I
66K
isaacofuluru
Użytkownik
I to jest właśnie największy problem polskiego rynku zakładów bukmacherskich. Jest bukmacher, który od lat próbuje oferować graczom grę bez podatku, ale ma marginalne udziały w rynku. Jaki z tego wniosek?Jeden z moich ulubionych polskich buków (obok fortuny ) oczywiście ze względu na brak podatku przy 3 spotkaniach.. Kursy też nie najgorsze, szybkie wypłaty, nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. Wg mnie jednak mało popularny co mnie dziwi. Polecam
Najszybciej rosnącym bukmacherem na rynku jest Superbet. Czyżby oferował jeszcze korzystniejszą promocję bez podatku? Nie! Dlatego, że wykupuje billboardy i okleja swoim logo miejskie autobusy. Gdzie tu jest logika?
Superbet jednocześnie notuje wielomilionowe straty, które jednak wpisał w swoją strategię marketingową, bo chce zdobyć rynek. A konsumenci w naszym kraju wolą reklamę na autobusie, niż grę bez podatku. I dopóki tak będzie, nic się na rynku nie zmieni.
W Polsce nie ma sensownej gry bez podatku, bo ludzie jej nie chcą. Ludzie chcą freebety 5 zł i inne durne reklamy.