>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

The Recruiter by Betsafe.com

F 72

filip11

Użytkownik
Na moje konto w betsafe recruiterze, a cały czas nie wiedziałem za co nie mam dostać nagród. To i tak nie sprawiedliwe, ale cóż.

F 72

filip11

Użytkownik
Miał jakieś uwagi do nich, a oni zadzwonili do mnie w tej sprawie i nie byłem zorientowany o co chodzi. Skomplikowana sprawa, szkoda konta, bo miałbym 2 wygrane już/

O 0

ostry-45823

Użytkownik
dostałem właśnie maila ???? o mojej nagrodzie za luty czyli o freebecie ;p

wyglada na to ze oni zawsze podsyłaja maile rozliczajace w kazdy piatek ;p

jezeli mam inny nick na betsafe niz w recruiterze to trzeba im tam podać ?
I jak szybko oni przyznaja tego freebeta po mailu

P 0

polpl

Użytkownik
Ja za drugi tydzień nie dostałem - dopiero jak do nich napisałem parę dni temu. Także dzisiaj dostałem maila. Co do freebeta to nie wiem ale chyba login musisz wysłać, a jak masz ten sam mail to chyba automatycznie przyznają... ale nie jestem pewien.

O 0

ostry-45823

Użytkownik
mail ten sam login na wszelki wypadek podesłałem ???? no i czekam na ten freebet. Miał juz ktoś taka sytuacje ze wygrał np. 2 koszulki i chciał zamienić 1 koszulke na ekwiwalent pieniezny ? Jest w regulaminie taka opcja ale chciałbym wiedziec czy juz ktos załatwil sobie zmiane ;p

A 23

adam2173

Użytkownik
Od jutra punkty będą przyznawane wyłącznie za osoby dokonujące depozytu. Także teraz będzie bardzo trudno zdobyć punkty.

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
na maila każdemu uczysestnikowy tej promocji przychodzi wiadomosc, o zmianie regulaminu. Jak dla mnie bardzo dobra zmiana, ile jest naciągaczy którzy zakładają po 1000 kont by zdobyć jakąś nagrode.

+ betsafe ;D

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
No każdy otrzymał tą wiadomość kto bierze udział i znakomicie!!! ???? Nie po to się trudziłem godzinami aby Ci którzy mają neostradę mi tą robotę utrudniali... Oczywiście nie wszyscy ???? ✅ BETSAFE !!

byq86 9

byq86

Użytkownik
na maila każdemu uczysestnikowy tej promocji przychodzi wiadomosc, o zmianie regulaminu. Jak dla mnie bardzo dobra zmiana, ile jest naciągaczy którzy zakładają po 1000 kont by zdobyć jakąś nagrode.
+ betsafe ;D
pewnie przynajmniej polowa domowych czworonogow doczekala sie swojego konta na betsafe;)

P 0

paszul

Użytkownik
a jak wygląda u was stosunek osób zarejestrowanych do osób, które dokonały depozytu?
u mnie zarejestrowały się 34 osoby, ale jeszcze żadna nie wpłaciła pieniędzy.

P 0

polpl

Użytkownik
Dla mnie zła wiadomość bo mam słabo z depozytami...
myslę, że te oszustwa to na mniejsza skale byly, watpie zeby komus sie chcialo zakladac np. 500 kont... mi np. to nawet 20 by się nie chciało...

Do góry Bottom