>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Tylko pamiętaj! Mają to być zakłady zagrane po kursie minimum 2,00. W dodatku każdy zakład ma zawierać minimum dwa zdarzenia. Wszystkie szczegóły masz w regulaminie promocji na stronie bukmachera.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
tak ako ma wynosić minimum 2 z dwóch typów , o ile dobrze pamiętam min kurs jednego zdarzenia to 1.05 czyli np singiel z kursem 2 i drugi 1.05 i git ;)

pele69 3

pele69

Użytkownik
Ludzie co robić?
Wpłaciłem 250 zł dostałem bonus i tak sobie gram od paru dni i miałem na koncie juz pond 1500 zł + pare kuponów w grze. Zagrałm rano coś na live, trafiłem, nagle chcę coś znowu postawić i wyskakuje komunikat że zamkneli mi konto. Nie mogę się nawet zalogować! co mam zrobić?!Dlaczego mi mogli zablokować?Czy to znaczy ze mam sie z kase pozegnac?

pele69 3

pele69

Użytkownik
NO napisalem i do ang. i polskiego ale nie ma odezwu. wg mnie sa 3 mozliwosci:
1) albo za duzo ich skroilem i po prostu mnie wyrzucaja zeby 2 koła nie stracić
2) chcą po prostu skan
3) korzystałem z neostrady na laptopie(bezprzewodowy) i na stacjonarnym kompie.mam livboxa. moze są inne ip a podobno oni sie przyczepiaja do tego..

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Właśnie, nie ma co panikować. Są już zbyt znanym bukiem żeby sobie tak wizerunek psuć. Wyślesz im skan/y i odblokują. Masz support na forum nawet.
Swoją drogą ja gdy tam pierwszy raz wpłacałem i brałem bonus to szybki obrót i na następny dzień wypłata z dużym zyskiem, ale nic nie chcieli.
A przy okazji: opóźnia się komuś również wypłata?

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Nie ma się czego obawiać, skoro wszystko z Twojej strony ok.
Pewnie chcą zweryfikować.
Sprawdź maila. Miałem podobną sytuację. Tzn chce wejsc na konto a to niby zablokowane.
Wchdoze na maila i mam info, abym przesłał scan i wszystko bedzoe git. Po wyslani, szybciutka weryfikacja i konto odblokowane.

tak wiec bez obaw, luknij na maila, nic nie ma to bij na livechat i tyle ;P

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Witam,
firma Tobet działa według zasad które określa nasz regulamin i bynajmniej nie ma wśród tych zasad zamierzeń oszukiwania klientów.
W tym przypadku konto zostało zamknięte z powodu kuponu z godz. 8.31 i złamania zasad serwisu.

Pozdrawiam,
Tomek

michau 84

michau

Forum VIP
Jedynie można sobie samemu z kalkulatorkiem w ręku policzyć ;)
No way :|
Jeszcze jakby był kurs kuponu podany na stronie &#39;głównej&#39; zawartych kuponów to ok... ale nie ja np nie gram wszystkiego w dublu i z kursem pow 2 (live), więc to jest jakaś żenada... na live czacie też nikt nie pomoże ?

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Myślę, że jak ładnie poprosisz na livechacie to wszystko jest możliwe ;)
Tylko, ze tam też nikt nie poda Ci obrotu ot tak tylko będzie musiał policzyć na tej samej zasadzie co możesz to zrobić własnoręcznie.

pele69 3

pele69

Użytkownik
Sprawa wyjaśniona, mój błąd. Tobet pomimo, że miał prawo zamknąć mi konto dał mi jeszcze jedną szansę. Brawo za wyrozumiałość.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom