>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
L 209

lukbor10

Użytkownik
straaasznie uboga oferta na tenis, brak handi i under/over na gemy. pytałem na chacie czy jest możliwość dodania na życzenie jakies pozycji to mi odpisali, ze tak ale nie na wszystkie mecze, tylko na niektóre. od tamtego czasu złożyłem 4prośby - na wszystkie dostałem odpowiedź negatywna, więc pytam: czy ktoś prosił ich o dodanie czegoś to oferty , jeśli tak to jakiego typu zakład dodali Wam na życzenie?

Z 65,8K

zwierzakus

Użytkownik
Śmieszny buk.W piątek wieczorem blokują mi konto za nic,kontaktuje sie z supportem okazuje że musze wysłac skany.Skany wysyłam i pytam się kiedy zostaną zweryfikowane.Okazuje się że...we wtorek-środę bo dział bezpieczeństwa nie pracuje w weekendy:-|Pisze do angielskiego supportu z nadzieją szybszego załatwienia sprawy,ale otrzymuje odpowiedz znowu z polskiego-czyli maile są przekierowywane automatycznie do Polski.Pierwszy raz z czymś takim sie spotykam,przez to traci się możliwośc obrotu bonusu(czyli konkretnych pieniędzy i szybszej możliwości wypłaty) i dużo nerwów.
Kursy i oferta też nie powalają-generalnie absolutnie nie polecam,kończe(mam nadzieje że kiedyś mi odblokują konto) obrót i jak najszyciej od nich uciekam...

S 112

staruch

Użytkownik
Ciekawą oferte podali na transfery w polskiej lidze-jak dla mnie pewniaki - z Lecha nie odejdzie Stilic i Lewandowski

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tobet uruchomił dodatkowe wersje językowe. Teraz można wybierać język polski, angielski, rumuński i węgierski. Oznaczać to może rozszerzenie rynku o tek kraje. Czyli także oferta na zakłady sportowe powinna być zwiększana z Węgier i Rumunii.
To mała ciekawostka ;)

sekular 47

sekular

Użytkownik
A ja chcialem rozpoczac gre w Tobet ale jakos zniechecil mnie ich support. Chcialem dokonac wplaty karta kredytowa, ale po dwoch podejsciach zostala zablokowana przez Tobet.
Napisalem wiec do supportu tak jak namawial do tego komunikat ktory sie wyswietlil. Support odpisal mi, zebym wyslal skan kart kredytowej ( przod i tyl ;/ ) dwa dokumenty tozsamosci i rachunek potwierdzajacy moj adres zameldowania. Jakos mnie to zniechecilo, zalozylem konto jakis czas temu i jeszcze nawet tam nic nie wplacilem a ciagle mam jakies takie przejscia, musze cos doslac, podeslac, rachunek z adresem z UK bo takie im IP sie wyswietla...
Ogolnie buk wyglada spoko tylko czepialski jakis taki;)
Moze wkoncu uda mi sie u nich zagrac;D
pozdrawiam.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Witam

Panowie ma ktoś jakieś info o meczy Hutnika z Jeziorakiem w barażach o drugą ligę ?
Jutro Tobet ma ten mecz na live.

&quot;Hutnik Kraków LIVE
Jutro (środa, 17:00) - baraże o 2 ligę. Hutnik Kraków kontra Jeziorak Iława. Jako jedyni w Polsce oferujemy ten mecz LIVE Kliknij tutaj!&quot;

ponio 0

ponio

Użytkownik
Witam. Jest tylko jedna możliwość wypłaty pieniędzy z ToBeta? Klikam w Wypłaty i jest podane by wpisać numer konta. Pisze właściciel konta Moje imie i nazwisko, lecz ja konta niemam bankowego, zawsze pierw przelewam ma MB a potem na konto bankowego siostry.
Jest możliwośc wypłaty z Tobeta na MB?

ponio 0

ponio

Użytkownik
Bo ja skorzystałem z ich promocji ze te 5zł daja dla nowego, troche ugrałem i chcę wypłacić.
muszę depozyt zrobić?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Jeśli nie masz swojego konta bankowego a chcesz wypłacic na MB, to wtedy musisz zrobic ten minimalny depozyt przez MB bodajże 40pln wtedy oblodkuje Ci sie wypłata poprzez MB i bedziesz mógl wypłacac.

ponio 0

ponio

Użytkownik
aha. A mogę podać tam numer konta innej osoby, pisze własciciel i moje dane ale konto moze byc na kogos innego?

kondor 28

kondor

Użytkownik
No niestety nie, bo Ty jesteś właścicielem konta i tylko Twoje konto może tam byc. Ale jesli to jest porządna sumka to nie kombinuj, wpłac przez MB jesli Cie poproszą przeslij im skany, i w ciagu 24 bedziesz mial kase na MB.

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Bilety na SWC
Siedem pierwszych osób, które napiszą do nas na adres [email protected] otrzymają bilet SuperVip na jutrzejszy race-off na Speedway World Cup w Lesznie.
Oferta dotyczy osób posiadających konto gracza w Tobet.com, prosimy o wysyłanie maili z tego samego adresu, który jest przypisany do konta w Tobet.com.

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Ekstrakasa za 5
Na start sezonu polskiej I ligi przygotowaliśmy specjalną promocję. Wytypuj prawidłowo wyniki wszystkich 8 spotkań inauguracyjnej kolejki i wygraj 1000 PLN!
Aby wziąć udział w promocji należy prawidłowo wytypować zwycięzcę spotkania, czyli 1, X lub 2 - bez podwójnej szansy ani żadnych innych rodzajów zakładów, a minimalna stawka zakładu uprawniającego do wzięcia udziału w promocji to 5 PLN.
Kompletny regulamin promocji dostępny jest na naszych stronach internetowych.

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Ekstrakasa w Ekstraklasie
Emocjonujący początek sezonu w rozgrywkach Ekstraklasy jest ekstraemocjonujący, bo Tobet daje ekstrakasę! Oprócz zwykłej nagrody za wytypowanie wszystkich wyników kolejki dostaniesz jeszcze dodatkowe 1000 złotych. Nawet jeśli popełnisz jeden błąd - otrzymasz dodatkowe 100 złotych! Wystarczy postawić zakład za minimum 5 zł. Typuj!
Aby wziąć udział w promocji należy prawidłowo wytypować zwycięzcę spotkania, czyli 1, X lub 2 - bez podwójnej szansy ani żadnych innych rodzajów zakładów, a minimalna stawka zakładu uprawniającego do wzięcia udziału w promocji to 5 PLN.
Kompletny regulamin promocji dostępny jest na naszej stronie internetowej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom