Na to wychodzi, że bankrut. W sumie to nigdy nie miałem problemów z wypłatą tylko teraz. Ciekawe czy ostatecznie mi wypłacą tego 6.12.u mnie podobnie, coraz więcej słychać głosów że nie wypłacają kasy, czyżby kolejny bankrut?
Na to wychodzi, że bankrut. W sumie to nigdy nie miałem problemów z wypłatą tylko teraz. Ciekawe czy ostatecznie mi wypłacą tego 6.12.u mnie podobnie, coraz więcej słychać głosów że nie wypłacają kasy, czyżby kolejny bankrut?
Żaden bankrut. Wypłacają normalnie. CierpliwościNa to wychodzi, że bankrut. W sumie to nigdy nie miałem problemów z wypłatą tylko teraz. Ciekawe czy ostatecznie mi wypłacą tego 6.12.
A skąd ta pewność? Uważajciie nie wpłacajcie tam kasy bo jej nie wypłacą. Ciągle powtarzają to samo na czacieŻaden bankrut. Wypłacają normalnie. Cierpliwości
Po pierwsze mnie nie znasz a po drugie napisałem ile mam do wypłaty i nie jest to 200 zł. A po kolejne inne osoby potwierdzają, że kasy nie wypłacająspecjalnie czekali az u nich konto zalozysz by zawineli Ci te 200zl
Musialeś im zajść za skórę. U mnie kasa zawsze max 1dzien idzie.Ostatecznie wypłacili dzisiaj, czyli 10 dnia według ich Regulaminu. Dobre i to, ale każdy wnioski może sam wyciągnąć
wypłacał ponad 7 k ,dlatego ten krzak opóźniał .Musialeś im zajść za skórę. U mnie kasa zawsze max 1dzien idzie.
różnie to bywa, ale zauwazyłem że kilku bukmacherów opóznia wypłaty ponad 2280zł. Dlatego z własnego doświadczenia zlecam kilka razy mniejsze kwoty max do 2280 ,max 1dzień i kasa zawsze jestwypłacał ponad 7 k ,dlatego ten krzak opóźniał .
Nic się tam nie dzieje od lat. StabilizacjaKtoś może się pochwalić aktualnymi opiniami ? Czytałem temat jakoś w październiku i wywnioskowałem że tam nie zaciekawie się to dzieje. Jakieś potwierdzone info ? Waldi1979 może ty masz jakieś aktualne info ?
nie mam żadnej informacji, żeby coś było nie takKtoś może się pochwalić aktualnymi opiniami ? Czytałem temat jakoś w październiku i wywnioskowałem że tam nie zaciekawie się to dzieje. Jakieś potwierdzone info ? Waldi1979 może ty masz jakieś aktualne info ?