamowicie mile zaskoczony. Linie na strzelców w NBA po 1.92, więc najniższa marża u naziemnych. Więc również przyłączam się do pochwał co do tego buka i od dziś zaczynam u nich graćkolego Hiper-Tiper, spadłem z krzesła jak przeczytałem Twojego posta bo dawno takich głupot nie czytałem, tak sie składa że też mieszkam w Warszawie więc możemy się spotkać oko w oko i przejść się po naziemnych punktach STS, Fortuna, Milenium, Etoto bo do takowych mamy dostęp w stolicy i porównać ofertę, tak się składa że gram w każdej z powyższych firm, więc proszę odszczekaj słowa o etoto bo akurat jeżeli chodzi o kosza to mają najlepszą ofertę z wymienionych przeze mnie firm, co do totolotka to się nie wypowiadam też za nimi tęsknię ale bynajmniej nie dlatego że mieli super ofertę czy byli super firmą, wręcz przeciwnie byli bardzo słabi, zwłaszcza jeżeli chodzi o wystawiane kursy i mnogość błędów w ofercie i to chyba jedyne do czego większość z nas tutaj tęskni, pozdrawiam
Dochodzi jeszcze kwestia obrotów i rozpoznawalności marki.Tzw. "ogryzek" nie połączy się z "Twoją" firmą Zwłaszcza gdy ofertą i kursami zjadał starego Mixa.
Lepiej budować własną markę niż "pod postacią Lecha grać w Amice".*
* - metafora, nie mająca na celu urażenia kibiców
hehe.. dokładnie, z tego samego powodu czekam z utęsknieniem ????Zgadzam sie z Tobą, też czekam na powrót tego buk'a bo mieli tak koszmarne kursy na dane zdarzenia, że aż żal było nie skorzystać :grin:. U nich wygrałem najwięcej pieniędzy, więc z utęsknieniem czekam na ich powrót ????
Minister Finansów udzielił największemu polskiemu bukmacherowi zezwolenia na organizowanie zakładów wzajemnych - dowiedziała się PAP. Potwierdzając tę informację MF wyjaśniło we wtorek, że "spółka ma podjąć działalność w ciągu 12 miesięcy od dnia uzyskania zezwolenia".
"Minister Finansów udzielił spółce Totolotek zezwolenia na urządzanie zakładów wzajemnych. Zgodnie z zezwoleniem spółka ma podjąć działalność w ciągu 12 miesięcy od dnia uzyskania zezwolenia" - poinformował resort finansów w odpowiedzi na pytanie PAP.
Totolotek we wrześniu zaprzestał urządzania zakładów wzajemnych, co jest podstawą działalności spółki. To skutek decyzji ministra finansów Jacka Rostowskiego, który w marcu odebrał największemu w Polsce bukmacherowi wszystkie zezwolenia na zakłady wzajemne, co według ministerstwa było podyktowane "rażącym naruszeniem warunków prowadzenia działalności"
nie:--(Ciekawe czy wróci e-promocja tak jak była.