Z pierwszą częścią się zgadzam, bo pewnie w jakiejś formie będzie działał. Oby nie zmienili systemu i ludzi wystawiających kursy tylko ????głupoty gadacie ludzie , totolotek sie podniesie , od listopada będą śmigać. To chodzi o pieniądze , jeśli nie będzie się nazywał totolotek to srotolotek ale będzie , chodzi o to by skarb państwa miał udziały w firmie a nie tylko z podatków mieć hajs (totalizator sportowy ) rozumiecie??śmieszą mnie posty o tym że nie można wypłacać , ludzie idźcie do kolektur i się dowiedzcie wszystkiego ... Panikujecie
Oby nie ... :grin:Oby nie zmienili systemu i ludzi wystawiających kursy tylko ????
[/url]
Otrzymał ktoś z was pieniądze od toto poprzez przelew na konto tytułem reklamacji ? Bo wysłałem swój kupon wraz z formularzem reklamacyjnym do siedziby w Warszawie i może i jestem niecierpliwy i jest jeszcze trochę za wcześniej ale chciałem się dowiedzieć od kogoś kto już otrzymał pieniądze w tej formie po jakim czasie miał je na koncie. Bo w środę wysłałem pocztą kupon wraz z formularzem poleconym to teoretycznie powinni w czwartek już mieć moją przesyłkę więc piątek/sobota pieniądze powinny być u mnie na koncie jednak tak nie jest..
Może spełni się ten scenariusz...16 pażdziernika zapadnie decyzja, mniej więcej 20-30 pażdziernika zostanie wznowiona działalność. Ajenci nie płaczą bo dostaną 70% "normy". To jest coś takiego jak "zmiana systemu" w STSie przed Euro, totolotek wróci z nowymi wyścigami koni, coś w rodzaju vsportem i .... zakładami lotto !!
Oby.Przed chwilą zadzwonił do mnie znajomy, podając że uzyskał informację od pracownika kolektury Totolotka o tym, że ponownie ruszają od 2 listopada...