w panelu statystyk na dole po lewej masz "podział punktów".A gdzie sprawdzić ile mam depozytów?
w panelu statystyk na dole po lewej masz "podział punktów".A gdzie sprawdzić ile mam depozytów?
Cześć dostaliście nagrody za 4 tydzień,czy ktoś się z wami kontaktował?
Zapytałem się Martina czy nagrody rzeczowe z marca zostały już wysłane i odpisał, że tak, także pozostaje czekać ????a dostal juz ktokolwiek jakies nagrody rzeczowe ?
no wiesz tydzień już przeleciał przynajmniej te freebety mogliby do konta dopisać po tygodniu...profesjonalizm...Jak na razie nie, ale cierpliwości - o nagrodach informują w przeciągu tygodnia od wygranej.
Sprawdź konto może już masz dopisanyno wiesz tydzień już przeleciał przynajmniej te freebety mogliby do konta dopisać po tygodniu...profesjonalizm...
Mój rekrut zrobił obrót i chciał wypłacic niewielka sumę 71 zł
Zlecił wypłate za chwile chce sie zalogować i ma blokade ... oraz emaila ...
Witam,
Zgodnie z regulaminem promocji wyłącznie jeden bonus przypada na jedno domostwo/adres IP. W związku z naruszeniem przepisów obowiązującego regulaminu, nasz dział bezpieczeństwa podjął decyzję o nieodwracalnym zamknięciu Pańskiego konto gracza.
Decyzja w tej sprawie została podjęta na podstawie dokładnej analizy Pańskiego konta i jest ona ostateczna.
Z poważaniem.
Piotr Cuper
Support Team
Oczywiscie pisał emaila ze konto zakładał u siebie w domu , przesłał skany dowodu itp ... i ***** ze tak sie wyraze ... próbowałem w tej sprawie rozmawiac z supportem jako ze to "mój" rekrut jednak odsyłali mnie z tekstem ze ja nie jestem strona w tym sporze ... cos jak przegladam ten temat zaduzo juz takich dziwnych przypadków było jak opisywany powyzej :?
nie mam i wątpie żeby mi dopisali wcześniej niż piątek a swoją drogą przysyłają na maila informacje że w grze diamong dogs mam 3 spiny już drugi dzień pod rząd a przecież ja już te spiny wykorzystałem z 2 tygodnie temu...Sprawdź konto może już masz dopisany