>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

The Recruiter by Betsafe.com

G 35

gesio

Użytkownik
co do tego vouchera w sklepie to cos nie kumam...
bo wpisywalem go przy checi zakupu koszulki ale koszulki nie kupilem, i jak teraz chce cos kupic na powaznie to pokazuje mi ze voucher zostal juz uzyty... :-|:-|

W 0

wojciech..

Użytkownik
witam jestem tutaj nowy chciałem wam powiedziec ze dzisija o godzinie 10 45 przyszedł kurier i doszła mi nagroda za luty a w srode przyszły vouchery 2 wogole nie mam zadnych uwag co do konkursu rekrutera wszystkie nagrody mi doszły wygrane jestem zadowolony

A 23

adam2173

Użytkownik
Dokładnie - nie ma z tym problemów, także nie ma o co się martwić i trzeba cierpliwie czekać, no i nie pisać codziennie postów w stylu &quot;jeszcze nic nie mam&quot; bo temat znów zostanie zamknięty.

A 23

adam2173

Użytkownik
kurde voucher w sklepie zostal wykorzystany a nic nie kupilem... ????

Jak wpisałeś raz to to wystarczy. Nie musisz go wpisywać za każdym razem gdy dodajesz nowy towar do koszyka.

Jeśli dodałeś np. koszulkę i obok nie jest napisane żebyś coś płacił to jest ok - przynajmniej powinno tak być.

Przesyłka kosztuje 8Ł więc zakupy najlepiej robić na kwotę nieprzekraczającą 42Ł.

G 35

gesio

Użytkownik
ale ja raz to wpisalem by sprawdzic wartosc vouchera, i jak teraz chce cos kupic i wpisuje go ponownie to pokazuje sie ze zostal juz wykorzystany, i wogle na koncie mam caly czas 0,00.

O 0

ostry-45823

Użytkownik
ale ja raz to wpisalem by sprawdzic wartosc vouchera, i jak teraz chce cos kupic i wpisuje go ponownie to pokazuje sie ze zostal juz wykorzystany, i wogle na koncie mam caly czas 0,00.
dziwne ;| po prostu wybierz koszulke wpisz voucher + kod na -15 % SEASONEND2010 dajesz checkout wypełniasz potem payment method gift voucher i powinno być wporzadku ;d

G 35

gesio

Użytkownik
dziwne ;| po prostu wybierz koszulke wpisz voucher + kod na -15 % SEASONEND2010 dajesz checkout wypełniasz potem payment method gift voucher i powinno być wporzadku ;d
no problem w tym ze robilem to i jest na koncie 0,00 a za to nie da sie nic kupic i klapa... :-(
a i w historii konta jest pustka, nic nie ma

G 35

gesio

Użytkownik
jeszcze ostatnie pytanie i juz sie nie udzielam bo za duzo tego...
jak juz cos kupujecie za ten voucher to co wybieracie tam pozniej jako forme platnosci z tych 4 opcji: karta kredytowa, paypal, czek czy przelew bankowy?
bo nierozumiem tych opcji skoro sie placi voucherem :? prosze o udzielenie odp.

O 0

ostry-45823

Użytkownik
jeszcze ostatnie pytanie i juz sie nie udzielam bo za duzo tego...
jak juz cos kupujecie za ten voucher to co wybieracie tam pozniej jako forme platnosci z tych 4 opcji: karta kredytowa, paypal, czek czy przelew bankowy?
bo nierozumiem tych opcji skoro sie placi voucherem :? prosze o udzielenie odp.
skoro to wyskoczyło to znaczy ze albo voucher nie działa lub po prostu masz w koszyku + przesyłka wiecej niz równowartość 50 Ł

W 0

wojciech..

Użytkownik
mi wyszło ze musze dopłacic 2.99 funta angli to ile mi doliczą za to jak myslicie jak zamowilem 2 rzeczy na raz czyli koszulke interu mediolam i koszulke manchesteru united z długim rekawem to jest szansa ze wysla to w 1 paczce i nic nie bede musiał doplacic mial ktos juz taka sytuacje

W 0

wojciech..

Użytkownik
bo oni biora 8 funta za 1 przesyłke takmi pokazało i jeszcze napisze ze ja nie spamuje o co chodzi wam ja tylko sie pytam a tutaj jakis temat zostanie zamkniety i co moze moja wina przeciez ja nic nie zrobiłem

Do góry Bottom