V
2
velociraptor
Użytkownik
informacja od pracownika kolektury ze ruszaja 2 listopada????? Bzdura i tyle, nie ma szans zeby firma ruszyla 2.11 bo nadal nie otrzymala odpowiedzi ws nowej koncesji na prowadzenie zakladow...
Który? Wiem że jakiś czas temu skasowali na dworcu, ale to jeszcze przed zamknięciem we wrześniu...Dzisiaj zlikwidowali punkt totolotka gdzie zazwyczaj stawialem. Takze cos tu jest grubymi nicmi szyte
To tylko potwierdza to, co od pracownika kolektury Totolotka dowiedział się mój znajomy: o 2.11 jako dacie ponownego uruchomienia punktów.Ja się orientowałem w kilku punktach i co punkt to inna data.
Który? Wiem że jakiś czas temu skasowali na dworcu, ale to jeszcze przed zamknięciem we wrześniu...
e: z mapy zniknął ten najnowszy w okolicy pilotów. ten poszedł do kasacji?
Jeśli tak to świetna wiadomość.Byłem dzisiaj w swoim punkcie w Lublinie przy Alejach Racławickich. Melina niesamowita, chłopaki tam piją jak mogą. Dzisiaj tylko Tyskacze także jeszcze nie było tak źle i dało się pogadać. Człowiek powiedział mi że z ministerstwem załatwili już sprawę i teraz czekają na jakieś potwierdzenie od Urzędu Celnego, który to ma 2 tygodnie na podjęcie decyzji. Powiedział, że wracają do przyjmowania zakładów od 16 listopada. Zobaczymy...
Chodziło mi oczywiście o człowieka tam pracującego czyli takiego, który przyjmuje zakłady.a kim jest ten "czlowiek"? pewnie kolejna wiarygodna postac jak ta ktora twierdzila ze firma ruszy 2 listopada ????
Chyba dość jasno zostało to napisane:a kim jest ten "czlowiek"? pewnie kolejna wiarygodna postac jak ta ktora twierdzila ze firma ruszy 2 listopada ????
Jest jakaś możliwość weryfikacji tej informacji? Bo jedyne co znalazłem na stronie MF to informacje o uzyskaniu zezwoleń na działalność w sieci ale nie ma tam Totolotka.....Człowiek powiedział mi że z ministerstwem załatwili już sprawę.....