Podłanczam się do tego panowie sami nakręcamy im reklame, do tego tak naprawdę dużo ludzi(piłkarzy) będzie grało na własną wygraną żeby sobie premie dorobić itp itd. I na pewno są limity więc możliwe że mają bardzo dobry pomysł na mecze. Bo jedni ustawią a drudzy zagrają przeciwko bo nie wiedzieli i u buka zawsze zostaje juice. Do tego ja pamietam że na Nordicbet na NBA player specials nie mogłem stawiać więcej niż 50 pandów. Więc na pewno na 4 ligę polską tez nie będzie więcej a dużych wałków na 200zł to sie nie robi. Więc czas pokaże, na pewno dla tych co grają jest to fajna sprawa za samą znajomość ligi. I jak można grac 5 lige angielską to i 4 polska może być ciekawa.Panowie nie krytykujcie zagrajcie a potem oceniajcie.... eh ta Polska mentalność uważam że sporo ludzi pójdzie do tego bukmachera to jest reklama a nie jakieś oszustwa Korupcja może była i będzie ale uwazam że 3/4 spotkań nie jest ustawianych.
Pozdrawiam D90
Nie trzeba pisać z supportem. Można porozmawiać na czacie. Sympatyczne Panie tam pracująBuk wypłacalny :!: mam Wam screena pokazać?
Mało tego support bardzo szybko odpisuje i chciałem anulować wypłatę bo skusiłem się na jeszcze jeden typ to bezproblemowo przebiegło z ich strony. Polecam gorąco.
niechce wiedziec co by bylo jak by ci niewyplacili 100 zł.Kuźwa. 5 zł z bonusu obróciłem na ruletce do 14zł, następnie zagrałem 3-4 razy po kursie większym, niż 1.50 (stawka 5zł). Zleciłem wypłatę 10zł, ale ją odrzucili... Grać u nich dalej, czy to nie ma sensu, bo nigdy mi nie wypłacą?
Póki co nie bo coś działają na systemie więc trzeba poczekać, wystarczy poczytać trochę.Działa wam w ogóle strona?