Taa, maja najmniejsza oferte, pokaz mi gdzie maja wiecej zakladow od Toto i Sts-u, kursy takie same jak u reszty
Od STSu? wszędzie mają większą ofertę. Zawsze wystawiane kursy na strzelców w NBA, trzy linie handicapu na kosza, zawsze wystawiane handi na siatkę. Milenium to dobry buk, z tym że obecnie Totomix zjada wszystkie firmy ze względu na możliwość gry bez podatku, po prostu
Ja gram w STS bo mam tam kartę klubową i zbieram punkty i dobrze na tym wychodzę.Piszesz akurat o NBA,może totomix ma lepszą ofertę,nie wiem, nie gram koszykówki.Kursy na inne dyscypliny są wyrównane więc nie wiem dlaczego tak krytykujesz STS.
???? Tak na pewno zajebiście na tym wychodzisz, chciałbym to zobaczyć. Na ludzką głupotę na serio nie ma rady. Tłumacz człowiekowi, że mają oferte i kursy większe praktycznie na wszystko a ten dalej swoje. W Toto marża po 1.85 na siatkę, zawsze wystawiane handi na sety, w STS po 1.80 handi na sety nie wystawiane praktycznie w ogóle.
Dobra, grasz piłkę to masz porównanie kursów w nożnej. Najbliższa kolejka
Premier League:
Manchester United - Newcastle (1.27, 5.45, 10.00) Totomix
Manchester United - Newcastle (1.22, 5.40, 9.41) STS
Everton - Wigan (1.53, 3.80, 6.45) Totomix
Everton - Wigan (1.47, 3.70, 6.23) STS
Mecze pierwsze z brzegu, w reszcie spotkań dokładnie tak samo Toto zjada STS.
STS to typowy buk do golenia jeleni. Wystawiają ubogą ofertę, maksymalnie zżerają kursy marżą i wystawiają kompletne ochłapy. Rzecz w tym, że oni zawsze będą mieli klientów bo to najpopularniejszy buk a typowy "dziadek z STS" nawet nie patrzy na kursy bo dla niego to obojętnie czy obstawi co tydzień na Real, United, Barce i Chelsea po łącznym AKO 5.00 czy 7.00