Witam, mam problem, chciałem sobie postawić parę innych zdarzeń oprócz postawieniu tylko na jedną z drużyn ale nie da się bo się ze sobą chlają, możecie powiedzieć mi dlaczego skoro postawiłem na wygraną Bayernu a w drugim zdarzeniu że wygra 2:0 ?
Z Regulaminu Totolotka:
ZASADY ŁĄCZENIA ZDARZEŃ W RAMACH OFERTY NA DANY MECZ
1) Zakład na to, że drużyna strzeli/nie strzeli gola [np.
Polska SN1] można łączyć z zakładem strzeli/nie strzeli na drużynę przeciwną [np.
Niemcy SN1]
2) Zakład na to, że dany zawodnik strzeli/nie strzeli gola [np. Smolarek (
Polska) SN] można łączyć ze wszystkimi zakładami na strzelców [np. Klose (
Niemcy) SN]
3) Zakład na to, że drużyna strzeli/nie strzeli gola [np.
Polska SN1] można łączyć ze wszystkimi zakładami na strzelców drużyny przeciwnej [np. Klose (
Niemcy) SN]
4) Zakłady na rzuty rożne [np.
Polska-
Niemcy RR 11,5 oraz
Polska-
Niemcy 1P.RR 4,5] można łączyć ze wszystkimi zakładami dostępnymi na dany mecz oprócz innych zakładów na rzuty rożne
5) Zakłady na liczbę żółtych kartek [np.
Polska-
Niemcy ŻK 4,5;
Polska-
Niemcy 1P. ŻK 1,5;
Polska ŻK 2,5;
Niemcy ŻK 1,5; Wasilewski ŻK 0,5; Frings ŻK 0,5] można łączyć ze wszystkimi zakładami dostępnymi na dany mecz oprócz zakładów na żółte i czerwone kartki (wyjątek: można łączyć między sobą zakłady na to, że zawodnicy dostaną żółtą kartkę np. Wasilewski ŻK 0,5 oraz Frings ŻK 0,5)
6) Zakłady na liczbę zmian [np.
Polska-
Niemcy LB zmian 4,5,
Polska-
Niemcy LB zmian 1P. 0,5 oraz
Polska-
Niemcy kto 1-sza zmiana] można łączyć ze wszystkim zakładami dostępnymi na dany mecz oprócz zakładów na zmiany
Pozostałe zakłady na dany mecz są wzajemnie wspierające, a więc nie można ich łączyć na jednym kuponie.