V
2
velociraptor
Użytkownik
informacja plynaca od zarzadu spolki jest taka ze start zakladow bukmacherskich nastapi w czwartek 20.12 od 9.30 lub jesli sie uda sie to zrobic to w trakcie dnia w srode czyli jutro.
Jakie zmiany?Hehe.... tyle czekania i jednak zmienili regulamin.
Tym to raczej nikogo nie zaskoczyłeś ???? .Wiem że plakat powiesiłem dzis na punkcie z trescia m.in że wstep +18 choc naklejka na drzwiach od zawsze jest
W regulaminie, jakieś znaczące zmiany?Wiem że plakat powiesiłem dzis na punkcie z trescia m.in że wstep +18 choc naklejka na drzwiach od zawsze jest
Jak grałeś AKO to raczej nie.W regulaminie, jakieś znaczące zmiany?
Kurde naprawde nie bedzie mozna grac systemami?? ;/ A tak lubilem sobie pograc 5z7 czy 6z8 z kursami 1,8-1,9 ;/ ;/Jak grałeś AKO to raczej nie.
Wygrane z zakładów zaokrąglane są do 1 grosza a nie 10ciu. Wcześniej można było sobie trochę "podrasować" wygrane, mimo że "dzięki' ediemu zmienili system komputerowy . Koniec zabawy systemami :?
Nie, nie o tym piszę. Systemy dalej będą, ale przed zmianą regulaminu można było trochę zwiększyć wygraną odpowiednio operując stawkami.Kurde naprawde nie bedzie mozna grac systemami?? ;/ A tak lubilem sobie pograc 5z7 czy 6z8 z kursami 1,8-1,9 ;/ ;/
Czyli jesli dobrze kminie to ilosc kombinacji=minimalna stawka za jaka trzeba dac kupon? Czyli np system 3z5 ma 10 kombinacji czyli trzeba zaplacic MINIMUM 10zl?te zmiamy podyktowane sa tym ze teraz bedzie mozna grac za min 1 zl i zwiekszac stawke o 10gr.