Z tego co widze to marze w Sts-ie sa takie same jak w Toto (1.8-1.8), 12% do wygranej to chwilowa promocja zeby odzyskali klientow wiec nie wiem czy mozna to brac pod uwage w ogolnej ocenie tych dwoch firm. Toto ma szersza oferte ale jesli obserwujesz Sts to ida z tym zdecydowanie do przodu, coraz wiecej lig i dodatkowych zakladow, mysle ze 2-3 miesiace i dogoni Toto, na + dla Sts-u ze mozna grac wszystko w singlach a w Toto masz mniej znane ligi w minimum 3 kombinacjach.
Jesli chodzi o kursy to najlepiej wypada Etoto ale oni z kolei maja tragiczna oferte
No chyba jednak nie. Kursy w toto na np. siatkę to 1.85 - 1.85. Nie mówiąc już o zdecydowanie, zdecydowanie większych kursach na kosza bo to już jest całkowita deklasacja. Nie bądźmy śmieszni, porównanie najbliższych meczów NBA u obu buków:
Lakers - Knicks (1.65 - 1.98) STS
Lakers - Knicks (1.75 - 2.15) Totomix
Brooklyn - Celtics (1.55 - 2.15) STS
Brooklyn - Celtics (1.65 - 2.30) Totomix
Nie wiem więc o czym piszesz ziom. Trzeba być naprawdę mocno ograniczonym aby nie zrozumieć tego jak żałosnym bukiem jest STS. W STS można grać wszystko na singlach? ???? to chyba trzeba być lekko upośledzonym, żeby tak robić bo grając single u buków naziemnych podatek zjada nam prawie połowę kursu.
Co do promocji +12% to nie wydaje mi się aby była ona chwilowa. Poprzednia promocja (tzw e-promocja) umożliwiała nam powiększenie wygranej o 10% oraz szereg innych bonusów. Trwała bojarze rok do momentu aż nie przypierdzielili się do nich o pozwolenie na legalną gre przez neta.
Etoto ma tragiczną ofertę? ???? . Nie żartuj, oni jedną sapką wciągają STS jeśli chodzi o ofertę. Na każdy mecz NBA co najmniej kilka linii na strzelców (o takich zakładach to STS chyba nawet nie słyszał), zawsze wystawiony handicap. Z nożnej takie typy jak np. Messi strzeli co najmniej dwa gole czy inne wynalazki, dużo zakładów na rożne itp.