I
66K
isaacofuluru
Użytkownik
I to jest właśnie największy problem polskiego rynku zakładów bukmacherskich. Jest bukmacher, który od lat próbuje oferować graczom grę bez podatku, ale ma marginalne udziały w rynku. Jaki z tego wniosek?Jeden z moich ulubionych polskich buków (obok fortuny) oczywiście ze względu na brak podatku przy 3 spotkaniach.. Kursy też nie najgorsze, szybkie wypłaty, nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. Wg mnie jednak mało popularny co mnie dziwi. Polecam
![]()
Najszybciej rosnącym bukmacherem na rynku jest Superbet. Czyżby oferował jeszcze korzystniejszą promocję bez podatku? Nie! Dlatego, że wykupuje billboardy i okleja swoim logo miejskie autobusy. Gdzie tu jest logika?
Superbet jednocześnie notuje wielomilionowe straty, które jednak wpisał w swoją strategię marketingową, bo chce zdobyć rynek. A konsumenci w naszym kraju wolą reklamę na autobusie, niż grę bez podatku. I dopóki tak będzie, nic się na rynku nie zmieni.
W Polsce nie ma sensownej gry bez podatku, bo ludzie jej nie chcą. Ludzie chcą freebety 5 zł i inne durne reklamy.