>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
S 378

songo

Użytkownik
Zleciłem dużą wypłatę. Zobaczymy jak długi będzie okres oczekiwania.Oby jak najkrótszy.
Mam nadzieję, że firma Tobet po raz kolejny potwierdzi swą rzetelność i uczciwość. Trochę się obawiam...

Obawy bezpodstawne, pieniądze otrzymałem regulaminowo(wypłata w ciągu 3 dni roboczych).
Całkiem niezły bukmacher, dosyć dobra oferta(choć ta tenisowa mogłaby być szersza), kursy niezłe, rozliczanie zakładów w miarę szybko, support i livechat działają sprawnie. Ogólnie można polecić, zdecydowanie lepszy bukmacher od bardzo popularnego wśród młodych graczy BAH-u.

J 8

jedman

Użytkownik
nie wiem jak wam, o ile oczywiscie juz cos na tym buku graliscie, ale troche wolno rozliczaja kupony .... szkoda .... bo tak szybciej bym gral kolejne kupony ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Miałem kiedyś taką sytuacją w Nordic, a to ta sama firma, co Tobet,
podałem wynik i link do meczu kolesiowi z LiveChatu i on zatwierdził wynik i rozliczyli,
może i tutaj tak jest ;)

J 8

jedman

Użytkownik
no ja doslownie przed chwila zrobilem wyplate i skoro mowisz ze sa na nastepny dzien z reguly to mam nadzieje ze i moim przypadku tak bedzie ;)

pele69 3

pele69

Użytkownik
1. jak wplacilem poprzez moneybooka moge wyplacic na konto bankowe przez ktore nie dokonałem zadnej wplaty?
2. w regulaminie tego bonusu 250 maja napisane ze jak ktos bedzie probowal wyplacic przez wykonaniem obrotu to zarono kasa z bonusu jak i wygrane pieniadze dzieki bonusowi zostana usuniete z konta. a pytajac babki na czacie jak spawdzic ile mam obrotu odpowiedziala ze trzeba probowac wyplacic. Lol paradoks
Jeżeli polecenie wypłaty zostanie wydane przed uzyskaniem wymaganego w promocji obrotu, wypłata nie będzie zrealizowana, a bonus zostanie odebrany razem z wszelkimi środkami wygranymi w ramach promocji. W pierwszej kolejności stawiane są środki wpłacone przez gracza, a następnie bonus.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
kto mi pomoze wyjasnic jak obrocic bonus??? wplacilem przez przelew wczoraj o 15 100 złotych i mam nadzieje ze dzis po poludniu bede juz mial 100+100 bonusu na koncie.. Muszę obrocic go 4 krotnie czyli do 800 zł... ale musze stawiac za 100 zł??? czy moge np 20xpo10zł??????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Musisz dokonać w sumie zakładów na łączną kwotę 800pln i jak jest jakiś minimalny kurs to tylko z tym kursem lub wyższym kupony będą się liczyć

C 3

cammel

Użytkownik
siemka, mam podobny problem jak kolega wyzej ???? , wplacilem 20zl dostalem bonus 20zl = 40zl , i teraz mam to x4 obrocic , czyli np, 8 kuponow po 5zl kazdy? ???? i suma wygranej z tych 8 kuponow ma wyjsc 160 zl? ???? o to chodzi? ????
tak chcialem sie upewnic ????
dzieki za pomoc ????
pozdro ????

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Ekstrakasa za 5
Postaw za minimum 5 zł zakład ze wszystkimi meczami 4 kolejki II Ligi Wschodniej. Jeśli poprawnie wytypujesz wyniki wszystkich spotkań oprócz wygranego kuponu zyskasz także nagrodę w wysokości 1000 zł! Przy jednej pomyłce wypłacamy 100 zł ekstra kasy!
Aby wziąć udział w promocji należy prawidłowo wytypować zwycięzcę spotkania, czyli 1, X lub 2 - bez podwójnej szansy ani żadnych innych rodzajów zakładów, a minimalna stawka zakładu uprawniającego do wzięcia udziału w promocji to 5 PLN.
Kompletny regulamin promocji dostępny jest na naszej stronie internetowej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom